Search This Blog

Tuesday, March 8, 2022

Αναγνώστης σχολιάζει ιστορικά γεγονότα της Κοινότητας, από την εποχή Μενεγάκη έως την παράδοσή της στον Σωτήρη, με την υπογραφή της συμφωνίας…


Αγαπητέ Αντίποδα, θέλω να καταθέσω κάποιες απόψεις μου για το ότι το πεπρωμένο της Κοινότητας φυγείν αδύνατον... Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους πρέπει να προσδιορίσουμε τι ρόλο έπαιξε ο καθένας σ’ αυτή την πονεμένη Kοινότητα. Ο Σημερινός ''Εφιάλτης'' αυτής της κοινότητος ήταν και είναι ο Αντώνης ο οποίος πριν από μια δεκαετία τώρα, από την ημέρα που ήρθε στην Κοινότητα σαν πραγματικός αλεξιπτωτιστής, (αν και είχε υπηρετήσει επί εποχής Μυλόπυλου – Κασέκα, κατά την οποπια δεν περνούσαν τέτοια κόλπα)_ προσγειώθηκε για να προστατεύσει τα συμφέροντα του Μ@νεγάκη, όταν αυτός πουλoύσε την Κοινότητα μετά από τις εντολές που είχε πάρει από το Σωτήριο.

 Μιλάμε για το 2010.. όταν ο Μ@νιγ@κης συμφώνησε να εγκαταλείψει το «Μενεγάκειο Κοινοτικό Κέντρο» με αντάλλαγμα μια ..βολευτική έδρα την οποία του προσέφερε ο Σωτήρης με το δικό του λάκωνα στην Γερουσία και αλλού. Τα ανωτέρω βγήκαν από το στόμα του ΑΓΙΟΥ ΚΑΝΑΔΑ όπως τον αποκαλεί και ο γλύφτης του ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ της παροικίας και του Σωτήριου, o μπαρμπαΜ@κη, του οποίου η δημοσιογραφική δεοντολογία βασίζεται στα δελτία καιρού.. και ειδικότερα ως προς τα πού πνέει ο άνεμος!!! Τον Μ@νεγ@κη τον ξέραμε ότι ήταν εντολέας του τότε μητροπολίτη για να τον κάνει βουλευτή. Ο Αντωνάκης όμως ήταν κρυφή πληγή, ήταν χαμαιλέοντας και όλα αυτά που συνέβησαν μέχρι τώρα ήταν προγραμματισμένα από την ημέρα που εμφανίστηκε ως Αλεξιπτωτιστής και εισέβαλε στην Κοινότητα μια νύχτα με φεγγάρι, με μια ομάδα κομάντος και εκλέχτηκε ..μετά τις εκλογές. Μετά από την παραίτηση του m@ν@γ@κη ανέλαβε, με εντολές και του Σωτηράκη, ο Αντωνάκης, να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του πρώην προέδρου. Τα άλλα είναι απλώς αμπελοφιλοσοφίες. Όπως έγραψε ένας αναγνώστης σε προηγούμενο σχόλιο, κ. Αντίποδα, ο πρόεδρος των 16 ημερών παρόλο που ανέλαβε και εξελέγει σαν μαριονέτα , με την προϋπόθεση ότι θα υπακούει στις εντολές του φίλου του Μ@νεγάκη, αυτός μόλις είδε την βρωμιά και τον δούρειο ίππο, αντιστάθηκε στις εντολές Σωτήρη- Μ@νεγ@κη και εγκατέλειψε την προεδρία και του βγάζω το καπέλο. Και η προδοσία και ο εμπαιγμός ενάντια στην παροικία συνεχίστηκε με το στημένο κόλπο του εράνου. Φυσικά ήτανε καλοστημένο κόλπο να μαζέψουν τα λεφτά πριν τη γνωστοποίηση της συμφωνίας και μετά να εξαφανιστούν για να προστατεύσουν και τα προσωπικά τους συμφέροντα. Μήπως ο μεσολαβητής ντοκτοράς και ο εντολέας του, νομίζουν ότι οι συμπάροικοι τρώνε χόρτο; Ο έρανος έγινε για τα δικηγορικά έξοδα, όχι για τις εκκλησίες . Για ποιους εθελοντές και για ποια αγάπη ΠΡΟΣ την Κοινότητα μιλάμε;. Πολύ ελάχιστοι ήταν αυτοί που μπήκαν στο Συμβούλιο της Κοινότητος από αγάπη και εθελοντισμό. Οι εκάστοτε χαμαιλέοντες μπηκαν για οικονομικά και επαγγελματικα συμφέροντα ενώ η πλειοψηφία, δηλ. τα ψώνια, για προσωπική προβολή. Όλα τα χρόνια, τα περισσότερα άτομα ήταν λαμόγια και έπιναν το αίμα της κοινότητας, με πρώτο τον Ιούδα με τον δούρειο ίππο του όπου μέσα κρυβόταν ο Σωτήρης και ο πιο επικίνδυνος, ύπουλος και δόλιος από όλους, ο ψυχρός εκτελεστής της κοινότητας ο Αντωνάκης που κατέλαβε την ΤΡΟΙΑ χωρίς μάχη. Τα γραφόμενα τούτα τα ζήσαμε από πρώτο χέρι. Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με δόλο και προδοσία, σε αυτήν την παροικία!!! Απλά ο λαός δεν μπορεί να το εντοπίσει στην κατάλληλη ώρα, δηλ εν τη γενέσει του, διότι έχει και τα άλλα τα δικα του, προσωπικά προβλήματα που τον απασχολούν. Τούτα τα καθάρματα, παντως, πιστεύω ότι πρέπει να πληρώσουν για την ονηριά τους και το ξεπούλημα του οργανισμού. Αυτά για τώρα, κ. Αντίποδα και αν χρειαστεί θα επανέλθω με περισσότερα….

