Search This Blog

Wednesday, January 6, 2021

Ευχαριστήρια Επιστολη του προέδρου Αντωνη Αρτεμάκη, στους Αρκάδες δωρητές για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.


 Με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Kοινότητας Τορόντο, κι εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους φίλους ομογενείς από την Αρκαδία που με γνώμονα την προάσπιση της κοινότητας μας, συγκέντρωσαν τη γενναιόδωρη χορηγία των $9,000 για τις ανάγκες της.

 Η ευγενική προσφορά των παρακάτω φίλων αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλους εμάς επιδεικνύοντας αίσθημα προσφοράς και

ενσυναίσθησης. Θερμές ευχαριστίες εκ βάθους καρδιάς στους ομογενείς Αρκάδες:

 

- Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο

- Νέαρχο Χατζηνικολάου: Laird Auto Body

- Αθανάσιο Παναγόπουλο: Laird Auto Body

- Παναγιώτη Τριαντάφυλλο

- Νικόλαο Πεθεριώτη

- Νικόλαο Μπάρλα: Nick’s Sport Shop Ltd

- Παναγιώτη (Peter) Κατσαβέλο

- Παναγιώτη (Peter) Μαντρώνη: Peter’s Taxi Ltd

- Δημήτρη Κατσή: Olympic Kitchen.

 

Με την πρωτοβουλία και γενναιοδωρία σας, συμβάλλετε σημαντικά στο έργο μας να αναδείξουμε την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά στη διασπορά.

Στηρίζετε την απρόσκοπτη συνέχιση του εκπαιδευτικού, κοινωνικού, φιλανθρωπικού έργου της κοινότητας και ενθαρρύνετε την προσπάθεια μας επιδιώκοντας την ομοψυχία, ενότητα, μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές συμπεριφορές. Τέτοιες ενέργειες που διακρίνονται από ευαισθησία και ανιδιοτέλεια θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.

Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε και στο μέλλον πολύτιμους συμπαραστάτες και αρωγούς, ώστε να θωρακίσουμε περαιτέρω το σκοπό μας, με μόνο γνώμονα το συλλογικό μας συμφέρον.

Σας ευχαριστούμε θερμά, υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουμε την άοκνη προσπάθεια για την προάσπιση της ελληνικής παρακαταθήκης γνωρίζοντας πως έχουμε άξιους συνοδοιπόρους.

 

Με εκτίμηση,

Αντώνης Αρτεμάκης

Πρόεδρος

6 comments:

  1. Ο καθενας δίνει τα χρήματα του όπου νομίζει πιάνει περισσότερο τόπο. Αφού υπάρχουν τόσες ανάγκες στην κοινωνία μας π.χ. άνθρωποι που πεινάνε, αυτοί οι κύριοι επιλέξανε (δικαίωμα και θέλημα τους) να πετάξουν τα λεφτά τους στα σκουπίδια. Χαλάλι τους.

    ReplyDelete
  2. Οπως σωστά γράφεις, αφού τα λεφτά είναι δικά τους, τα δίνουν όπου θέλουν. Ως εκ τουτου, ΔΕΝ αντιλαμβάνομαι γιατί, συγχρόνως, διαφωνείς; Ρε μπας και ανήκεις στην κατηγορία των πεινασμένων και θα μπορούσες να είσαι ένας εκ των τυχερών που θα μοιραζόταν τη δωρεά των Αρκάδων; Αν πάλι ανήκεις στην κλίκα των αντι - κοινοτικών σκουπιδιών του Σωτήρη, νάσαι καλά και να νοιώθεις ...περήφανος, όπως και τα λοιπά τομάρια της ίδιας αλητήας...

    ReplyDelete
  3. Για το μόνο πράγμα που σχολιάζεις σωστά και υποστηρίζεις Αντίποδα είναι για την τωρινή διοίκηση της κοινότητας. Αλλά αυτό δεν σε σώζει διότι στα περισσότερα άλλα πολιτικά και θρησκευτικά ζητήματα και ειδήσεις που αναμεταδίδεις είσαι στο ίδιο μαντρί με τους φαύλους και τους κίβδηλους, στην λάθος πλευρά. Τουτέστιν, πράκτορας.

    ReplyDelete
  4. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου κυρ - αποτέτοιε μας, 7:52, αλλά σχετικά λίγες.! Φαντάζομαι, ότι αν σε ρωτούσα θα είχα ήδη γίνει μια μεγάλη και έγκυρη εγκυκλοπαίδεια γνώσεων. Ας είναι, όμως, κράτα εσύ τις γνώσεις σου και μην ασχολείσαι πολύ με εμένα γιατί μπορεί κατά λάθος να προδοθεί το όνομά σου και ΔΕΝ κάνει να εκτεθείς... Άσε, λοιπόν, τον Αντίποδα για κάποιους άσχετους και ξόδεψε την ώρα σου σε κάποιο καλύτερο και σοβαρότερο ενημερωτικό μέσο. Έτσι και περισσότερα πράματα θα μάθεις και ο χρόνος σου θα περνάει ευχάριστα Εμένα μου φτάνουν οι 5-6 αναγνώστες μου που με παρακολουθούν, κάπου κάπου.!

    ReplyDelete
  5. Ο χρόνος μου αντίποδα περνάει ευχάριστα μελετώντας τα διάφορα μαργαριτάρια που αναρτάς και ψάχνω τα επιχειρήματα να σε δικαιολογήσω αλλά άβυσσος η ψυχή σου.

    ReplyDelete
  6. Λες να έχω ανάγκη τα επιχειρήματα ενός, προφανώς, ψυχοπαθούς ατόμου ρε κύριε αποτέτοιε μας, ο οποίος ΔΕΝ τολμάει γα πει δυό κουβέντες με το όνομά του; Εγώ, στο κάτω κάτω γράφω ΚΑΙ υπογράφω τα ...μαργαριτάρια μου, εσύ γιατί ΔΕΝ υπογράφεις τις μαλακίες σου; Ρε μπας και προστατεύεις την κλίκα των αλητήριων αντικοινοτικών, δίχως να ντρέπεσαι ούτε καν τον ίδιο σου τον εαυτό; Αλλά τι λέω τώρα; Να πας στο καλό και περαστικά...

    ReplyDelete