Search This Blog

Tuesday, July 6, 2021

Συνεχίζει τις πουστιές ο Σωτήριος…

 Πίεσε (;) τον παπα-Σπύρο να ζητήσει αύξηση του μισθού του, εν μέσω κορονοϊού.!!!

Διαβάστε μια ακόμα αλητεία, ή πουστιά, αν προτιμάτε, του κουραφέξαλα Σωτήριου, την οποία …σοφίστηκε για να πιέσει την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, βάζοντάς της κάποια ακόμα οικονομικά εμπόδια, μήπως καταφέρει και τη βάλει στο χέρι του… Τρέχει από πίσω της μέρα και νύχτα ο αλητήριος, όπως η αλεπού πίσω από το κριάρι, μπας και του πέσουν τα αποτέτοια του για να τα φάει.!!!

Ο παπα-Σπύρος που λέτε, ο παπας της αγ. Ειρήνης, αποφάσισε να γίνει ιερέας μετά την νόμιμη συνταξιοδότησή του από την κανονική εργασία του σε καποια μεγάλη εταιρεία. Μετά απ’ αυτό και για καθαρά προσωπικούς του λόγους, αποφάσισε να υπηρετήσει την Εκκλησία και τον Θεό, ενταχθείς στο λειτούργημα του κληρικού.! Έτσι, ζήτησε και ο Σωτήριος δεχτικέ να τον χειροτονήσει ιερέα, με πρώτη υπηρεσία ως βοηθός ιερέας του αγ. Νικολάου και επιμίσθιο 10.000$ ετησίως. Αργότερα, ένεκα χειρίας της θέσης της αγ. Ειρήνης και εξ’ αιτίας της …υπερπαραγωγής κληρικών  από την «Ακαδημία» τον μετέφερε ως ιερατικώς προϊστάμενο της αγ. Ειρήνης, και μισθό 30.000$ το χρόνο. Έγινε ό,τι έγινε μέχρι εδώ, προσφέροντας ή μη προσφέροντας ό,τι μπορούσε και ήλθε το …πλήρωμα του χρόνου να ζητήσει -εν μέσω κορονοϊού και υπολειτουργίας του ναού- μια αυξησούλα του μισθού του, η οποία, όμως, ΔΕΝ ξεπερνά το διπλάσιο των 30.000$..!! Για να πετύχει, μάλιστα την αύξηση, μάζεψε υπογραφές από τους ενορίτες, κοροϊδεύοντάς τους, ουσιαστικά αφού κάποιοι εξ’ αυτών χτυπούν, τώρα, το κεφάλι τους στον τοίχο για κάτι που έκαναν χωρίς να το καταλάβουν.!

Για την επιτυχία της συγκέντρωσης των υπογραφών, αυτός που χάρηκε περισσότερο, βέβαια, ήταν ο ίδιος ο Σωτήριος ο οποίος, σαν μικρό παιδί, ύψωνε το χαρτί σε όποιον εύρισκε μπροστά του για να δείξει την μεγάλη του επιτυχία.! Για τέτοιο ξεσαμάρωτο γομάρι, μιλάμε…

Υπάρχουν και κάποια παραλειπόμενα που αφορούν τον παπα-Σπύρο, αλλα θα τα αφήσουμε για αργότερα, περιμένοντας πρώτα την καποια, ό,ποια, μεταμέλεια ή εξήγηση για την παπαριά του αυτή…

10 comments:

  1. Good on Fr. Spiros. It’s terrible that the GCT pays him only $30K. Without a priest there would be no services which means there would be no parishioners which means the church would be empty. And then what?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6:53 have you ever asked yourself WHY he should be paid even that when all he does is less than 70 services a year compared to the 300 or so for the other churches. Why was he working only for $10,000 at St Nicholas and now at St Irene he wants $30K?

      Delete
    2. 6:53 just in case you missed the memo all the churches are empty. So close it down and sell it to green P parking and let's expand the little parking that exists on the Danforth.

      Delete
  2. Would you expect anything less from our miga church leader?

    ReplyDelete
  3. Now he will try to use this toilet paper of a letter in court . Unfortunately for him judges are not fools like the guys and gals who signed this petition and the will see through his back handed tactics. Next orthodoxy malakies on Sunday?

    ReplyDelete
  4. Now he will try to use this toilet paper of a letter in court . Unfortunately for him judges are not fools like the guys and gals who signed this petition and the will see through his back handed tactics. Next orthodoxy malakies on Sunday?

    ReplyDelete
  5. Αφού δεν παίρνουν μισθό για χρόνια, πώς ζήτησε αύξηση ? Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ενημέρωση σας?
    Πάντως και ο παπά Σπύρος, εξάρτημα του Σωτηρίου είναι

    ReplyDelete
  6. Εσυ έχεις χάσει τον έλεγχο! Αφού δεν πληρώνεται για 6 χρόνια, πια αύξηση να ζητήσει; Και τι θα του έδιναν; οι ξεβράκωτοι;

    ReplyDelete
  7. Αντίποδα τι έγινε; Δεν ασχολήθηκε κανένας από τις λαλίστατες κυρίες που γράφουν συνήθως σχόλια για τέτοια θέματα, ή μήπως τα κρύβεις διότι δεν σε βολεύουν; Μήπως είναι όλα αυτά στη φαντασία σου και μας τα παρουσιαζεις για πραγματικα γεγονότα; Μιάζει για λίγο ύποπτο το ότι δεν έγραψε κανένας κάτι για να σε διαψεύσει.

    ReplyDelete
  8. Ο παπά Σπύρος ειναι ενας συνταξιούχος ιερέας αλλά είναι κολλητός του Σωτηρίου. Μιλάει και αυτονού η γλώσσα.
    Πως είναι δυνατόν να ζήτησε αύξηση ενώ οι ιερείς της Κοινότητος δεν πληρώνονται? Το βρίσκω περίεργο

    ReplyDelete