Search This Blog

Wednesday, March 16, 2022

Αναγνώστης μας, ζητάει βοήθεια για εξεύρεση αντισωτηριακού δησιογράφου…

 


Andipothas, could you please tell me which of the big Greek Newspapers in Toronto dislike Sotirios the most? Or any specific reporters that dislike him? I figured you'd know best from anyone in Toronto. I have something that I would like to give over to a reporter about Sotirios. Thanks my friend.

Αντίποδας:

Λυπούμαι, Αγαπητέ φίλε,  αλλά ΔΕΝ μπορώ να σε βοηθήσω στο συγκεκριμένο σου αίτημα. ΔΕΝ εργάζομαι και ούτε ποτέ εργάστηκα σε κάποια υπηρεσία πληροφοριών του Τορόντο, ώστε να γνωρίζω με υπευθυνότητα τις πληροφορίες που μου ζητάς.

 Έχω βέβαια κάποιες απόψεις για το εν λόγο θέμα, που όμως ΔΕΝ είναι καθόλου τεκμηριωμένες και ίσως να μην βοηθηθείς αξιόπιστα, όσο θα έπρεπε. Υπόσχομαι όμως να φροντίσω και αν πληροφορηθώ με βεβαιότητα για κάποιον συγκεκριμένο θα επανέλθω, με πρώτη ευκαιρία, διχως όμως πολλές ελπίδες, διότι εδώ στο Τορόντο είμαστε αγαπημένοι, τόσο μεταξύ μας, όσο και πολύ περισότερο, με τον Πνευματικό μας πατέρα τον Σητήρη..!

Υ.Γ. Αν προσπαθούσες μεταξύ των κληρικών, πιθανότατα θα έβρισκες με ευκολία, κάποιον, αλλά ΔΕΝ θα προσφέρει το έργο που θέλεις, από φόβο για τις συνέπειες που θα έχει…

3 comments:

  1. Βλέπεις πως προδόθηκες αντίποδα ότι δεν είσαι αρκετά αντισωτηρικός; Διότι θα σε καταλάβαινε ο σχολιογράφος και δεν θα έψαχνε για κάποιον καλό αντισωτηριακό ρεπόρτερ. Βελτίωσε τώρα την προσφορά σου και βοήθα την κατάσταση.

    ReplyDelete
  2. Ρε αντίποδα, δεν ήσουν ιδιοκτήτης κάποιας εφημερίδας στο Τορόντο κάποτε; Τι μας λες;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό είναι το θέμα ρε μεγάλε; Μπορείς, μήπως, να βοηθήσεις τον κύριο σ' αυτό που ζητάει; Ψάχνει για έναν καλό ρεπόρτερ, ή μια μεγάλη εφημερίδα που να είναι κατά του Σωτήρη, γνωρίζεις κάποιον ή κάποια; Τι σημασία έχει το τι σκ@τ@ ήμουν κάποτε;

      Delete