Search This Blog

Saturday, April 23, 2022

Παμ-Μακ: Εκλογές μετ’ εμποδίων... Το χρήμα φέρνει (και σωστή) γκρίνια...

 Αναγνώστης, εκ Μακεδινίας προφανώς, γράφει:


Στην τελευταία Γενική Συνέλευση, η Ολομέλεια της Οργάνωσης εψήφισε και κατοχύρωσε εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Παρ’ ότι παραβιάστηκε το καταστατικό, η θητεία εκάστου συμβουλίου είναι τριετής (λόγω δήθεν κορονοϊού) και στο διάστημα της θητείας που το Δ.Σ. έχει την υποχρέωση να κηρύξει εκλογές, δεν το έκαναν. Αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εκλογές με στόχο  να πραγματοποιηθούν ένα  έτος μετά και εξέθεσαν την Οργάνωση. 

Ζητήθηκε μάλιστα να μη γίνουν εκλογές μετά από πρόταση  στη Γ.Σ να παραμείνει το ίδιο συμβούλιο, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. να επιτελέσουν δήθεν το έργο του ασανσέρ-ανελκυστήρα και που κανείς δεν εγγυάται ότι θα τελειώσει μέσα στην επόμενη θητεία των τριών ετών.

Το έργο μπορεί να αποπερατωθεί και με το νέο διοικητικό και οι νυν σε περίπτωση μη εκλογής των, μπορούν να βοηθήσουν το νέο Δ.Σ εθελοντικά στις επιτροπές που και το καταστατικό ορίζει. Τώρα η επιθυμία των νυν να παραμείνουν δήθεν για τον ανελκυστήρα είναι περί όνου σκιάς. 

 

Τα περισσότερα μέλη, υποστηρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν κανονικά εκλογές και όπως διατάσσει και ορίζει το Καταστατικό της Οργάνωσης,  και δεν χρειάζονται άλλες παρατάσεις , οι οποίες οδηγούν σε κατάχρηση εξουσίας. Ιδιαίτερα, μάλιστα, τώρα που εκρεμεί και ένα έργο πολλών χιλιάδων δολαρίων, είναι επιβεβλημένες οι εκλογές ώστε το εκλογικό σώμα να εκλέξει τους κατσαλληλότερους για μια τόσο μεγάλη δαπάνη. Πέρα που η επιμονή τους να παραμείνουν στις θέσεις τους, είναι δυνατό να θεωριθεί από κάποιους, ως και λίγο ύποπτη! Αυτά για τώρα....

4 comments:

  1. Θα τα καταφέρουν να ξαναεκλεγούν αν όμως βάλουν το Μάνιο μάνατζερ της προεκλογικής καμπάνιας τους! Όλα τα περιμενει κανείς από αυτούς. Είνε πολά τα λεφτά.

    ReplyDelete
  2. Είναι πολλά τα λεφτά Ηόρχε1, από ότι άκουσα θα γίνει μεγάλη ανακαίνιση του χώρου, δεν είναι μόνον ο ανελκυστήρας και εδώ που τα λέμε το καπί που έμεινε στη οργάνωση η αλιβέτα είναι άχρηστη. Αλλά και πάλι, Χόρχε2, τα λεφτά είναι πολλά.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. The elevator and the rest of the changes have been well planed in order to accommodate the regular suspects (Kondos ) and the rest of the gang. Who got the grant? and who are the contractors.
    They are creating office spaces by moving the washrooms and other changes to create office spaces for long term gain. Guess who is going manage the rentals and have free space.... Your guest correct o KONDOS AND THE SAME BOYS, and this time he will be wearing a TIE...! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

    ReplyDelete