Search This Blog

Sunday, January 3, 2021

Ομάδα ομογενών Αρκάδων συγκέντρωσε και παρέδωσε στον πρόεδρο της Κοινότητας, εννέα χιλιάδες δολάρια, ($ 9.000) ως μια ελάχιστη βοήθεια για τις ανάγκες του οργανισμού.


 Μια ομάδα ομογενών με καταγωγή την Αρκαδία, συγκέντρωσε και προσέφερε στο ταμείο της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, το ποσό των 9.000 δολαρίων ως μια συμβολική χειρονομία βοήθειας του οργανισμού με αφορμή τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξ’ αιτίας της απαγόρευσης λειτουργίας των εκκλησιών και των άλλων προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η παράδοση της επιταγής με τα συγκεντρωθέντα χρήματα έγινε την ημέρα της πρωτοχρονιάς, μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Οδύσσεια του κ. Μανιατάκου, παρουσία και άλλων ομογενειακών ΜΜΕ.

Θερμά συγχαρητήρια στους Αρκάδες ομογενείς και με πρώτη ευκαιρία θα σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, για την προσφορά και το ακριβές ποσό της.

8 comments:

  1. Μετά τι γίνεται Αντίποδα; Ποιος θα βάλει το χέρι στη τσέπη αν τελειώσουν αυτά τα ολίγα; Οι Δωδεκάθεοι πανμακεδόνες αποκλείεται, εκτός και αν η γάτα ο μιχαλάκης γρατσουνίσει την πόρτα τους και από το πολύ γρατσούνισμα ξυπνήσει κανένας Πλούτων..

    ReplyDelete
  2. Εσύ, πάντως, ΔΕΝ θα το βάλεις στην τσέπη σου, καθ' ότι έχει μονίμως τρύπες ή καβούρια τα οποία δαγκώνουν... Άστο λοιπόν στη διοίκηση, στα μέλη, τους φίλους και τους σοβαρούς ομογενείς να ασχοληθούν με το πρόΒΛΗΜΑ που εσύ έχεις στο κεφάλι σου. Εσύ, τώρα, κάνε μια αίτηση να μπεις στο αντικοινωτικό Κλάμπ του Σωτήρη, ώστε να μάθεις καλύτερα τη δουλειά και ίσως βρείς ια θέση στον ...παράδεισο, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι.! Καλή χρονιά...

    ReplyDelete
  3. Ενας άλλος (;) μ@λ@κ@ς, θεώρησε σκόπιμο να διαφωνήσει με την χειρονομία των ανωτέρω Αρκάδων, για να βοηθήσουν την Κοινότητα, υβρίζοντάς τους μάλιστα χυδαία.! Αλλά ΔΕΝ έχει, όμως, τα κότσια να βάλει και το ονοματάκι του, ώστε να …εισπράξει και τους επαίνους τόσο των δωρητών όσο και των (5 – 6) αναγνωστών μας. Ναι ο ΒΛΑΞ, τους βρίζει αλλά χωρίς το όνομά του, τέτοια κοτούλα με λειρί είναι… Και ίσως να παινεύεται κιόλας, στον κύκλο του, ότι τους έκανε με τα κρεμμυδάκια ο ηλίθιος...

    ReplyDelete
    Replies
    1. το όνομα μου είναι Τζιμ Μπουκης. Και δεν χρειάζομαι επαίνους. Φάει σκατα.

      Delete
    2. Ρε τρικαλινό ζωων. Δεν θα αδειάσει ποτέ το μυαλό σου απο τα κόπρανα, η μάλλον είναι άδεια η κασίδα σου, εε;
      Ουρινελλα Χατζιγιαννης

      Delete
  4. Γιατί αντιποδαρααα; Η αλήθεια πονάει, εε; Αλλά ο μ@λ@κας, η μάλλον και βλάκας είσαι ´συ.
    Ουρινελλα Χατζιγιαννης

    ReplyDelete
  5. Μωρέ εγώ είμαι και μ@λ@κ@ς και βλάκας και ζώων και στο μυαλό μου έχω κόπρανα, αλλά εσύ πότε θα μάθεις, τουλάχιστον, να γράφεις και τελικά να γίνεις άντρας με ούμπαλα κι' όχι μια ξεπεσμένη πουτανίτσα του πεζοδρομίου; Δεν ντρέπεσαι ούτε τον εαυτό σου ρε καριόλη; Το ευχαριστήθηκες τώρα που ...έβαλες το όνομά σου το οποίο είσαι ικανό να το πιστεψες κιόλας για πραγματικό; Αϊ γ@μήσ@υ καθίκι, Ορνέλα Μούνι...

    ReplyDelete
  6. Ενας, ακόμα, ΒΛΑΞ παρουσιάστηκε να μας επιπλήξει για τις "κακες" κουβέντες που γράφτηκαν, στα παραπάνω σχόλια, λέγοντάς μας ότι μας χρειάζονται σφαλιάρες.! Και πέραν του ότι κρύβει το όνομά του σαν π@υτ@νίτσ@, αραδιάζει στο σχόλιό του ΟΛΕΣ τις κακές λέξεις κι' ας μη του αρέσουν.! Ρε ζωντόβολο, πώς είναι δυνατόν να συνεννοηθούν κάποιοι άνθρωποι αν δεν χρησιμοποιήσουν το ελληνικό λεξιλόγιο στο οποίο περιέχονται οι λέξεις αυτές; Εξάλλου, τι στο διάολο θέλεις και ανοίγεις τον Αντίποδα, αφού ξέρεις από πριν ότι θα δεις και τέτοιες λέξεις; Άφησέ τον στη μιζέρια του και ασχολήσου με κάτι σοβαρότερο. Τόσα ΜΜΕ κυκλοφορούν, τούτο δω το πράμα βρήκες εσύ για να ενημερωθείς; Άντε παρακάτω και πρόσεχε πολύ μη τυχόν και πεις κάποια σου γνώμη με το όνομά σου και σε πάρουν στο ...μεζέ.!

    ReplyDelete