Search This Blog

Thursday, October 28, 2021

Ακόμα και ο ξεδιάντροπος Σωτήρης, ντρέπεται για τη συμφωνία που τους εξανάγκασε να υπογράψουν.!

 

Πάρα πολλοί αναγνώστες μας ρωτουνε, πότε θα βγει στην επιφάνεια η επίσημη γραπτή συμφωνία που «υπέγραψαν» (;) Κοινότητα και Αρχιεπισκοπή, για τον τερματισμό των μεταξύ τους, διαφορών.  Οι ανησυχίες τους για το περιεχόμενό της συμφωνίας, είναι βάσιμες, ύστερα από τις διάφορες κουτσομπολίστηκες διαρροές  που αφέθηκαν να κυκλοφορήσουν, ώστε να πάρουν, οι συμφωνούντες, μια πρώτη…γεύση της γνώμης των ομογενών, μελών της Κοινότητας και της Εκκλησίας.

Επειδή βρήκαμε λογικές τις ανησυχίες τους, ψάξαμε το θέμα ίγο παραπάνω από τις δυναμεις μας και διαπιστώσαμε ότι η καθυστέρηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Σωτήριο, ο οποίος ως αρκετά πονηρός, κατάλαβε ότι η συμφωνία είναι απαράδεκτη για τον σοβαρό ελληνισμό της παροικίας μας, την οργή του οποίου θα βρει μπροστά του, κάποια στιγμή. Να φανταστείται ότι ακόμα και ο ίδιος ντρέπεται για την τόση καταπίεση που επέβαλε στην πλευρά της Κοινότητας, όπως ο ίδιος ομολόγησε σε ανθρώπους του περίγυρού του.!!!

Αυτά μάθαμε, αγαπητοί αναγνώστες και αυτά σας μεταφέρουμε χωρίς επιφύλαξη αφού οι πηγές μας είναι όπως πάντα, ή σχεδόν πάντα, αξιόπιστες.

Μάλλιστα, κύριοι, ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ακόμα και ο ιδιος για αυτό και ζήτησε από τους δικηγόρους του να ξαναπροσπαθήσουν και να βελτιώσουν το κείμενο της συμφωνίας, ώστε να μην μπορούν να διακρίνουν οι ομογενείς την αλητεία και την πουστιά του, στο περιεχόμενό της.!

Αυτά έμαθα, αυτά σας μεταφέρω και σεις οι ό,σοι σοβαροί μείνατε, κάντε ως μεγάλα παιδιά που είστε, ό,τι νομίζετε…

17 comments:

  1. Γιαυτό τηρούν σιγήν ιχθύος, όλοι οι, σκατά εκκλησιαστικοι και παροικιακοί ..άρχοντες, τελικά; Μαγειρεύουν στα μουλωχτά τον εξευτελισμό μας ο οποίος στην τελική είναι πεντακάθαρα δικός τους; Με πρώτο τον κωλοπαιδαρά αρχιεπίσκοπο της αρπαχτής! Έτσι εξηγούνται όλα. Ντρέπονται και οι ίδιοι για την πουστιά τους....

    ReplyDelete
  2. Εισαι μεγάλος ψεύτης! Περιμένουν να εγκριθεί η μάλλον να γίνει αποδεκτό από το δικαστήριο. Επιπλέον, οι κοινότητα είναι φταίχτες διότι σταμάτησε να πληρώνει τους ιερείς της.

    ReplyDelete
  3. Γιατί δεν μας λες το γιατί κοροϊδεύανε τους έλληνες του τορόντο με έρανο που ήταν μόνο για να πληρώσουν τα λάθη τα δικά τους; εε αντιποδαραα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να ρωτήσεις αυτούς που έκαναν τον έρανο, καθ' ότι εγώ ΔΕΝ είμαι δικηγόρος τους και φυσικά ΔΕΝ τους εκπροσωπώ.! Αν είσαι ένας από τους ερανόπληκτους, μπορείς να τους ρωτήσεις και δημόσια με το ονοματάκι σου, όμως... Αν, πάλι, είσαι από τους έχοντες ...καβούρια στις τσέπες τους, άσε τους "παθόντες" να το ψάξουν και μην κάνεις τον γύφτο που τού'φαγε ο λύκος το ...αμόνι.! Στο κάτω-κάτω μπορεί να ξέρουν κι' αυτοί κάτι παραπάνω και να μην ξεμωράθηκαν εντελώς όπως πολλοί νομίζουμε.. Ρώτησέ τους, λοιπόν...

