Search This Blog

Sunday, July 25, 2021

Έτσι ρεζιλεύονται οι … επίδοξοι «προφήτες» της Εκκλησίας…

Αυγουστίνος Καντιώτης για τον ιο: «θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, τα φαρμακεία, τα πάντα, σκούπα ηλεκτρική»

 

Στο Βήμα του Μόντρεαλ ξαναδιαβάζουμε, ένα σχεδόν χρόνο μετά, κάποιες προφητικές δηλωσεις του Αυγουστίνου Καντιώτη, ώστε να …εμπεδόσουμε τις παπαριές που έλεγε και τον εξευτελισμό που του κάνουν οι …φίλοι του, σήμερα, παρουσιάζοντές τες…

Γράφει, λοιπόν, ο κ. Μανίκης:

«… Κινδυνεύουμε από επιδημίες…ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, έρχεται, έρχεται, έρχεται, έρχεται …επιδημία, όχι σαν την γριπούλα που πέφτουμε στο κρεβάτι κλπ κλπ, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη έρχεται επιδημία με ένα περίεργο όνομα ασθενείας, που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, τα φαρμακεία, τα πάντα, σκούπα ηλεκτρική!

 

Τί να μας κάνει ο Θεός; Προσευχή δεν κάνουμε, Αγία Γραφή δεν διαβάζουμε, πορνείες και μοιχείες και διαζύγια και ακαθαρσίες… σκουλήκια βρωμερά και ακάθαρτα»

Τελικά κ Μανίκη, οι γιατροί και τα φαρμακεία, σε λιγότερο από ένα χρόνο εξευτέλισαν τον Καντιώτη κι’ εσάς που τον …αναπαράγετε, ενώ ΔΕΝ θα έπρεπε, αν είχατε λίγο σεβασμό στο πρόσωπό του. Οι γιατροί και τα φαρμακεία παρασκεύασαν το ενέσιμο φάρμακο πολύ γρήγορα και αν ΔΕΝ υπήρχαν τα χαμένα κορμιά – μεταξύ των οποίων και αρκετοί κληρικοί -, σήμερα θα απολαμβάναμε την προ κορωνοϊού ελευθερία και τρόπο ζωής. Αφήστε, λοιπόν, ήσυχο τον Καντιώτη ο οποιος προσπάθησε ανεπιτυχώς να καταταγεί μεταξύ των προφητών και, γιατί όχι, των αγίων της Εκκλησίας μας. Όχι άλλη ξεφτίλα…

 ΥΓ. Εσείς κ. Μανίκη, ο οποίος γνωρίζετε πολλά, λέτε να είχε επαφές με το Τορόντο ο μακαρίτης ο Αυγουστίνος ώστε να αναφερθεί στα "διαζύγια και ακαθαρσίες... σκουλίκια βρωμερά και ακάθαρτα;" Διότι αν δεν είχε επαφές και πληροφόρηση, τότε είναι προφήτης και δικαιούται μια θέση μεταξύ των πρφητών, όχι όμως για τους γιατρούς οι οποιοι τον εξευτέλισαν.!!!  

2 comments:

  1. Mr Antipothas, have you heard anything about which Bishops are coming back from their vacations in Greece? I know Sotirios told them they must be back before his Nameday, so by August 6th. I was told Athenagoras is coming back next weekend but I heard Bartholomew (no surprise since he retired) and Iakovos are no longer coming back in time for his Nameday. I don’t know how to message you on your blog so I’m messaging you here so you can just delete this since I don’t know how to blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είτε επιστρέψουν όλοι, είτε κανένας, για μενα είναι ακριβώς το ίδιο, αγαπητέ. Είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον, όπως ήταν αναμενόμενο και σίγουρα όχι καλύτεροι από τον Σωτήριο, του οποίου είναι επιλογή.! Το καλό είναι ότι ο κοσμος ξυπνάει και ότι τους ακολουθούν, λίγοι μόλις, δήθεν πιστοί, υποκριτές. Να χαίρονται λοιπόν και ας απολαμβάνουν οι μεν τους δε! Όσο για τη γιορτή του Σωτήριου, σκασίλα μας αβάσταχτη.

      Delete