Search This Blog

Wednesday, February 29, 2012

"Global Summit of Women"


Εκδήλωση στο σπίτι
του γενικού πρόξενου

ΜΕΤΑ την περυσινή συνάντηση 1.000 περίπου γυναικών από 81 χώρες, στην Κωνσταντινούπολη, ήρθε η σειρά της Αθήνας να φιλοξενήσει τον ίδιο ή και μεγαλύτερο αριθμό γυναικών, στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2012.
ΣΤΗΝ προσπάθειά του να βοηθήσει στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής στην Ελλάδα, ο γενικός πρόξενος κ. Δημήτρης Αζεμόπουλος κάλεσε στην προξενική κατοικία πάνω από 200 γυναίκες Ελληνίδες και μη, για να συναντηθούν και να γνωρίσουν την πρόεδρο του «Global Summit of Women» Ms. Irene Nativided.
Η συνάθροιση πέτυχε απόλυτα το σκοπό της, οι παρούσες κυρίες ενημερώθηκαν για την μεγάλη και ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση των γυναικών στην Αθήνα, η οποία είμαστε σίγουροι πως θα ξεπεράσει σε συμμετοχή κάθε προηγούμενη….
ΣΤΗ γυναικοκρατούμενη, αυτή τη φορά, μάζωξη, στην προξενική κατοικία, βρεθήκαμε χθες το απόγευμα, προσκεκλημένοι του φιλόξενου οικοδεσπότη, γενικού πρόξενου κ. Δημήτρη Αζεμόπουλου. Με τη σειρά μας, σας παρουσιάζουμε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία του ωραίου φύλλου, αφήνοντας την λεπτομερή ενημέρωσή σας στα ΜΜΕ τα οποία παρακολούθησαν την συνάντηση……
Η ...συνομοτική αυτή συνάντηση μπλόκαρε τη φωτογρσφική μηχανή.!
Τέλος στις φωτογραφίες....



2 comments:

  1. Ραπανάκια γιά την όρεξη..... Αλήθεια, πως είναι δυνατόν με τη κρίση που περνά το Ελληνικό κράτος, ο κ. Γενικός Πρόξενος να οργανώνει δεξιώσεις, κάθε λίγο και λιγάκι, που ουσιαστικά δεν αποφέρουν κανένα όφελος προς την Ελλάδα.
    Εκτός εάν η φωτογράφηση αποτελεί προσφορά προς τον Ελληνισμό... Φυσικά δεν υπάρχει λογική στο επιχείρημα ότι τα πληρώνει από τη τσέπη του...
    Γιά τη παροικία νοιάζεται κανείς;

    ReplyDelete
  2. ΕΙΝΑΙ θέμα οπτικής γωνίας απ’ την οποία βλέπει κάποιος τα πράγματα…
    Ο κ. γενικός έχει προϊσταμένους, στην Οττάβα και στην Ελλάδα, για να ελέγχουν το έργο του. Αν δεν (τους) αρέσει ας του τραβήξουν το αυτί….
    Η φωτογράφηση είναι δική μας προσφορά στους εκατοντάδες επισκέπτες μας και ΔΕΝ την διαπραγματευόμαστε, ειδικότερα μαζί σας… (Μεταξύ μας: σας εμπιστεύτηκε ότι τα πληρώνει από την τσέπη του και τον …καρφώνετε;).
    Όσο για την παροικία, είναι εκατοντάδων ετών και ανήκει στους απόδημους κι’ όχι στον εκάστοτε …τρίχρονο πρόξενο. Εσείς, αλήθεια, πόσο νοιάζεστε για αυτή;

    ReplyDelete