Search This Blog

Monday, October 25, 2021

«Έπεσαν», τελικά, οι υπογραφές;

 «Στέριωσε» επιτέλους, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το γεφύρι της …Άρτας.!


Όπως όλα δείχνουν, ο …πνευματικός μας παΤΕΡΑΣ Σωτήρης, αποφάσισε να «βάλει» την υπογραφή του, για να στεριώσει εκείνο το …περιβόητο οικονομικό γεφύρι της «Άρτας» το οποίο επί 3 χρόνια έκτιζε, ως διαμεσολαβητής των δυο πλευρών, ο πρόεδρος του Ε. Σπιτιού Γιάννης Φαναράς και το οποίο ο κουραφέξαλας Σωτήρης γκρέμιζε την επομένη, αλλάζοντας κάθε φορά άποψη και  φυσικά παίρνοντας πίσω τα πριν λίγες ώρες συμφωνηθέντα.! 

Τελικά και αφού αντικαταστάθηκε, ή, ίσως, …καπελώθηκε, ο κ. Φαναράς από κάποιους νέους «διαπραγματευτές» εκ μέρους της Κοινότητας, η συμφωνία έκλισε τελικά και οι υπογραφές έπεσαν, όπως κυκλοφορεί μεταξύ των ασχολούμενων με τα κοινοτικά ζητήματα.!

Και επειδή ΔΕΝ γνωρίζουμε το περιεχόμενο της συμφωνίας, δεν μπορούμε να εκφέρουμε την οποιαδήποτε γνώμη με βεβαιότητα, αλλά μπορούμε να πούμε ότι μόνον σοβαρή συμφωνία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Σωτήρης ο οποίος ενδιαφέρεται ΜΟΝΟΝ γι τα χρήματα, θα πρέπει να τους κατασπάραξε, ώστε να βρει το κουράγιο και το χέρι του να την υπογράψει.!!!

Περισσότερα, βέβαια, μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας και του περιεχομένου της. Εν αναμονή, λοιπόν…


 [CG1]

8 comments:

  1. Αντίποδα, ο Αρχιεπίσκοπος τα κατάφερε πάρα πολύ καλά στη διένεξη του με την Ελληνική Κοινότητα, συγκεντρώνοντας στα ταμεία της Αρχιεπισκοπής και στις τσέ4πες του, υποθέτω, όλα τα χρήματα των ανθρώπων της κοινότητας, αλλά για πνευματικό έργο στην εκκλησία δεν λέει κουβέντα. Τι το κάνεις όλο αυτό το χρήμα βρε Σωτήριε όταν δεν έχεις ούτε παπάδες για τις εκκλησίες σου; Πήγες στην Ελλάδα, βρήκες δυο παπάδες, τους έφερες εδώ και μόλις είδαν πού ήρθαν πήραν τα ματάκια τους και έφυγαν πίσω στην πατρίδα! Τι τους έκανες βρε, τους άπλωσες χέρι πριν ακόμα προσανατολιστούν;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σύντομα, μόλις ενηλικιωθεί η Πατριαρχιδική Ακαδημία και αρχίσει την παραγωγή παπάδων, θα κάνουμε και εξαγωγές σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες του κόσμου και περισσότερο σε όσες δεν υπάρχουν πολλοί νέοι με το κουσούρι να χαϊδεύουν τα οπισθία των αφεντικών των!

      Delete
  2. Μήπως μπορούμε να ξέρουμε ποιοι έκαναν τη συμφωνία αυτή, για να ρίξουμε τα μπινελίκια μας στη σωστή κατεύθυνση και όχι σε οποιον πάρουν τα σκάγια;

    ReplyDelete
  3. Μήπως κ. Αντίποδα εισε εσύ ο κουραφέξαλας; Απο τα γραφόμενα σου συμπεραίνουμε οτι είσαι παπαγαλάκι του Αντωνάκι. Μας ξεφουρνίζεις απόρρητες πληροφορίες για να κάλυψης αυτούς που διαπραγματεύτηκαν την εξευτελισμό της κοινότητας με εντολες του Αντωνάκι! Απο που γνωρίζεις τις απορρήτες έπληροφορίες; Μάλλον υποτιμάς τη νοημοσύνη μας... κ.πολύποδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οχι αγαπητέ, ΔΕΝ υποτιμάμε καθόλου την νοημοσύνη σας, την οποία έχετε από μόνοι σας υποτιμήσει πέραν του δέοντος... Φυσικά, και μπορείτε να λέτε, σε βάρος μου, ό,το παπαριά γουστάρετε, αφού κανένας δεν θέλει κκαι δεν μπορεί να σας ελέγξει ένεκα που κρύβεστε σαν να κουβαλάτε μαζί σας κάποια ενοχή.!!! Όσον αφορά την κάλυψή εκ μερους μου, αυτών που διαπραγματευτικαν "τον εξευτελισμό της Κοινότητας", όπως λέτε, θα μου επιτρέψετε να σας αποκαλέσω ΒΛΑΚΑ. ΔΕΝ γνωρίζω την Επιτροπή και ούτε το κείμενο της υποτιθέμενης συμφωνίας που υπέγραψαν(;). Μόλις αυτά γίνουν γνωστά θα το συζητήσουμε... Μέχρι τότε βράσε στο ζουμί της φαντασίας σου...

