Search This Blog

Tuesday, October 26, 2021

Μόντρεαλ: Σε προεκλογική συνάντηση, της «Φιλικής», παρουσιάστηκαν αντί των 60, μόλις 6 (!!!) υποψήφιοι.!!! …

 


Φίλος αναγνώστης, από το Μόντρεαλ, με αφορμή το χθεσινό μας δημοσίευμα για την υποστήριξη της Φιλικής Εταιρείας από τον κ. Μανίκη, μας έστειλε ένα αρκετά κατατοπιστικό σχόλιο για τις επικείμενες εκλογές της Κοινότητας του Μόντρεαλ. Βρίσκοντάς το αρκετά ενδιαφέρον, σκεφτήκαμε να σας το παρουσιάσουμε ώστε να πάρουν μια γεύση των εκεί γεγονότων, όσοι από τους αναγνώστες ενδιαφέρονται για ενημέρωση. Γράφει, λοιπόν, ο φίλος:

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Φιλική Εταιρεία είχε συνάντηση Zoom για όλα τα άτομα που ήθελαν να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Έθεσαν ως στόχο 60 άτομα να παρευρεθούν στη συνάντηση. Μόνο 6 άτομα εμφανίστηκαν στη συνάντηση που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι. Μετά από 13 μήνες προγραμματισμού, αυτή είναι μια τεράστια απογοήτευση. Ο κ. Μανίκης γνωρίζει ότι η εύρεση νέου αίματος βοηθώντας τους να βρουν υποψηφίους είναι πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή. Αρχικά υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον στην Παροικία για το τι επρόκειτο να προτείνει η Φιλική Εταιρεία. Μετά την παρουσίαση της πλατφόρμας Καρύδη, πολύς κόσμος έχασε το ενδιαφέρον όταν κατάλαβε ότι το σχέδιο ήταν να δοθούν όλα τα σχετικά με τις εκκλησίες, εκτός από την ιδιοκτησία, στην Αρχιεπισκοπή. Ακόμα και ο κ. Σύρρος έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για το θρησκευτικό σκέλος του σχεδίου Καρύδη. Εάν η κοινότητα του Μόντρεαλ ήταν τόσο κακή στη διαχείριση των εκκλησιών της, τότε γιατί επέλεξαν 2 από τους ιερείς της για επίσκοποι πριν από λίγο καιρό, όταν υπήρχαν 170 επιλογές στις ενορίες; Πραγματικά πιστεύω ότι ο κ. Σύρρος είναι έντιμος άνθρωπος αλλά πρέπει να σταματήσει να παίρνει συμβουλές από λαμόγια που προωθούν μυστικά σχέδια για τον Αρχιεπί$κοπο. Στην εκδήλωση της Ευγενίας Μανωλίδου αυτή την εβδομάδα δεν είδα ούτε τον κ. Σύρρο ούτε κανέναν άλλον από τη Φιλική Εταιρεία. Πρέπει να σκεφτούν να είναι πιο ενεργοί στην κοινότητα αντί να ελπίζουν ότι τα άχρηστα μέσα θα προωθήσουν το σχέδιο Καρύδη. Το πλοίο δεν θα γεμίσει μόνο του πηγαίνοντας στο CFMB και ακούγοντας τη Σούλα να γαβγίζει. Κανείς δεν ακούει αυτά τα σκουπίδια. Εάν λαμβάνετε υποστήριξη από ανθρώπους που έχουν τόση αξιοπιστία όσο ο Χίτλερ, τότε ίσως χρειαστεί να βρείτε νέους φίλους.

1 comment:

  1. I don’t think that Mr. Sirros ever accomplished anything worthwhile in provincial politics. He got elected in the immigrant area of Park Extension. His platform was always to prevent Quebec from separating. In an immigrant area, even a monkey could get elected against the Parti Quebecois with a platform of being against sovereignty. Now I see the tables have turned and some con artists have suckered him into believing that separation is good by having the churches carved out from the community. I always had a lot of respect for Mr Sirros, and I just hope he wakes up and realizes that some evil people are manipulating him because they have other plans with the Archbishop.

    ReplyDelete