7 comments:

  1. Χριστέ μου τι παπαριές ανεβάζει ο αντίποδας τώρα τελευταία

    ReplyDelete
  2. 11:45, Μην επικαλείσαι επί ματαίω το όνομα του Χριστού εσυ ΕΙΔΙΚΑ που φαίνεται καθαρά οτι για να αποκαλείς ΠΑΠΑΡΙΕΣ τα γραφόμενα, είσε γνώστης της αλήθειας και σε πόνεσε.
    Δεν έχεις τα “Ούμπαλα’’ να διαφωνήσεις με στηχεία, διότι ξέρεις οτι θα ανοίξεις τουσ Ασκούς του Αιόλου.. και θα κλαίνε τα αφεντικά σου….. και κάθε πικραμένος.
    Προτείνω, αν έχεις κάποια αντίρρηση ή διαφωνείς με κάτι που γράφτηκε,να κάνεις κάποια δική σου ανάρτηση με τα δικά σου στηχεία και να διάψευσης τον σχολιαστή.
    Πρόσεξε γιατι υπάρχουν και ηχητικά ντοκουμέντα όπου θα δακρήσουν και οι εικόνες και υποψήφιος Β(Ο)λευτής!
    Ας αφήσουμε τα βίντεο απο Ξενοδοχεία….+++> Μην μας τα ζαλίζεις και βγάλε τον σκασμό διότι θα κάνεις ζημιά στα αφεντικά σου.
    Κλείνοντας, δεν βλέπεις οτι η ιστορία επαναλαμβάνεται με την ίδια τακτική απο το θέατρο σκιών και τους ίδιους Καραγκιοζοπαίχτες ;
    Ο αλεξιπτωτιστής τεως πρόεδρος, διορίσε τα παπαγαλάκια του, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ, για να κινεί τα νήματα εκ μέρους του Σωτήρι ώστε να μην καταρρεύσει η συμφωνία.
    Ασε φίλε τις δικές σου Παπαριές….Άστο σου λέω . ..δεν το κατέχεις το άθλημα!

    ReplyDelete
  3. Παντως οταν ανεβηκε ο Αντωνης,,θυμαμαι,ο αντιποδας σκιζοτανε να τον επαινει καθημερινα και να τον λιβανιζει ακαταπαυστα χωρις να αποδεχεται κανενα αντιπολιτευτικο σχολιο απο κανεναν εναντιον του,,,απλα θυμαμαι....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αφού ο αντίποδας δεν ξέρει τι του γινεται. Τι περιμένεις?

      Delete
    2. Και καλά έκανε ο Αντόποδας και τον επαινούσε, διότι τα πράγματα έδειχναν ότι είχε καλό σκοπό για την Κοινότητα. Και στο κάνω κάτω της γραφής ήταν ο εκλεκτός του λαού της. Τώρα όμως που απόδειξε τι ήταν έχει τα κότσια να τον ξεχέζει πατόκορφα για το ξεπουλημά της. Όσο για τον αντιπολιτευτικό στόχο από κάποιους σαν εσένα, δεν μπορούσε, νομίζω, και δεν θα έπρεπε να τους - σας πάρει στα σοβαρά αφού ήσασταν όλοι φοβισμένοι και άρα ανώνυμες πάπιες. Και μάλιστα συνεχίζετε έτσι, ακόμα και τώρα που τους ξεσκίζει όλους πατόκορφα για τις πουστιές τους.

      Delete
  4. Λάθος, 11:36 ξέρει και γνωρίζει πολύ καλά τι του γίνετε και τι γίνετε στην κοινότητα. απλα μας δουλεύει οταν τον βολευει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα ντρεπόμουν - έστω κι' αν ακόμα μπορούσα - να ...δουλέψω κάποιον ή κάποιους, κ. 8:30. Και πάνω απ' όλα ΔΕΝ προσβλέπω σε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως βόλεμα, αφού δεν υπάρχει λόγος να πέσω τόσο χαμηλά. Άλλοι είναι αυτοί που βολεύτηκαν (ή ...βουλεύτηκαν) και ακόμα βολεύονται, κάνοντας υποκλείσεις στον αλητήριο Σωτήρη και γλύφοντας του τον κάλο... Μεταξύ αυτών οι περισσότεροι κληρικοί (λογικό;) και πολλοί της τελευταίας φουρνιάς των "ηγετών" (μας).!!! Ακόμα και ...παροπλισμένοι των ΜΜΕ, τρομάρα τους, οι οποίοι είχαν απαίτηση να τους διαβάζουμε.!!! Καλύφτηκες, νομίζουμε, με τα βολέματα μας κ. 8:30;

      Delete