Search This Blog

Friday, July 30, 2021

Ξένη Δημοσίευση…

 Συμβουλές αναγνώστη μας, σε εκδότες-δημοσιογράφους για τη θέση τους και την συμπεριφορά τους:

Συγχαρητήρια κύριε Αντίποδα για την ενημέρωση της Παροικίας του Μόντρεαλ. Δεν λαμβάνουμε τόσες πληροφορίες από κανέναν άλλο και οι εφημερίδες και οι «δημοσιογράφοι» ζηλεύουν. Είναι πραγματικά ντροπή το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά δημιουργούν δράμα στην παροικία με την προπαγάνδα που τους τροφοδοτεί ο Αρχιεπίσκοπος. 

Εάν αυτοί οι άνθρωποι είχαν κάποια δημοσιογραφική ακεραιότητα, θα έπρεπε να αποκαλύψουν ότι πληρώνονται από την Αρχιεπισκοπή. Ο Γιώργος Γκούζμας από την εφημερίδα Τα Νέα είναι ο τελευταίος που άσκησε κριτική σε αυτούς τους ανώνυμους. Ήταν ουδέτερος μέχρι τώρα αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι ήταν στο μισθολόγιο της Αρχιεπισκοπής εδώ και χρόνια μαζί με τον κ. Μανίκη. Όλα τα MME πρέπει να ξυπνήσουν και να σταματήσουν να επηρεάζονται από την Αρχιεπισκοπή ή αλλιώς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κι’ εμείς, εναντίον τους, ό,τι μέτρα μπορούμε, μήπως και τους εμποδίσουμε να μας εμπαίζουν με τις ψευτιές τους και τις ό,ποιες αλήθειες μας κρύβουν. Και ας γνωρίζουν ότι μπορούμε να κάνουμε πολλα.

Σταματήστε να επηρεάζεστε από την Αρχιεπισκοπή και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ανώνυμοι που λένε την αλήθεια θα κερδίσουν τον πόλεμο εναντίον όλων αυτών που πούλησαν την ψυχή τους στον Αρχιεπίσκοπο.

7 comments:

  1. The unpaid truth always prevails.

    ReplyDelete
  2. Διακρίνω μήπως κάποια στοιχεία εκβιασμού στο παραπάνω άρθρο, ή απλά μου φαίνεται; Πάντως, συμφωνώ απόλυτα με τα όσα γράφει και ντρέπομαι που πληροφορούμαστε διάφορα γεγονότα της παροικίας από ανθρώπους γειτονικών περιοχών. Ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα και η ενημέρωσή μας θα βελτιωθούν. Αυτό θα φανεί και από τη θέση που θα κρατήσουν, στις εκλογές της Κοινότητας, για την φιλοαρχιεπισκοπική ομάδα της φιλικής. Εμείς θα τους περιμένουμε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κανένα απολύτως στοιχείο εκβιασμού δεν διακρίνεται, κύριε, και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα μπορούσατε να διακρίνετε εσείς ο ίδιος. Απλούστατα, διότι ΔΕΝ υπάρχει και αν υπήρχε ΔΕΝ θα επιτρέπονταν η δημοσίευσή του, λόγω των αρχών μας. Τα ΜΜΕ του Μόντρεαλ δεν μας ενδιαφέρουν ώστε να ασχοληθούμε μαζί τους και πολυ περισσότερο με τον τρόπο που σας ενημερώνουν. Αν, όμως, και όταν πέσει κάτι στην αντίληψή μας μέσω κάποιου αναγνώστη μας, ή κάποιο απ' αυτά ασχοληθεί αρνητικά με τα καλώς κείμενα της παροικίας του Τορόντο, όπως το Βήμα και ο κ. Μανίκης, τότε υποχρεούμεθα να πάρουμε θέση, έστω και αν αυτό δεν μας εξυπηρετεί.! Τώρα κουβεντιάζεται κάτι για ένα άρθρο του κ. Γκιούσμα στα Νέα, μόλις το λάβουμε και το μελετήσουμε ίσως να πάρουμε θέση αν βέβαια μας αφορά, πάντα ως προς τις απόψεις μας. Ίδωμεν...

      Delete
  3. Guess who’s back from Greece?

    ReplyDelete
  4. Αθηναγόρας, Επίσκοπος Πατάρωω κτλπ
    Με την ευκαιρία αυτή πρέπει να κάνουμε κάτι δυναμικό να φύγει ο Σωτήριος. Φτάνει αυτό το δράμα. Και μαζί του να φύγουν όλοι εκείνοι οι παπάδες που τον "γλύφουν" τωρα, αλλά πρίν τον βρίζανε,όπως για πράδειγμα κάποιος κοντά στο κέντρο του Τορόντο, ο άλλος στο Ν.York k κάποιοι άλλοι ρουφιάνοι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να ήταν 2 παπάδες είναι κάτι συνηθισμένο. Ισως να είναι παραπάνω.
      Πάντως οι παπάδες δεν είναι ενωμένοι στον Καναδά γιαυτό και το πρόβλημα σωνεχίζεται.
      Εαν ήταν ενωμένοι και δεν κατηγορούσε ο ένας τον άλλο ίσως να υπήρχαν σοβαρές αλλαγές.
      Βλέπεις είναι και ο φόβος που υπάρχει, γιατι ο Σωτήριος έχει πάρει δίπλωμα να λέει άλλα στον ένα και άλλα στον άλλο.
      Πρίν καιρό κάποιος που σχολίαζε στό ιστολόγιο αυτό, έγραφε ότι υπάρχουν παπάδες που δεν χωνεύει ο ένας τον άλλο. Ελεος πιά.

      Delete
  5. Καλά αυτόί οι ππαπάδες πώς λειτουργούν όταν έχουν ζιζάνια και κακίες μέσα τους.
    Ενα θέατρο του παραλόγου κ της υποκρισίας

    ReplyDelete