Search This Blog

Monday, April 11, 2022

Οι τρείς (αν) εγκέφαλοι ετοιμάζονται να συνεδριάσουν για τα χρήματα που υπόγραψαν στη συμφωνία με τον Σωτήριο….

 

Αγαπητέ Αντίποδα, μην έχοντας άλλο μέσο για να εκφραστώ, θέλω να σου πω ότι: Δεν τους έφτανε που κατέβασαν τα πανταλόνια τους, δίνοντάς τα όλα στην βρωμερή Σωτηρούλα, μαθαίνω ότι συνεδρίασαν, συνεδριάζουν, ή θα συνεδριάσουν, δεν ξέρω ακριβώς τι, πώς και πότε, αλλα το θέμα τους θα είναι το οικονομικό!!! 

Και παρ’ όλα που ο Σωτήριος, με τους παπάδες του, δεν τους ενοχλεί, για την άμεση εκτέλεση της συμφωνίας που υπόγραψαν, αφού τα χρήματα δεν τα χρειάζεται αμέσως, ούτε φοβάτε μη τα χάσει, αλλα για να κερδίσουν χρόνο και να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, θέλουν να τους εξοφλήσουν «το χρέος», μήπως και πείσουν κάποιους που πολύ φωνάζουν ότι μας ξεπουλησαν, ότι είναι όλα ψέματα και ότι δεν άλλαξε τίποτα στη δομή της Κοινότητας!!!

Οι τρεις εγκέφαλοι είναι ένας τέως, ένας πρώην και μια νυν πρόεδρος, δηλαδή τρεις ανεκδιήγητοι τύποι οι οποιοι ούτε για φτύσιμο καν δεν αξίζουν, αλλά επιμένουν να κοροΪδεύουν το λαό της παροικιας μας. Είναι μάλιστα τόσο εγκέφαλοι ώστε να μην έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο λαός τους γυρίζει την πλάτη του, όσο αφορά τα οικονομικά, ενώ τα βλέπουν πολύ καλα μέσα από τις εισπράξεις των εκκησιών. Κάποτε τα πεντάρικα και τα δεκάρικα, μάλωναν μεταξύ τους ποιο θα ξεπεράσει τα εικοσάρικα, ενώ  τώρα μαλώνουν τα φραγκοδίφραγκα!!! Είναι το μεγαλύτερο δίγμα ότι ο κόσμος μπορεί να αργει να μπει στο νόημα κάποιων πράξεων των ηγετών του, αλλά μόλις καταλάβει δεν συγχωρεί με τίποτα και κανεναν. Τιμωρεί αλύπητα όλους, όπως έγινε με τον Μενεγάκη ο οποιος δεν έχει μούτρα και δεν τολμάει να κυκλοφορήσει ελεύθερα στην ελληνική παροικία μεταξύ των συνανθρώπων του!! Η κάποια καθυστέρηση στη μάζωξη των τριών ..εγκέφαλων ήταν στο αν θα έπρρεπε να είναι μαζί τους και ο νυν με τον πρώην αντιπρόεδρο. Αυτό δεν έχει λυθεί ακόμα.  

1 comment:

  1. Δεν νομίζω να είναι ανεγκέφαλοι, τη στιγμή πού μάζεψαν τόσο πλούτο στις τσέπες τους. Πουλημένους στον πνευματικό τους Σωτήριο μπορείς να τους πεις, με στόχο μάλλον να μαζέψουν περισσότερα αν όμως δεν τους επιπλήξει ο Αρχιεπίσκοπος που τα θέλει όλα δικά του.

    ReplyDelete