Search This Blog

Saturday, April 23, 2022

Επικεφαλής της κοινοτικής ομάδας «Αναγέννηση» ο καθηγητής της Ιατρικής κ. Γιώργος Τσούκας...

 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας «Πράξις», με ηγέτη τον κ. Χρήστο Σύρρο, η οποία θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ελληνικής Κοινοτητας του Μόντρεαλ, μια ακομα ομάδα, με το όνομα «Αναγέννηση», υπό τον καθ. Γιατρό κ. Γιώργο Τσούκα, ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό της για την διεκδίκηση της διοίκησης της μόνης, πλέον, Εληνοκαναδικής Κοινότητας στον Καναδά.

Η ενδιαφέρουσα αυτή κάθοδος των δύο, μέχρι στιγμής, μαγάλων και σοβαρών Συνδυασμών, 2 σχεδόν μήνες πριν τις εκλογές, είναι κάτι περήγορο για την καναδική ομογένεια, η οποία μπορεί να ελπίζει ότι βασίζεται σε κάποιες δικές της δυνάμεις, οι οποίες μαζί με την μικρότερη αλλά αγωνιστική Κοινότητα του Βανκούβερ, παραμένουν σε εγρήγορση και παλμό, προς δόξα του εδώ ελληνισμού.!!!

Στον δρόμο, βέβαια, για την διεκδίκηση της διοίκησης της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ, βρήσκεται και η ομάδα της σημερινής διοίκησης, υπό τον κ. Ανδρέα Κριλή και η οποία θεωρείται από πολλούς, από τις πολυ πετυχημένες στο έργο της.

Με την ευκαιρία της καθόδου του στις εκλογές της 12η Ιουνίου, επικεφαλής του Κοινοτικού Συνδυασμού «Αναγέννηση», ο γιατρός Τσούκας καλεί τα μέλη της παροικίας του Μόντρεαλ, σε συνάντηση και γνωριμία με την ομάδα του, την Τετάρτη στις 27 του Απρίλη, στις 7:00 το απόγευμα, στο ‘Palace Reception Hall’, στο Λαβάλ. Όλοι οι ομογενείς της περιοχής, είναι ευπρόσδεχτοι.

No comments:

Post a Comment