Search This Blog

Friday, July 9, 2021

Παραγωγή Καραγκιόζη από δημοσιογράφους του Μόντρεαλ...

 


Αλιεύσαμε, στο ΦΒ,  μια πολύ ενδιαφέρουσα «διατριβή» του εκδότη των Ελληνικαναδικών Χρονικών και του εκδότη τους αξιότιμου και πετυχημένου επιχειρηματία κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποιος μας κάνει την τιμή να ξανασχοληθεί μαζί μας, γραπτώς αυτή τη φορά, μετά την ωριαία, σχεδόν, παρουσίαση και προ(σ)βολή μας από το ραδιοφωνικό πρόγραμμά του στο ΣΕΝΤΡΕ ΒΙΛ του Μόντρεαλ.! Ιδιαίτερη τιμή μας είναι η συμμετοχή μας στην πετυχημένη παράσταση «Καραγκιόζη», στην οποία είναι πρωταγωνιστής και στην οποία παράσταση, χρησιμοποιεί τον Αντίποδα ως ένα από τους συμπρωταγωνιστές του, υποθέτω σε ρόλο Χατζιαβάτη –ο οποιος μας ταιριάζει περισσότερο- εκτός κι’ αν δικαιωματικά τον κατέχει ο κ. Μανίκης…

Αλλά για να μη σας κουράσω περισσότερο, διαβάστε το κείμενο της παράστασης του Καραγκιόζη, παρακολουθείστε στη συνέχεια την ραδιοφωνική επιμέλεια της διασκευής του έργου, με δευτεραγωνιστές την αφρόκρεμα της δημοσιο-γραφικής …αλήτ του Μόντρεαλ και τα ξαναλεμε, αφού το θέμα έχει αρκετό …ψωμί, για τους λιγοστούς αναγνώστες και φίλους μας.!!

 

νside-job HOAX ALERT: Έχω τρελαθεί μόνο με την ιδέα ότι η (δήθεν) ηγεσία μας ΔΕΝ παρακολουθεί τα Ελληνικά παροικιακά ΜΜΕ του Μόντρεαλ... (είμαστε μια έννοια αφηρημένη γι' αυτούς)... αλλά έχουν κάνει "subscribe" για να ενημερώνονται από ένα HOAX-blog που λέγεται Andipodas από το Τορόντο! Από πρόεδροι... μέχρι και αυτές που το παίζουν θεούσες στις φιλόπτωχους... αλλά και ένας γνωστός επιχειρηματίας!

Αυτοί που μας το παίζουν παράγοντες, οι οποίοι "ενημερώνονται" από τον Αντίποδα, είδαν κάτι σε αυτό το blog "ο παπάς ο κλέφτης" και το έχουν κάνει σημαία στην παροικία! Και εγώ έχω γίνει τηλεφωνητής να με ρωτάει ο κόσμος για ποιο θέμα μιλάνε! Δεν ξέρει κανείς γιατί μιλάνε!!!

Νταξ για τους Κοινοτάρχες μας, δεν με εκπλήσσει -- είναι ανέκαθεν στην κοσμάρα τους.

Δεν θα αναφερθώ στο Δελτίο Τύπου "Για άμεση δημοσίευση" της Ελληνικής Κοινότητας επί του (ανύπαρκτου) θέματος, που τελικά ΟΛΑ τα ΜΜΕ τους το έτριψαν στα μούτρα, διότι αυτό το Τμήμα Διχαστικών Σχέσεων το διαχειρίζονται άσχετοι και άχρηστοι. Αυτά τα άχρηστα τώρα, χρησιμοποιούν τα Social Netwoks για να διαδώσουν "Fake news". Το μόνο που πέτυχαν είναι να κάνουν μια τρύπα στο νερό. Ας ξαναπάνε στον Αντίποδα! Μιας και έχουν καλές σχέσεις με δαύτον, θα τους το δημοσιεύσει με μεγάλη χαρά, είμαι σίγουρος! Σε αυτό το μπουρδέλο δεν υπάρχει σωτηρία!

Ο σκοπός τους είναι απλός. Έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν "αναστάτωση" για να πετάξουν τον ΣΩΤΗΡΙΟ και να φέρουν κάποιον άλλο από την Σουηδία. Τους πήραμε χαμπάρι!

Inside-job.

Εδώ τρελαίνεσαι! Σηκώνω άσπρη σημαία!!!

Κλείνω με αυτό που είπε η Μαρία Δαπέρη χθες: "We are in weird territory now. This Community needs to be rescued ASAP"!