      Delete
  4. Τελικά ο αρθρογράφος πρέπει να είναι πολύ μαλακισμενος να γράφει συνεχώς ψέματα και συκοφαντίες να καλύψει τα ακάλυπτα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώμαζί σου κύριε. Διότι ο Σωτήριος δεν ντρέπεται να παίζει με τα πουλάκια ό,ποιων νεαρών και μεσήλικων βρει μπροστά του, χρησιμοποιώντας τα, μάλιστα, για να ξύνει τον πισινό του και θα ντραπεί όταν του δίνεται η ευκαιρία να συγκεντρώσει χρήματα; Αν είναι δυνατόν! Πιστεύω λοιπόν ότι γράφει ψέματα, όσον αφορά την "ντροπή" του. Δεν γίνονται αυτά τα πράματα αφού δεν την γνωρίζει τη λέξη αυτή!

      Delete
  5. Και τώρα που θα γίνουν εκλογές, ποιοί θα βάλουν υποψηφιότητα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μην ανησυχείς, έχει φροντίσει και γι' αυτό ο Σωτήρης.! Στη γωνία περιμένουν το νεύμα του οι "ηγέτες" των Αρκάδων και των Λακώνων... ΔΕΝ πρόσεξες την περασμένη εβδομάδα στην τηλεόραση, την ...αρχηγική εμφάνιση κάποιου Χριστόπουλου, ο οποίος ΔΕΝ είναι καν μέλος της Κοινότητας;

      Delete
    2. Προσέξαμε καλά κ.Αντίποδα αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε....

      Delete
    3. Τι λες βρε αντίποδα; Θα μπουν Κοινοτικοί και δεν θα αφήσουν τον Σωτήριο να βάλει δικά του άτομα !

      Delete
    4. Θα μπει ο μικρός ο Γεωργακόπουλος και θα φοβούνται όλοι τον ίσκιο τους

      Delete
    5. Ο μελλοντικός πρόεδρος της κοινότητας!

      Delete
  6. Εισαι μεγάλος ψεύτης! antipodaraah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αφού λες εσύ όλες τις ηλήθειες, είναι επόμενο ο αντίποδας να λέει όλο ψέματα. Εξάλλου όλα τα άρθρα σου σε επιβεβαιώνουν καθημερινά, μην ασχολείσαι μαζι του.

      Delete
  7. Θα μάθεις να μας πεις επιτέλους ρε αντιποδαρά, τι συμφνία υπόγραψαν τα πουλημένα γομάρια της κοινότητας με τον ασθενή του χρήματος και του πρωκτού του αρχιεπίσκοπο; Διαδίδουν και κυκλοφορούν τόσα πολλά, αλλά κανένας και από τα δυο μέρη δεν βγαίνει να μας πει κάτι επίσημα, γιατί; Λαλίστατοι είναι όταν θέλουν τα χρήματά μας, αλλά το βουλώνουν όταν πρέπει να μας ενημερώσουν με λίγη σοβαρότητα. Εσύ Σωτήριε που θέλεις να παρουσιάζεσαι σοβαρός γιατί δε λες κάτι στο ποίμνιο το οποίο σε έκανε πάμπλουτο, μωρέ; Όλου κουφάλες, τελικά;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εδώ αγαπητέ ακόμα και η "επιστήμη" σηκώνει τα χέρια ψηλά.! Με τους κοινοτικούς ΔΕΝ μπορείς να βρεις άκρη εύκολα. Άβυσσος η ψυχή τους. Όπως και του αλητήριου Σωτήρη, ο οποιος ξεπουλάει, χρόνια ολόκληρα τώρα, την Ορθοδοξία και τους πιστούς του Καναδά, για τα πλούτη και την ικανοποίηση του πρωκτού του, όπως πολύ σωστά γράφεις.! Πάντως, τέτοιον ξεπεσμό τον κοινοτικων, ΔΕΝ τον περίμενα με τίποτα.! Λες και τρέχουν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν, τον Μενεγάκη στο ξεπούλημα του μοναδικού(;), μέχρι πρότινος, σοβαρού οργανισμού του Καναδά... Πού θα πάει όμως; ΔΕΝ θα μπορέσουν να κρυφτουν για πολύ οι Αρτεμάκης - Νίκωνας και Ερμής. Ουδέν κρυφό ...ΑΠΟ τον Ήλιο, λεβέντες, όσο κι' αν προσπαθήσετε.!!!

      Delete
  8. Αν όντως αληθεύουν τα παραπάνω, προς τι ο έρανος δηλαδή; Ο κόσμος πρόσφερε απλόχερα για την κοινότητα και τις εκκλησίες, και έρχονται τώρα τα τρία κοθώνια να τα δώσουν στον Σωτήριο; Και μη χειρότερα! ΑΠΗΥΔΗΣΑ με όλο το νόημα της λέξης.

    ReplyDelete