Search This Blog

Thursday, June 10, 2021

Καθόλου μυαλό στην "αγία Έδρα"; Τι μετριοπάθεια, οποία ...σεμνότητα, Τι μετριοφροσύνη κατοικοεδρεύει εκεί μέσα, βρε;

 «Σύσκεψη Αρχιεπισκόπου Σωτηρίου και πρωθυπουργού Ontario Doug Ford για το άνοιγμα των εκκλησιών»


Στις 3 Ιουνίου 2021, ο Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες συνεδρίασαν διαδικτυακά με τον πρωθυπουργό Doug Ford και συνεζήτησαν το θέμα του ανοίγματος των χώρων λατρείας. Έλαβε μέρος και ο π. Π. Αυγερόπουλος.

 

Συμμετείχαν αρκετοί υπουργοί και ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, όπως η εντιμ. Christine Elliott, Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός και Υπουργός Υγείας, ο εντιμ. Monte McNaughton, Υπουργός Εργασίας, ο κ. Will Bouma, βοηθός του πρωθυπουργού και ο Δρ. David Williams, αρχίατρος, κύριος υπεύθυνος για την υγεία στο Οντάριο.

 

Πόσο ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο  της είδησης ο τίτλος που χρησιμοποίησαν/ οι συντάκτες της παραπάνω Αρχιεπισκοπικής ανακοίνωσης; Και πάνω απ’ όλα πόσο τιμάει την Εκκλησία μας η πρωτίστως προ(σ)βολή του Σωτήριου και δευτερευόντως του πρωθυπουργού, των υπουργών και των άλλων αδελφών συλειτουργών του;

Τι κατάντια είναι αυτή βρε λεβέντες εκεί πέρα στην «αγία Έδρα»; Τέτοιες παρόμοιες …πατάτες τις κάναμε και πριν την δική σας παρουσία …σεβαστοί μας επίσκοποι.! Τι προσφέρατε, ένα χρόνο τώρα, στην Ορθοδοξία, κλειδαμπαρωμένοι μέσα σε κάποια – υπόγεια ή ανώγεια - γραφεία; Εξερουμένης, βέβαια, εκείνης της πρώτης και μοναδικης ανοιχτής, προς τους ιερείς, επιστολής η οποία, μάλιστα, περιείχε γραπτώς, το αδι-ανόητο απαγορευτικό της προς άλλους διακίνησής της; Πώς θα πάει μπροστά, βρε Σωτήριε, η Εκκλησία μας όταν διοικείται από την αφεντιά σας και τους δικούς σας εκλεκτούς επισκόπους και τολμάς να διαμαρτύρεσαι μέσω της τηλεόρασης; ΔΕΝ βλέπει τίποτα απ’ αυτά ο φίλος σου ο Μανίκης; Πόσο κακό θα σας έκανε ένας τίτλος, όπως ο εξής;:

«Ο πρωθυπουργός Duug Ford σε διαδικτυακή συνεδρίαση με τον αρχιεπίσκοπο Σωτήριο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες, για τη λειτουργία των εκκλησιών.!»

 

2 comments:

  1. Hello premier meet the idiot who claim to be the archbishop showing you an icon of him & NOT Jesus navigating the ship. Then drepomaste?

    ReplyDelete
  2. Ποιός να ντραπεί εκεί πέρα μωρέ 2:40; Αυτοί το μυαλό τους το έχουν μέρα νύκτα στο σεχ στα κωλομπαρέματα και τον πλούτο της εκκλησίας. Μιλάμε για ξεδιάντροπα υποκείμενα τα οποια φτύνεις και νομίζουν ότι ψιχαλίζει!

    ReplyDelete