Search This Blog

Tuesday, April 12, 2022

Επιτέλους, το Υπ.Εξ και οι Διπλωματικές Αρχές, έγραψαν κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, το Χαλατσο-Παππα-Μάνιο «Εθνικό».!!!

 Ενώ, αυτοί, οι …ιδιοκτήτες του δλδ, επιμένουν να αυτοαποκαλούνται «πρόεδροι» και οι συντρόφισσές τους «αντιπροεδρίνες».!!!

Ύστερα από τους ομογενείς του Καναδά, αποφάσισε, και η Ελληνική Κυβέρνηση, επιτέλους, - έστω και «σιωπηρά», - να γράψει στα παλιά της τα  παπούτσια, το ανύπαρκτο «Εθνικό» των Χαλατσο-Παππα-Μάνιου, …

Μετά την αγνόησή τους από τις διπλωματικές αρχές της Ελλάδας, στο Μόντρεαλ, κατά την …τελετή κατάθεσης στεφάνου, για τους ήρωες του ’21, με απώτερο στόχο τη φωτογράφησή τους και

την προβολή τους ως «παραγόντων» -έστω και της πλάκας-, ήρθε και η «σφαλιάρα από το υπουργείο, με την επίσκεψη του υφυπουργού Αν. Κατσανιώτη, στον Καναδά και τη συνάντησή του με εκπροσώπους ομογενειακών οργανισμών,  ελληνοκαναδικών ΜΜΕ, και άλλους ομογενείς, αγνοώντας  τους παντελώς, και πολύ σωστά, αφού ΔΕΝ υπάρχουν καν, ούτε στην πράξη μα ούτε και στα χαρτιά.!

Ακόμα και τους «επίτροπους» των 4 εκκλησιών, της πάλαι ποτέ Κοινότητας, και τις φιλόπτωχες αδελφότητές τους, επισκέφθηκε, κατ’ εντολή Σωτηρίου, ο Έλληνας πολιτικός, ώστε να γευματίσει μαζί τους και να τους συγχαρεί για την βοήθεια και συμμετοχή τους, στην συμφωνία για την παράδοση του οργανισμού στην …σεβαστή των πολιτικών μας, εκκλησία του Σωτήρη.!!! Το γενικό συμπέρασμα πάντως είναι το ότι ο …μονόφθαλμος «ταχυδρόμος» κάνει καλή δουλειά και παραδίδει την αλληλογραφία στην ώρα της…  (Προσοχή: το πουλάκι, εκ των έσω, ΔΕΝ δέχεται, λέει, διάψευση γιατί, θα σταματήσει το κελάηδημα και θα αρχίσει την …κουβέντα.!). Νεότερα εν καιρώ… 

7 comments:

  1. Αυτοί, στη φωτογραφεία είναι οι ηγέτες των Ελληνοκαναδών τους οποίους ο υφ. Απόδημου Ελληνισμου δεν καταδέχτηκε να συναντήσει; Αυτοί είναι η αφρόκρεμα της ομογένειας καλέ, αφού εχει μεσα της Χαμουτζίδες, Βόρειους, Νησιώτες, Πόντιους, ψηλούς, κοντούς, καθηγητές, γιατρούς, δικηγόρους, δημοσιογράφους, τι στο καλό άλλο θέλετε; Ό,τι καλλιτερο θα μπορούσε να μας συμβεί για να γίνομε ρεζίλι και να πάμε στο διάολο! Ειμαι μαζι τους.....

    ReplyDelete
  2. The deputy was too busy visiting Sotirios, to lick his ass and listen to his paparies. Ala kathikia like the wannabe Congress guys.