3 comments:

  1. Ο Παπαδόπουλος καλά τα λέει και τα γράφει. Οι λασπολόγοι του μπλόγκ, που πετάνε λάσπη για να ξελασπώσουν οι ίδιοι αργότερα τον λασπωμένο και να το παίξουν ήρωες. Αυτά είναι όλα γνωστά παιχνίδια ενός γκρούπ ατόμων που θέλουν να πιστεύουν πός είναι παράγοντες την ομογένειας.

    ReplyDelete
  2. Γιατί ασχολείστε με το παιδί; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τα παιδιά που γαβγίζουν και τρέχουν με πλαστικά μαχαίρια. Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα ντροπιάζοντας τον κ. Μανίκη. Μην χάνετε χρόνο με τους επιβάτες όπως το Παπαδόπουλο, το Σύρρο, τη Τελίδου και τη Δαπερίτσα. Αντ 'αυτού, συνεχίστε να καταγγέλλετε τους ηγέτες που οδηγούν το λεωφορείο. Στην περίπτωση αυτή, οι ηγέτες είναι οι κ. Μανίκης & Γιώργος Καρύδης. Αυτά τα 2 άτομα είναι οι ηγέτες της Σπαρτιάτικης Μαφίας.

    Μερικοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως ο Ξιπολητάκης δεν καταλαβαίνουν γιατί ρίχνονται όλοι αυτοί οι πέτρες στον ιστότοπο του κ. Αντίποδα. Πρέπει να καταλάβουν ποιος είναι ο στόχος της Σπαρτιάτικης Μαφίας. Είναι απλώς να διασφαλιστεί ότι όλες οι εκκλησίες και τα άλλα περιουσιακά στοιχεία των κοινοτήτων του Μόντρεαλ και του Τορόντο θα καταλήξουν στα χέρια της Αρχιεπισκοπής. Να θυμάστε πάντα ότι ο πόλεμος διεξάγεται σε αυτό το θέμα και όλη η προπαγάνδα για όλα τα άλλα είναι αποσπά την προσοχή.
    Όλα όσα έχουν κάνει ο κ. Μανίκης και ο κ. Καρύδης είναι να διασφαλίσουν ότι και οι δύο οργανισμοί αποσταθεροποιούνται με προπαγάνδα, ώστε κανείς να μην μπορεί να τους εμπιστευτεί. Φυσικά, η Αρχιεπισκοπή έχει τον κ. Μανίκη στη μισθοδοσία και συμπτωματικά ο κ. Καρύδης ως λογιστής έχει τις συμβάσεις για τον έλεγχο πολλών από τις ενορίες του Αρχιεπισκόπου.

    Διάβασα το άρθρο που έγραψε ο κ. Μανίκης που θα εμφανιστεί αύριο. Προσπάθησε να εκφοβίσει τη Κα Φραγκούλη στη σελίδα 10 επειδή είχε το θάρρος να μιλήσει για την αλήθεια. Ο κ. Μανίκης την κατηγόρησε ότι ήταν αντιθρησκευτική. Θεωρώντας ότι ο πατέρας της ήταν ιερέας, ο κ. Μανίκης θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του που είπε τέτιες μαλακίες. Αν κάποιος ζητήσει την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αντιθρησκευτικός. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Μανίκης προσπαθεί να εκφοβίσει άλλους δημοσιογράφους ώστε να μην εκφράσουν τις απόψεις τους. Είναι φασιστικό και πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του.

    Αύριο στο CFMB 1280AM στις 12:10 θα τους ακούσουμε να μιλούν για τον Αντίποδα. Η κυρία Τελίδου πρέπει απλώς να θυμάται την αγγλική παροιμία ότι αυτοί οι άνθρωποι που ζουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να ρίχνουν πέτρες. Η Νεοφοτίστου την εξευτέλισε την περασμένη εβδομάδα και ελπίζω ότι θα παίξουν τις ηχογραφήσεις από την κ. Κωσταρίδου που επιβεβαιώνουν ότι η κυρία Σούλα δεν λέει μαλακίες για άλλη μια φορά.

    ReplyDelete
  3. Όποιος και να είσαι πίσω από το μπλοκ μπράβο σου. Καιρό είχα να συμφωνήσω με κάποιον. Επίσης γράψε κάτι για τον celebrity παπα(ρα) Βάκη γιατί μου έλειψε από τα σχόλια η ερωτευμένη θείτσα

    ReplyDelete