Search This Blog

Monday, June 7, 2021

Οι «ηγέτες» του Μόντρεαλ κερδίζουν, σιγά σιγά, με τις …σκέψεις τους, το ενδιαφέρον μας…

 Μια, …μη οφειλόμενη, απάντηση στην παρακάτω ερώτηση του κ. Μανίκη:

«Πώς γίνεται ανώνυμοι καλοθελητές από το Μοντρεάλ, να «συμψηφίζουν», μέσω του «Αντίποδα» στο Τορόντο το $1 της μεταβίβασης της «Στέγης» με το ένα εκατομμύριο;»

Πολύ απλή η απάντηση, κ. Μανίκη, στο ερώτημά σας: Στην πρώτη περίπτωση θα αγοράζατε τη ΣΤΕΓΗ πληρώνοντας ένα ( $1) ένα ολόκληρο δολάριο, αλλά και συγχρόνως άδειο ταμείο, ενώ τώρα θα την αποκτίσετε με ένα ταμείο γεμάτο από Ένα ολόκληρο εκατομμύριο δολάρια (προϊόν δανισμού, βεβαίως). Αν ΔΕΝ το χρειάζεστε, ΔΕΝ το χρησιμοποιείτε αλλά το επιστρέφετε στον δανειοδότη σας στο ακέραιο..  

Ακόμα κι’ αν επιβάλλεται η καταβολή κάποιας αποζημίωσης για τα έξοδα της Τράπεζας, στην προετοιμασία του δανείου αυτού, ΔΕΝ θα χαλάσει κι΄ο κόσμος.! Πάντως, από αυτό μέχρι του να απαιτείται από κάποιους η παραίτηση των 3 συμβούλων, για το συγκεκριμένο δάνειο και για το οποίο ΔΕΝ υπήρξε, «έγκλημα», αδίκημα ή οποιουδήποτε μεγέθους οικονομική κατάχρηση, προφανώς πάει πολύ πέραν του σοβαρού… Αν πάλι η μέθοδος αυτή, έχει σχέση με τις «καταγγελίες» της κ. Μαρίας, περί οικονομικής συναλλαγής κάποιων της ομάδας, τότε το πράμα έχει ξεπεράσει κάθε όριο σοβαρότητος… Εδώ, ελπίζω ότι, θα είμαστε να το δούμε κι’ αυτό.!!

 

No comments:

Post a Comment