    ReplyDelete
  3. Το κακό είναι ότι αυτό το κηφηναριό του Ε.Κον. άπλωσε τα πλοκάμια του και σε άλλους οργανισμούς που οι ιθύνοντές τους έχουν και κυκλοφορούν με τα ίδια μυαλά. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι πολυσυχνάζουν σε πρώην μεγάλη οργάνωση της Ντάνφορντ εκ της οποίας ακούστηκε πως θέλει το παραμείνει το ίδιο Δ.Σ. για μία ακόμη θητεία και μάλιστα χωρίς εκλογές γιατί λέει δεν πρόλαβε να την αποτελειώσει. Ζάβαλη παροικία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αμα υποθέσω τώρα ότι με το Ε.Κον. αναφέρεσαι στο μακαρίτηκο Εθνικό Κογκρέσο, θα είμαι μέσα ή κάνω λάθος; Και αν πάρουμε την περίπτωση ότι είμαι μέσα, αναφέρεσαι στον πρόεδρο της παμμακεδωνικής ο οποίος θέλει να παραμείνει χωρίς εκλογές μέχρι να τελειώσει το έργο του ασανσέρ; Μπράβο του που θέλει να συνεχίσει να εργάζεται στην οργάνωση για να μην τον ελετε κηφηναριό! Εκτός του ότι θέλει να προστατέψει τα λεφτά της οργάνωσης και της επαρχιακής κυβέρνησης, μην και πέσουν σε χέρια κάποιου άσχετου καινούριου Συνβουλίου και χαθούν στο δρόμο πολλά από αυτά! Αν εσύ νομίζεις ότι θέλει να αποτελειώση την οργάνωση και όχι την αλιβέτα, κανεις λαθος γιατί η οργάνωση θα τελειωσει απομόνη της λόγο μελών και αφού οι Σκοπιανοί πήραν το Βόρεια - νάναι καλά ο Τσίπρας - και πλέον δεν μας χρειαζεται για άλλους αγώνες μας! Έτσι λοιπόν, Ασανσέρ των 80.000$ που θα μπορεί να φτάσει μέχρι και 300, και φύγαμε σ' άλλη Γη, σ'άλλα μέρη......

      Delete
  4. Ah yes the famous elevator, for which the current kleptocracy intends to pay $230,000 for a $90,000 job.
    God bless kickbacks:

    Sotirios your Archbishop with tons of experience.

    ReplyDelete
  5. Αγαπητέ φίλε συμφωνώ, τα αυγά και τα καλάθια τα έχει χάσει από καιρό o Παπα-κωστας , ο πλέον διάσημος ‘’Βλαξ’’ που πέρασε απο την παροικΊα μας.
    Να με συγχωρείς που σε διορθώνω αλλά, για ποιό επιστήμονα μηλάμε; Αυτός ο βλαξξξξ! δεν ήτανε ποτέ επιστημονας και γι’ αυτό συμπεριφέρεται σαν ηλίθιος. Βοηθός Επιστήμονα ηταν και μια απλή σχολή έβγαλε καί με πλαστά χαρτιά κυκλοφορούσε!
    Έχετε δει την κάρτα του; Εχει κάποιος δεί το πτυχείο του;
    Τώρα καταλαβαίνετε γιατί τον πέταξαν με τις κλωτσιές και με βραχιόλια στο χέρι, απο τον πυρηνικό σταθμό του C. RIVER;
    Καρπαζοεισπράκτορας που Κουβαλούσε τα χαρτιά του επιστήμονα ήταν . Μετά τις ανακρίσεις απεδείχθη οτι ζούσε με ψεύτικους τίτλους για να ικανοποιήσει την αρρώστια του γι’ αυτό -προβολή.
    Μάλλον σε ψυχιατρείο θα βρει καλύτερη βοήθεια ο βλάξ μήπως και σταματήσει επιτέλους να διασύρουν την τιμή και την υπόληψη αυτής της παροικιας μαζι με τα αλλα παράσιτα του του ψευτο - Κογκρέσου, της αρπαχτής.

    ReplyDelete
  6. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
    Τhis is the $280.000 ELEVATOR ELECTION of May 2022
    Here we go again !!! Play it again KONTE!
    How much more of the "bullshit artists" who are pulls the strings can this pairikia take.
    They wanted to cancel the elections at the P. Macedonian in order to have the same Papatzides group STAY ON FOR ANOTHER 3 YEARS.
    The elevator estimate was $80.000 during the last executive under Karas.
    Now the price went up to $280.000?
    Did the price of Elevators go up by 400% because of Coronavirus COVID-19?
    I did not know that elevators can get Covid 19 infection.
    What amount was approved by the provincial government? $230.000?
    They became KOLOS KAI BRAKI to take care of business with a 300% profit by canceling the elections.
    Ποιος είναι ο θεωρούμενος κώλος και ποιος το βρακή σε αυτή τη πλεκτάνη απομένει να δούμε, όπως έλεγε και ο Πρόεδρος τους. ''οι εκλογές είνε περιτές''.
    Γιατι;... Γιατί μία είναι η ουσία,«είναι πολλά τα λεφτά, Άρη»; όπως Λεει και ο Γιωργάκης.
    Να παραιτηθείτε διότι πέλεκυς της αυτοκάθαρσης θα είναι βαρύς!

    ReplyDelete