Search This Blog

Thursday, March 10, 2022

Αποψη αναγνώστη για την μετάθεση του Χορού – Γκαλά της 25ης Μαρτίου.!!!

 


Κύριε αντίποδα, διάβασα σήμερα το πρωΐ ένα σχόλιο αναγνώστη σας ο οποίος ειρωνευόταν μάλλον, παρά μας πληροφορούσε, για την εκδήλωση – χορό της κοινότητας στο Κρύσταλ με την ευκαιρία της 25 Μαρτίου.. Είναι αλήθεια – και πρέπει να το εξομολογηθώ – ότι θύμωσα λίγο παραπάνω με την κακία κάποιων ομογενών που κοροϊδεύουν με τον οργανισμό μας αυτό, ειδικά τώρα που βρίσκεται στα χάλια που την κατάντησαν οι διοικήσεις του τα τελευταία χρόνια. Όμως με την πάροδο της ημέρας, έπεσε στην αντίληψή μου ότι ο αναγνώστης σου είχε δικιο, αφού έστω και καθυστεριμένα οι αρμόδιοι μας πληροφορούσαν ότι η εκδήλωση δεν ακυρώθηκε, αλλά απλά άλλαξε τοποθεσία και θα γίνει στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό, για τους λόγους που οι αρμόδιοι μόνο γνωρίζουν.

Ρωτόντας, από δω κι’ από κει, άκουσα διάφορες εκδοχές για την εν λόγω αλλαγή. Η μία έλεγε, με κάποια όμως χαμογελάκια στα πρόσωπα των πληροφοριοδοτών, ότι η γιορτή ακυρώθηκε με αιτία τον κορωνοϊό και την προστασία του κόσμου!  Η άλλη εκδοχή μίλαγε για ρεζίλι των σκυλιών, αφού ο κόσμος δεν εκδήλωνε καμία επιθυμία να συμμετέχει στο χορό διότι δεν υπάρχει πλέον τέτοιος οργανισμός και ο λαός δεν επιθυμεί να προσφέρει τα χρήματά του, για μια ακόμα φορά για την εξόφληση των χρεών προς τον Σωτήριο, ο οποίος χρεώνει όσα θέλει και όπως τα θέλει, με στόχο να μαζέψει ακόμα περισσότερα για την πάρτη του. Για το λόγο αυτόν λοιπόν οι διορισμένοι τοποτηρητές του προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν τα χρήματα που υπόγραψαν με τη συνφωνία της επιτροπής Καραντώνη με Σωτήριο, και να μην τους τα πάρει όλα εδώ και τώρα, αλλά να ξεχαστεί λίγο το ζήτημα και αργότερα που θα έρθουν οι επώμενοι να παραδώσουν τα κλειδιά, όπως έχουν συνφωνήσει μαζί του οι τωρινοί κωλαούζοι του!! Να δείτε που ο Μενεγάκης θα παρουσιαστεί και σαν θύμα της όλης κατάστασης, με τη σύνφωνη γνώμη του κ. Αρτεμάκη. Κάτι ξέρω κι’ εγώ που σας τα έγραψα προχτές σε άλλο μου σχόλιο. Άντε να είστε καλά….

(Το τελευταίο  που μας ενδιαφέρει, αγαπητέ, είναι το πράμα αυτό όπως το κατάντησαν τα γομάρια της κάποτε Κοινότητας, με τη βοήθεια Καραντώνη… Μπορούν να κόψουν και το λαιμό τους, μηδέ του Σωτήρη εξαιρουμένου, αρκεί να μη μας ζητήσουν και χρησιμοποιήσουν το δικό μας μαχαίρι…)

 

1 comment:

  1. Εκκλησιαστικό/κοινοτικό γύφτικο παζάρι
    Σκάει στα γέλια κανείς αν διαβάσει την «συμφωνία» και τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων περί της παραχώρησης της Κοινότητος, που δημοσίευσε η προεδρία του ΔΣ σε συνεργασία με τις υπηρεσίες των Επιτροπών. Σκάει στα γέλια γιατί μέσα από τις συμφωνίες στις διαπραγματεύσεις, καταλαβαίνει κανείς πόσο κούφιο είναι το «κοινοτικό ιδεώδες» που μας πιπίλιζαν το μυαλό τόσα χρόνια. Συζητήθηκαν σοβαρά θέματα σ΄αυτές τις δραματικές διαπραγματεύσεις. Για τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια των γυναικείων φραγκοδίφραγκων, που για μερικούς είναι θησαυρός, για τη κοπή των βασιλοπιτών, για τα κούλουμα και κάτι παρόμοια, όπως μας είπε κάποια θεούσα θείτσα.
    Ακόμη δεν έκαναν κάτι σοβαρό και άρχισαν οι σύγχρονοι χριστιανοδιγενήδες να αλληλοπαινεύονται με πλακέτες, χρυσά κομβία και αλληλοτραπεζώματα.

    ReplyDelete