Search This Blog

Sunday, March 28, 2021

Προδότες της Ελληνικής Κοινότητας μεταξύ των μελλών της Ερανικής Επιτροπής; Πιθανότατος δάκτυλος του προέδρου της …10αιτίας.!!

 

Αμέσως, σχεδόν, μετα την ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας για την οικονομική στενότητα του ταμείου της στην ανταπόκρισή της στις οικονομικές υποχρεώσεις της, σχηματίστηκε ερανική επιτροπή από αξιόλογους ομογενείς οι οποίοι προσπάθησαν από την πρώτη ημέρα και συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για τη  συγκέντρωση χρημάτων και την αποφυγή πώλησης ακινήτου της, για κάλυψη των υποχρεώσεων του οργανισμού.

Έλα όμως που, ενώ τα πράγματα πήγαιναν τόσο καλά και ο κόσμος άρχισε να προσφέρει από το υστέρημά του, για την κάλυψη των εξόδων, και τη σωτηρία της Κοινότητας,  μπήκαν στη μέση κάποια παλιοτόμαρα του κερατά, οι συνηθισμένοι και …αρκετά γνωστοί, ομογενείς συμπατριώτες μας – ο Θεός να τους κάνει τέτοιους – οι οποίοι άρχισαν μέσα από τις γνωστές ίντριγκες να ανακατεύουν τα σοβαρά μέλη της επιτροπής, μπουρδουκλώνοντάς τους με τις δήθεν απορίες τους και διάφορες άλλες οικονομικής φύσεως ερωτήσεις, οι οποίες έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές, από τους ορκωτούς λογιστές της Κοινότητας και οι όποιες θα έπρεπε να τους είναι πασίγνωστες, ΑΝ είχαν δείξει έστω και λίγο  ενδιαφέρον για την Ελληνική Κοινότητα, όλα αυτά τα χρόνια.!

Και επειδή ήταν απόντες από την προσφορά του οργανισμού, διότι καθόλου ΔΕΝ τους ενδιέφερε, έρχονται τώρα, που πάει κάτι να γίνει, για να ξαναβάλουν το λιθαράκι του εμποδίου τους, μη τύχη και κρατηθεί στα πόδια της η Κοινότητα και ΔΕΝ κατορθώσει ο Σωτήριος να την στείλει πεσκέσι στον Βοθρολομαίο και κατ’ επέκταση στον Ερντογάν.! Μάλιστα κύριοι για εκεί προορίζονται όλα και κάποιοι - ευτυχώς λίγοι – ομογενείς συμμαχούν με τον κλήρο σ’αυτό.!

Σ’αυτούς, λοιπόν, συμπεριλαμβάνονται και οι ταραξίες εντός της ερανικής επιτροπής, υποκινούμενοι, προφανώς, από τον πατριώτη και φίλο τους Μενεγάκη… Δεν μπορεί να το χωνέψει ο φουκαράς που άφησε ημιτελές το έργο της πτώχευσης της Κοινότητας, ενώ ήταν σίγουροι ότι είχε ολοκληρωθεί.!! Τώρα ξέπεσε να εκλιπαρεί κάποιες φυλλάδες να  δημοσιεύουν οικονομικά στοιχεία της εποχής, από το «κλεμμένο» αρχείο της Κοινότητας, ώστε πείσει κάποιους δικούς του ότι φεύγοντας από την προεδρεία, άφησε κέρδος κι’ όχι την ολοκληρωτική Καταστροφή.!

