Search This Blog

Friday, January 8, 2021

Ο …καρπός των κόπων των ιερωμένων, τους οποίους γαλουχούν τα κηρύγματά τους και οι πιστοί ανταποδίδουν.!!!

 

Φεύγοντας από τον ναό ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο προς τις κάμερες και τους δημοσιογράφους με το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μάλιστα να περνά στα σπίτια των τηλεθεατών.

Και αυτό διότι τη στιγμή εκείνη ο ΣΚΑΪ μετέδιδε απευθείας ρεπορτάζ έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για τη λειτουργία των Θεοφανίων.
(Δείτε το φωτογραφικό στιγμιότυπο.)

Αυτοί είναι οι …πιστοί χριστιανοί για τους οποίους θέλουν ανοιχτές τις εκκλησίες αρκετοι δεσποτάδες και παπάδες των ενοριών; Και ΔΕΝ ντρέπονται λίγο τα γαϊδούρια του κερατά.!

 

12 comments:

  1. Γεμισμένες οι εκλησίες από τέτιες υποκρίτριες που ψάχνουν να ...βολευθούν και οι παπάδες τις παρουσιάζουν ως άγιες και τους τα πέρνουν, λίγα ή πολλά!

    ReplyDelete
  2. Και όμως η θεοσεβούσα αυτή κυρια μπορεί να μπει στο κατάλγο των αγίων της εκκλησίας καποια ημέρα για τους αγώνες της κατά των μέσων ενημέρωσης και όλων όσων καθόταν στο καναπέ τους και παρακολουθούσαν τα νέα!!!

    ReplyDelete
  3. Αφήστε τις φαρισαϊκές υποκρισίες και οι τρείς σας. Εσύ δε ο πρώτος είσαι ο χειρότερος από τους άλλους δύο σχολιαστές. Ονειροπαρμένε, που μας κουνάς το δάχτυλο και μας κάνεις μάθημα ευλάβειας και ορθόδοξης χριστιανικής πίστης. Φόρεσε την μάσκα-φίμωτρο, πάρε και το κουταλάκι μιἀ χρήσης από το σπίτι σου, μήπως το πλαστικό που θα σου δώσουν εκεί είναι μολυσμένο, φόρεσε τα πλαστικά ιατρικά γαντάκια σου και πήγαινε να σε κοινωνήσει αυτός που απεχθάνεται τους ταλιμπάν της πίστης. Η γυναίκα φόρεσε την μάσκα για να βγει έξω από την είσοδο του ναού και έδειξε την συμβολική απάντηση που ταιριάζει στους ρουφιἀνους που παραμόνευαν για να την εξευτελίσουν. Απορώ πως και εσύ δεν ζήτησες να την πάνε στον Εισαγγελέα και να δημοσιοποιήσουν το ονοματάκι της για να έχεις πιο πολύ υλικό να γράφεις και να διαπομπεύεις με υβρεολόγιο.

    ReplyDelete
  4. Πόσο, τελικά, Φαρισαίοι υποκριτές είστε όλοι εσείς οι, δήθεν πιστοί, Χριστιανοί; Τι ντροπή για την "κυρία" αυτή να βγαίνει από την εκκλησία με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο προς τους εκτός του ναού ορθόδοξους συμπατριώτες της, αντί να το βάλει εκεί που ξέρει - στον κώλο της - κι' εσύ να την υπερασπίζεσαι μετά μανίας.! Και το χειρότερο να νομίζεις ότι είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος και να σ' ενοχλεί το δικό μου υβρεολόγιο.!! Ντροπή σας βρε...

    ReplyDelete
  5. Στις περισσότερες περιπτώσεις είσαι ίδιος και χειρότερος με αυτούς που κριτικάρεις και κατηγορείς

    ReplyDelete
  6. Γιατί μόνο στις περισσότερες κι' όχι σε όλες, δάσκαλε; Ούτε έναν ελάχ(ρ)ιστο τίτλο τιμής ΔΕΝ μπορείς να μ' αποδώσεις;

    ReplyDelete
  7. Διότι δεν είμαι απόλυτος στις απόψεις μου για την ζωή και τους ανθρώπους όπως αντιθέτως εσύ

    ReplyDelete
  8. Μπρε εν τσι κουνά το δάχτυλο απωσ νομιζεται,γκελ μπουρντα τσι λέει, ή μάλλον...γκελ μπουρλα,,🏃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το έπιασα το υπονοούμενο φίλε μου

      Delete
  9. Αυτή η κυρία πρέπει να δείξει το μεσαίο δάχτυλο σ´ εσάς! Σας αξίζει.
    Ουρινελλα Χατζιγιαννης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κυρα «Ουρινελλα», διευκρίνισέ μας σε ποίους από όλους εμἀς αναφέρεσαι; Το «ἑπώνυμο» πόσο το αγὀρασες;

      Delete
    2. Κερία Γουρουνέλα μας μη μαρτυράς τα μυστικά σου στον κάθε άσχετο. Αυτός είναι ικανός να κλέψει την πηγή σου και να δεσμεύσει όλα τα ονόματα και να ξεμείνεις αποδαύτα κάπια μέρα. Προσοχή .

      Delete