Search This Blog

Friday, June 11, 2021

Ποιός, τελικά, έχει ΜΟΝΟΝ Γνώμη κ. Μανίκη; Ποιός είναι παΤΕΡΑΣ; Μήπως κάνει λάθος ο Πλάτωνας;

 

Πλάτων: «`Οταν δεν έχεις ΓΝΩΣΗ δεν δικαιούσαι να έχεις ΓΜΩΜΗ»

Συνεχίζοντας να μας (σας) τα πρίζει με τις παπαριές του ο κ. Μανίκης, επικαλούμενος πότε τον Πλάτωνα, πότε το Σαβόπουλο (!!!) και πότε επιλέγοντας κάποιο βολικό, για τον ίδιο, απόσπασμα από τους Εσωτερικούς Κανονισμούς της Κοινότητας, προσπαθεί ντε και καλά να γίνει ακόμα περισσότερο ρεζίλι των σκυλιών και όσων, βέβαια, ΔΕΝ γνωρίζουν τίποτα από το Σύνταγμα και τους νόμους» του οργανισμού. Διότι σε όσους γνωρίζουν πράματα και θάματα, το ρεζίλεμα έχει ήδη …συντελεστεί και το εισπράττουμε καθημερινά.!!!

Ύστερα από τόσο ψάξιμο και δεκάδες σελίδων γράψιμο, για τους κανονισμους της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, ΔΕΝ μπορεσε να ανακαλύψει ή να καταλάβει ότι : 

A member in good standing of the Corporation shall be any person, eighteen (18) years  of age or over, who is of Hellenic descent or who has a spouse of Hellenic descent, and  who abides by the regulations and by-laws of the Corporation and fulfills his or her  financial obligations, if applicable. 

Καταλάβατε, τώρα, κ. Μανίκη ότι ΔΕΝ χρειάζονται ολόκληρα σεντόνια, αλλά με λίγες μόλις γραμμές μπορείτε να πείτε όλα όσα χρειάζονται; Έτσι ώστε και οι αναγνώστες σας να καταλάβουν και σεις να μη ρεζιλευτείτε, όπως τώρα με τις «χιλιαδες» σελίδες του τραχανά σας;

Μήπως τελικά  παΤΕΡΑΣ είστε εσείς και ο Σωτηράκης και ΟΧΙ ο Αντίποδας με τους σχολιαστές των γραφόμενων σας; Για ξανασκεφτείτε το.!!!

 

2 comments:

  1. Είναι αληθινό κ. Μανίκη το άρθρο που δημοσιεύει ο αντίποδας; Δεν επιβάλεται δηλαδή να είναι καποιος χριστιανός ορθόδοξος ώστε να γίνει μέλος της Κοινότητας; Ψάξτε το λίγο καλύτερα γιατί νομίζω ότι πρέπει να λέει ψέματα!

    ReplyDelete
  2. unfortunately he is no lying this was changed by the membership of the Greek Community a few years ago.

    ReplyDelete