Και αφού οι εκδότες είναι πλέον πασίγνωστοι ως άσχετοι, επιστράτευσε δυο προέδρους μεγάλων Ομοσπονδιών, από τη Βόρεια και Νότια Ελλάδα, για τον βοηθήσουν στο σαμποτάζ της συλλογής χρημάτων.! Για τέτοια καθάρματα μιλάμε… Μόνον που ο λαός αργεί αλλά ΔΕΝ λησμονεί και  θα βάλει τον κάθε κατεργάρη στον …πάγκο του.  Τα υπολοιπα έρχονται και με λεπτομέρειες, ειδικά για τους σαμποτέρ…

17 comments:

  1. Λίγη προδοσία θα πρέπει να υπαρχει αλλά υπερτερούν η προσωπική προβολή από τη μια και η αφορμή-αιτία άρνησης κάποιας συμμετοχής στους δωρητές, από την άλλη. Νομίζω!

    ReplyDelete
  2. Λίγη προδοσία Μενεγακικής προέλευσης είναι από τις μεγαλύτερες και προστυχότερες αλητείες. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένας Λάκωνας (Νίκωνα τονε λένε) τους πείρε την καραμέλα από το στόμα και προσπαθούν πάλι από την αρχή με περισσότερους, αλλά ξεπεσμένους, Λάκωνες.

    ReplyDelete
  3. Μπρρρ, τρομάξαμε από δύο λιγούρηδες προέδρους, είναι και οι δύο να τους κλαίνε οι ρέγκες. Ο βόρειος γνωστός παπατζής, εκλογών ανακατωσούρας, ευτυχώς εξαφανίστηκε λόγω φόρτου δουλειάς ..., ακίνδυνος για την ΕΚΤ, όμως ενέχει κινδύνους για τη δική του οργάνωση. Ο νότιος δε, παρλαπίπας, φλύαρος και ανοητολόγος που μπορεί να γίνει και επικίνδυνος . Keep an eye on both.

    ReplyDelete
  4. Περάσανε 10 χρόνια μετά του προέδρου της δεκαετίας. Νομίζω οτι είναι πολύ πλούσια η φαντασία που έχετε να τα ρίχνετε όλα στα πόδια του. Το μεγάλο λάθος που έκανε είναι οτι ξεκίνησε ένα έργο νομίζοντας ότι θα μπορέσει να το ολοκληρώσει, μην έχει όμως κατανοήσει τους λωποδύτες, φαγάδες, κλέφτες, της τσεπης, της τρίτης του δημοτικού, τους αξιωμάτων κυνηγούς, γύρο του. Εσείς όμως μπορούσατε να κινηθείτε με διάφορους τρόπους να βρείτε τους ενόχους και να κινηθείτε νομικά εναντίον τους. Αλλά δεν σας συμφέρει γιατί θέλετε να καλύψετε τα δικά σας σφάλματα με την κουβέρτα του της δεκαετίας προέδρου! Όπως φαινετε το μπλογκ αυτό κατάντησε να γλύφει τον κωλο της σημερινής διοίκησης με τη δήθεν δημοσιογραφία του (αυτό είναι οξύμωρο). Και οποίος τολμήσει να πει το σχόλιο του η την γνώμη του πέφτετε απάνω του σαν της μύγες στα κόπρανα. Γιατί είσαστε γελοίοι νομίζοντας οτι έχετε κάποια πρωτοβουλία κουνώντας τον εγωισμό σας με λεφτά και περιουσίες που δεν σας ανήκουν. Θέλω να σας βρίσω αλλά δεν θα το κάνω γιατί λυπάμαι για σας.
    Π. Γριγοριαδης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε βλάκα κ. "Π.Γρειγωρηάδει", γιατί ΔΕΝ λυπάσαι τον εαυτό σου, τον οποιο κατάντησες να γράφει τόσες μαλακίες; Και για να μη χάνω τον χρόνο μου μαζί σου, θα σου πω ότι ό,σοι έχετε τη μύγα μυγιάζεστε και βλέπετε επίθεση στον Μενεγάκη για διάφορα θέματα. Αυτός ο κύριος, λοιπόν, τη στιγμή αυτή κατηγορείτε ΜΟΝΟ για την μια και μοναδική αλητεία, να υπερχρεώσει εσκεμμένα την Κοινότητα με ένα δυσβάσταχτο χρέος, 13.000.000$, υποθηκεύοντας από την αρχή ΟΛΑ τα ακίνητά της, ενώ γνώριζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι ΔΕΝ μπορεί να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή των δόσεων του χρέους αυτού, προς την τράπεζα. ΔΕΝ γνώριζε ότι με τα έσοδα από το κεράκι της γιαγιάς, η Κοινότητα ΔΕΝ μπορούσε να πληρώνει τους τόκους; Γιατί δεν προχωρούσε το έργο σύμφωνα με τα πλεονάσματα και τις δωρεές των μελών; Εκτός και αν επιμένετε να τον θεωρείτε ΒΛΑΚΑ, κάτι που φυσικά ΔΕΝ ισχύει... Επομένως; Τι και γιατί τα έκανε; Έχετε κάποια απάντηση; Επιστήμων άνθρωπος, μετέπειτα βουλευτής και υπουργός, επέτρεψε να τον κοροϊδέψουν κάποια αγράμματα ζωντόβολα του συμβουλίου του, τα οποία επέλεξε ο ίδιος για συμβούλους του; Όσο για τους κώλους που γλύφει ο Αντίποδας, ΔΕΝ είναι κάτι καινούριο, αλά είναι τουλάχιστον καθαροί κι' όχι βρωμιάρηδες σαν αυτούς που εσύ γλύφεις, κ. "Π. Γρηγοριάδης"... Βλάκα, ε βλάκα...

