Search This Blog

Tuesday, April 12, 2022

Διαμαρτυρία για την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Κατσανιώτη, στο Μόντρεαλ…


Ξαναχτύπησαν οι συνήθως …ύποπτοι και μονίμως διαμαρτυρόμενοι, μοντρεαλήτες, για την όχι και τόσο καλή συμπεριφορά, απέναντί τους,  του Δ. Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας, του εκεί Ελληνικού Γενικού Προξενείου και, τελευταία, του υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμού κ. Αν. Κατσανιώτη, ο οποιος επισκέφθηκε την πόλη  τους, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ομογένειας και μεγάλων οργανισμών, όπως είναι η Ελληνική Κοινότητα η οποια εκπροσωπήθηκε δια του προέδρου της κ. Κριλή, με το Επαρχιακό Κογκρέσο του Κεμπέκ το οποίο εκπροσώπησε ο π. πρόεδρός του κ. Γιάννης Θεοδοσόπουλος κ. ά.

Κάλεσε επίσης, τα ΜΜΕ σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου, στην οποία όμως παραβρέθηκαν μόλις δυο εκπρόσωποι, με τους άλλους να απέχουν για τους δικούς του, ο καθένας, λόγους.! Ακόμα, συναντήθηκε με εκπροσώπους - μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Ν. Δ., στο Μόντρεαλ και δεν ξέρουμε -και ουτε φυσικά μας ενδιαφέρει- με ποιούς άλλους…

Εκείνο που ΔΕΝ μπορούμε να καταλάβουμε είναι η διαμαρτυρία του φίλου, εκδότη των Χρονικών  και ραδιοφονικού παραγωγού, του κ. Δημ. Παπαδόπυλου.! Γιατί βρε Δημήτρη νοιάζεσαι για τέτοιες ή παρόμοιες πραξεις κάποιων θεσμών, όπως είναι η Κοινότητα και το Γ. Προξενείο, το οποιο υποθέτω ότι θα είχε και το γενικό πρόσταγμα… ΔΕΝ σε καλούν κάποιοι, θα πει ότι τους είσαι αδιάφορος, έ κανε κι’ εσύ το ίδιο, αγνόησέ τους και ισοφάρισες.!!! Όσο για τον φίλο σου τον καθ. Πάππα, ο οποίος διαμαρτύρεται για την αδιαφορία των προξενικών αρχών και του υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμού, προς το Παππα-Χαλατση-Μανιακό «Εθνικό», μήπως είναι επιτέλους καιρός να καταλαβουν και οι ίδιοι ότι ΔΕΝ εκπροσωπούν κανέναν και ότι τους πείρε, επιτέλους, μυρωδιά ακόμα και το Εθνικό Κέντρο; Δεν είπαμε, μωρέ, ότι ΔΕΝ μπορείς να κοροϊδεύεις κάποιους για πάντα; Ήγκεκεν η ώρα σας, τελικά, παλιορεμάλια…

Η φωτογραφία από μόνη της αποδεικνύει ότι ο υφΥπΕξ. κ. Ανδ. Κατσανιώτης, ήλθε είδε (πολλούς, ίσως και όλους, μάλιστα) και απήλθε. Μόνον εσας ΔΕΝ συν΄΄αντησε καθ’ ότι ΔΕΝ υπάρχετε… Αφτά για τώρα, σύμφωνα με τις πρώτες, λιγοστές πληροφορίες μας.!!!  

4 comments:

  1. Γιατι διαμαρτυρονται οι παπατζηδες και τα υπολοιπα παρασητα της παροικιας του Μοντρεαλ;
    Θα ηταν προσβολη απεναντι στο θεσμο της Δημοκρατικης διαδικασιας, εαν ενας Υπουργος παραβιαζε τους θεσμους και προσκαλουσε τους παρανομους μασκοφορους που υποδειονται τους εκπροσωπους του ελληνισμου μεσω ενος κλειστου κλαμπ που το ονομασαν με το ετσι θελω κογκρεσο. Δεν εκπροσωπουν κανεναν αλλον εκτος απο τον εαυτο τους και τις γκομενες τους. Δεν εξελεγησαν απο την παροικια ποτε,και επιμενουν με φασιστηκες τακτικες και με απεγνωσμενες προσπαθειες να τους παρει καποιος στα σοβαρα.
    Μηπως ξεχασε ο ανακατοσουρας του Ελληνισμου του Καναδα,ο παπακωστας και ο κοντος χωρις γραβατα οτι πριν 10 χρονια εξελεγησαν στο Τοροντο με μελη,που ουτε Ελληνες δεν ηταν και ουτε παρουσιαστηκαν στην ψηφοφορια.
    Αντε ρε παπακωστα!, δεν εχεις καταλαβει οτι ο κοντος και η κλικα τους σε χρησιμοποιουν να ωρειεσαι και να βριζεις και να γελαει η παροικια εις βαρους σου.
    Για αυτο λοιπον,σταματα να δινεις στον Καρπαζοεισπρακτωρα το παπαδοπουλακι χαρτζιλικι για να βριζεται την παροικια.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,γιατι εαν δεν θεραπευτεις και συνεχιζεις να γελειοποιεισαι θα χασεις και το νοημα της... ζωης, και τα αυγα και τα καλαθια.

    ReplyDelete
  2. Τα αυγά και τα πασχάλια τα έχει χαμένα προ πολλού, όπως χαμένα έχει και τα μυαλά του. Μα είμαστε σοβαροί; κοτζάμ επιστήμονας να μην καταλαβαίνει πως πρέπει να κάθεται στο σπιτάκι του, αν έχει φυσικά, να πίνει το τσαγάκι του, έχει και κάποια ηλικία, αντί να φλυαρεί και να φωνασκεί και να θέλει τραπεζώματα με υπουργούς; τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν θ' αποφασίσεις εσύ αγαπητέ κ. πότε, γιατί και πού θα αποφασίσει να μείνει στο σπίτι του και αν θα πίνει τσάϊ η χαμομήλι. Ακόμα δεν είναι δικη σου δουλειά αν φλυαρεί ή φωνασκεί, αλλά μόνο τις μαλακίες που λέι και επί τόσα χρόνια υποστηρίζει, μπορείς να κρίνεις και να κατακρίνεις. Και μπορεί ακόμα να διοικεί κάποιους οργανισμούς αλλά αφου πρώτα εκλεγεί από τα μέλη της ό,ποιας συγκεκριμένης οργάνωσης. Ποιόν ελληνισμό του Καναδά εκπροσωπούν όταν το επίσημο ελληνικό κράτος τους έχει κανονικά γραμμένους στα ...αρχαία του;

      Delete
  3. ΕΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΜΕ ΑΠΤΑΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΤΕ…ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ!

    ReplyDelete