      Delete
  4. Γνωστό το παραμύθι σου Αντίποδα, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι βλάξ και τενεκές,(πολύ φασιστικό) να ξέρεις όμως ότι πολλοί τενεκέδες είναι επιχρυσωμένοι. Αντίποδα, μέγα υποστηρικτή της εταιρείας Αντωνάκη και Σια, δεν μας λέτε όλοι σας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Εμείς καταλαβαίνουμε πως το οικονομικό πρόβλημα μπορεί να λύθηκε,(με τι λεφτά μωρέ; λεφτά εράνων και μαραθωνίων;) το δεύτερο μέρος όμως της μήνυσης οι βαριές προσωπικές κατηγορίες εναντίον του μεγάλου Αιπόλου τι θα γίνει; Αν με τις υπογραφές και τις οπισθοχωρήσεις των ανόητων της Ε.Κ. βρεθούν απέναντί του, τι μπορούν να κάνουν, δεν τους φτάνουν ούτε και οι τέσσερες εκκλησίες. Εκκλησίες που δεν είναι ούτε δικές τους, ούτε του παπά, αλλά περιουσία του λαού. Αντίποδα είσαι και εσύ ηθικός συνένοχος καλύπτοντάς τους και υποστηρίζοντάς τους. Αλήθεια ποιοι καπελώσανε τον διαπραγματευτή και γιατί και ποιοι είναι οι νέοι "διαπραγματευτές"; όπως λέει και ο ανώνυμος 12.27 PM, γνωρίζεις απόρρητες πληροφορίες και υποτιμάς τη νοημοσύνη όλων μας. Ξέρω, θα με αποκαλέσεις και μένα, έτσι φασιστικά, βλάκα και τενεκέ. Δεν πειράζει, σε μάθαμε τώρα τι φασιστόμουτρο είσαι. Να γνωρίζεις και κάτι άλλο, πως από τη στιγμή που δεν σε χρειάζονται και δεν μπορείς να τους βοηθήσεις πλέον, θα την φας την κλωτσιά και εύχομαι να είναι από τα οπίσθια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ αγαπητέ έχεις ξεπεράσει τα όρια του ΒΛΑΚΑ και του επιχρυσωμένου τενεκέ.! Είσαι, θα έλεγα - για να ξεχωρίζεις από τους άλλους -, ένας Γκαζοτενεκές σκουριασμένος και τίποτα άλλο.! Πρώτα απ’ όλα ρε, ο Αντώνης Αρτεμάκης, είναι ο πρόεδρος της Κοινότητας και ΟΧΙ ένας κάποιος Αντωνάκης και Σια. Είναι ψηφισμένος από τα μέλη του οργανισμού, ενώ σε ό,τι λέει και ό,τι κάνει, βάζει την υπογραφή του και ΔΕΝ κρύβεται σαν κότα, όπως η αφεντιά σου η οποία φοβάται ακόμα και τον ίσκιο της… ΝΑΙ, λοιπόν, ο Αντίποδας είναι υποστηρικτής της Κοινότητας και της εκλεγμένης Διοίκησής της, όσο αυτή θα υπάρχει και έως ότου την παραδόσετε, εσύ και τα άλλα τομάρια οι ξερόλες, στον αλητήριο Σωτήριο, μπας και αυξήσει λίγο ακόμα την προσωπική περιουσία του και φυσικά του Βοθρολομαίου και της Τουρκίας.!
      Όσο για τη συμφωνία και το περιεχόμενό της, να είστε σίγουρος ότι ΑΝ και μόλις υπάρξει, με σφραγίδες και υπογραφές, θα βγεί ολόκληρη στην επιφάνεια και τα μήλη θα ενημερωθούν στην ώρα τους. (Το ερώτημά σας, με τι λεφτά μωρέ, να το θέσετε στον κουσουριάρη Σωτήριο, ο οποίος ΜΟΝΟΝ για το χρήμα νοιάζεται και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.! Τα κουσούρια του, βλέπεις, είναι …πολυτελείας και χρειάζονται πολλα χρήματα για να τα ικανοποιήσει και να επιβιώσει).
      Όσο για τον χαρακτηρισμό του «φασίστα» ποτέ δεν το έκρυψα και πώς θα μπορούσα, άλλωστε, αφού …γκαρίζει απ΄μακρυά. Εκτός του ότι με γνωρίζουν και οι κότες, ενώ εσύ κρύβεσαι κάτω από τα φουστάνια σου, μη τολμώντας να πεις επώνυμα μια γνώμη σου.!!! (Αν ξέχασα κάτι, μια άλλη φορά…)

      Delete
    2. Λοιπόν Αντίποδα, εύχομαι να να είσαι καλά και να μην πάθεις κάτι γιατί βλέπω πως τα παίρνεις όλα στα σοβαρά, δεν αξίζει Φίλε μου, έμαθα πως έχεις και κάποια ηλικία. Δεν είχα την τύχη να σε γνωρίζω αλλά θα σε συγχαρώ πρώτα γιατί έχεις το γνώθι σαυτόν που σπανίζει τη σήμερον ημέρα στους νεοέλληνες, και αυτό είναι σπάνιο προτέρημα. Το άλλο τα βάζεις και πας κόντρα στο γολιάθ, είσαι το αυγό και χτυπιέσαι με την πέτρα. Βρεθήκανε μερικά ερίφια να σηκώσουν κεφάλι στον μέγα αιπόλο, αλλά τελικά ξυνόντουσαν στην γκλίτσα του, ενώ εσύ βράχος ακλόνητος! Και αυτό είναι προς έπαινό σου. Πρέπει να στραβά κούτσουρα να κόβονται και να καίγονται. Που ακούστηκε στον 21ο αιώνα να έχουμε αιπόλους.
      Τώρα προς τα άλλα, το γνωρίζεις εσύ καλύτερα από οποιανδήποτε άλλον, η ελληνική κοινότητα έχει ημερομηνία λήξεως και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια. όσο κρατάει η γερουσία που την αποτελεί, όλα καλά. Δεν έχει καινούργιους πελάτες Ενώ τα πρόβατα θα μαζεύονται στη στάνη. (Α και μην ξεχάσεις αυτό το κάτι που ξέχασες)

      Delete