      Delete
  5. Ρε επιβεβαιωμένοι ψεύτες! Πως γίνεται να ανακοινώνει λογαριασμό η κοινότητα που διαφέρει σε ποσό σημαντικό; Δεν είναι ορκωτοί λογιστές που φτιάξαν τα χαρτιά; Τότες και τώρα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε παλιομαλάκα του κερατά, ρε παλιομαλακοκαύλι, βρε ηλίθιε, τι είναι ένας ορκωτός λογιστής, μωρέ; Αυτά τα στοιχεία του έδωσαν, αυτό το νούμερο παρουσίασε. Γιατί δεν ρωτάτε τους "εκδότες" των φυλλάδων να σας πουν πού βρήκαν τα διαφορετικά στοιχεία που δημοσίευσαν; Ο Αντίποδας σας είπε ότι τα βρήκαν ψάχνοντας και σκαλίζοντας "σταρχιδιάκου το μαντρί", αφού αρχείο δεν είναι δυνατόν να διαθέτουν, εκτός και μόνο αν τους τα παραχώρησε ο Μάνιος, όταν φώρτωνε στο VAN του μητσάρα το αρχείο της Κοινότητας κατ' εντολήν Μενεγάκη.! Δεν είναι και τόσο εύκολο να ξυπνήσεις εσύ κοιμισμένο γαϊδούρι, προδότη του ελληνισμού.!!!

      Delete
  6. Πρέπει το συντομότερο να αναλάβει ο αρχιεπίσκοπος Σωτήριος για να σωθούν τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνισμού. Αμάν πια με τα ψέματα και τα τσεπωματα αυτής της διοίκησης που ξεπούλησε την περιουσία του ελληνισμού και τώρα θέλει να την αποτελειώσει για να φάει τα λεφτά. Γαμημένος Νικολαγοπουλος

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό το έγραψε κάποιος αλητήριος πούστης, ο οποίος πληρώνεται από τον ...φύλακα Άγγελο Σωτήριο που θέλει να τα πάρει και να τα φάει όλα, μαζί με τον Βοθρολομαίο, ο οποίος συναντιέται και χαριεντίζεται με τα αφεντικά του, τους Τούρκους, οι οποίοι τούφαγαν την ΑγιαΣοφιά κι' αυτός ...καμαρώνει.!!! Γιατί ρε Βόθρο-λαμόγιο ΔΕΝ τους γυρίζεις την πλάτη, όταν σου ζητάν συνάντηση; Ή μήπως τους τη ζητάς εσύ για να τους δείξεις πόσο κωλοπαιδάκι είσαι, δηλώνοντας την υποταγή σου; Κατάλαβες κυρ Γου. Νικουλάου, καθίκι;

