Search This Blog

Saturday, July 10, 2021

Η μαφία διοικεί την Κοινότητα ή την διεκδικεί;

 Στην εφημερίδα Χρονικά του Μόντρεαλ, του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, διαβάζουμε:


 Οι "ανυπόστατες συκοφαντίες" προέρχονται από τους ίδιους που τις "καταδικάζουν". Η "Διοίκηση" είναι στην ουσία μια υπόγεια μαφία, και η "Φιλόπτωχος" είναι ένα κράτος εν κράτει. Προσβάλλουν όχι μόνο την ελληνική παροικία αλλά και την εκκλησία. Τους πήραμε χαμπάρι. Είναι εχθροί και πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα. Τέλος!

They pushed their luck too far. A group of businessman are on a power-trip and hijacked both the Community and the Church. This is SO wrong at all levels. It's a mafia. I will repeat what Maria Daperi said: "We are on weird territory and this Community needs to be rescued ASAP"!

 ΑντίποδαςΟλα τα ξέρεις, τελικά, βρε Δημήτρη, Μπράβο σου.! Αν ...κατοικούσε ...κάτι στον επάνω όροφό σου, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και για σένα.! Τώρα τρέξε να πιάσεις κι' εσύ μια πορδή του αλητήριου Σωτήρη και βλέπουμε... Πάντως, πιστεύω κι εγώ ότι είναι ...εχθροί σας, όσο αφορά τα σχέδιά σας για την ...κατάληψη της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ και την παράδοση της περιουσίας της, στην τουρκοκρατούμενη Εκκλησία του Φαναρίου.! Καθ' ότι, βλέπεις, αυτοί που την δημιούργησαν και την διαχειρίζονται, είναι ...ανάξιοι να συνεχίσουν, ενώ ο Σωτήρας σας και ο ό,ποιος , τουρκοεπιλεγμένος αντικαταστάτης του, θα την διαχειριστεί καλύτερα, κατά την κατευθυνόμενη από πουλημένα τομάρια, γνώμη σας... "Ανίκανοι, τελικά, οι Έλληνοκαναδοί του Μόντρεαλ, κατά τη γνώμη σας;"

 

 

4 comments:

  1. Αντἰποδα, ο συγκεκριμἐνος τἰτλος που ἐβαλες γράφει ιστορία. Εὐγε για την αλήθεια που λέγει.

    ReplyDelete
  2. Η εκκλησία διαθέτει πολλούς κληρικούς για να την προσβάλουν, δεν χρειάζονται και λαϊκοί για κάτι τέτοιο, φίλε Δημήτρη. Εσείς οι λαϊκοί παριστάνετε, απλά, τις κολόνες της γέφυρας πάνω από την οποία θα μεταφερθεί στους παπάδες οι οποίοι ζουν από τις εισπράξεις της και κολοπαιρνάνε.

    ReplyDelete
  3. Look at that the pot is calling the kettle black. The only black I see is the self appointed king of our church Sotirios. Who rules as he only sees fit.

    ReplyDelete
  4. Άκουγα λοιπόν την προπαγάνδα το Σάββατο στο CFMB. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σούλα ταπεινώθηκε όταν προσπάθησε να συζητήσει νομικά θέματα με την ταμία Neofotistou, η οποία είναι επίσης δικηγόρος ακινήτων για όλα τα Tim Hortons. Το Σάββατο, η Σούλα αποφάσισε να έχει συνέντευξη με την Όλγα Κουτσούρη, η οποία είναι άλλη δικηγόρος με ειδίκευση στα ακίνητα για πολύ ενδιαφέροντα θέματα που δεν σχετίζονται με την ΕΚΜΜ.

    Αφού η Βούλα Νεοφοτίστου την ταπείνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί η Σούλα δεν έθεσε στη Κουτσούρη ερωτήσεις σχετικά με την κοινότητα για να αποδείξει ότι η Νεοφιστίστου είχε τελικά λάθος; Γιατί δεν ζήτησε η Σούλα από την Κουτσούρη αν πίστευε ότι η Στέγη έπρεπε να έρθει στη ΕΚΜΜ «χωρίς χρέος», όπως μας λέει πάντα η Σούλα; Γιατί η Σούλα δεν ζήτησε από την Κουτσούρη αν είχαν το δικαίωμα να βάλουν υποθήκη για ένα εκατομμύριο και αν η Γενική Συνέλευση της κοινότητας έπρεπε να εγκρίνει την υποθήκη; Αντί να θέσει αυτές τις πολύ σημαντικές ερωτήσεις στην δικηγόρο, η οποία πιθανότατα γνώριζε τις απαντήσεις, η Σούλα αποφάσισε να φέρει στη συνέχεια μερικά Καραγκιοζάκια όπως τον κ. Μανίκη για να τους υποβάλει νομικές ερωτήσεις. Η δικηγόρος Όλγα Κουτσούρη ήταν το καλύτερο άτομο για να απαντήσει σε αυτές τις κουραστικές ερωτήσεις.

    Οι πέτρες συνεχίζουν να γελούν με αυτά τα γαϊδούρια του CFMB.

    ReplyDelete