      Delete
    2. 4:07 αν ο αρχιεπίσκοπος όπως γράφεις θέλει όντως να σώσει τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνισμού τότε ας βάλει το χέρι στην τσέπη του και ας προσφέρει απλόχερα - αλλά πως να κάνει κάτι τέτοιο; Κοιτάζει την κοινότητα σαν γύπας έτοιμος να ορμήσει και να την κατασπαράξει. Κρίμα, πολύ κρίμα. Όλα εδώ μένουν, δεν πρόκειται ο αρχιεπίσκοπος να τα πάρει μαζί του γι’αυτό ας πάψει να είναι τόσο φιλάργυρος.

      Delete
    3. Από την ημέρα που έγινε επίσκοπος, εκβιάζοντας τον Αθηναγόρα ότι θα παραιτηθεί και θα του κόψει τις ...γαλατόπιτες, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη δύστυχη την Κοινότητα, τους ιερείς και την ομογένεια του Καναδά.! Την βλέπει μόνον ως χρήμα και τίποτα άλλο. Ο άνθρωπος - αν είναι κάτι τέτοιο - είναι άρρωστος και κουσουριαρης, ΔΕΝ ντρέπεται για ό,τι και όσα κλανει, γιαυτό, εξ' άλλου και τα κάνει... Όπως, ας πούμε, μία εκδιδόμενη, ντρέπεται για αυτό που κάνει; Απεναντίας καμαρώνει κι' όλας...διαφημίζοντας την ...πραμάτια της.! Έτσι, ακριβώς το ίδιο και ο ...ιεράρχης σας, πνευματικός παΤΕΡΑΣ. ΔΕΝ κόβονται τέτοια κουσούρια αγαπητέ...

      Delete
  7. Πότε θα γίνουν εκλογές στην κοινότητα τελικά;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ούτε αυτή την απλή και αθώα ερωτησούλα ΔΕΝ τολμάς να κάνεις με το ονόματάκι σου μωρή πατσαβούρα; Τι κοτούλες είστε εσείς μωρέ βρομερά υποκείμενα και επιμένετε να έχετε γνώμη και να κυκλοφορείτε ελεύθερα, χαμένα κορμιά.!!! Ντροπή σας βρε χαμούρες...

      Delete
    2. Άμα είσαι μέλος της πρέπει να το ξέρεις από τη γενική συνέλευση, αν όμως δεν είσαι τι σε νιάζει;

      Delete
  8. Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΦΩΡΤΩΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ «ΕΚΡΥΒΑΝ» ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΠΡΑΜΠΤΟΝ ΟΠΟΥ Ο ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (SHREEDER) ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΖΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο …ΛΕΦΤΑΣ – ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ . Ο ΦΤΗΝΟΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΖΙΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΣΕ ΣΤΟΝ «ΧΑΜΑΛΗ» ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΕ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ. ΤΑ ΞΟΔΕΥΕ ΣΑΝ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ..

    ReplyDelete
  9. Βλέπω οτι ο έρανος πάει καλά. 16000$ μαζέψατε μέχρις στιγμής. Δηλαδή μπορείτε να σώσετε κάποιο αποχωρητήριο, η κάποιο υπόστεγο. Και ο Σωτηριος που βρίζετε και συκοφαντήστε πέρνει $350000 από την επαρχιακή κυβέρνηση! Αυτο μαλακιδες και πούστηδες είναι ποιητικό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να του πεις να τις βάλει εκεί που ξέρει και βοήθα τον και συ λίγο, αφου όλο με τους κώλους σας ασχολείστε και οι δυό σας, παλιοκουφάλες!

      Delete