Search This Blog

Sunday, January 3, 2021

Μητροπολίτης Κυθήρων: Το εμβόλιο γίνεται με το προϊόν των εκτρώσεων.! Το παραλήρημα ενός ακόμα αλητήριου Δεσπότη, ύστερα από πληροφορίες Ορθόδοξων της Ιταλίας.…


  Νέο παραλήρημα του Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ, μετά το “θα λειτουργήσουμε 

τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν” .

 Όπως ανέφερε αυτή τη φορά στις, 27 Δεκεμβρίου, το εμβόλιο παρασκευάζεται με το προϊόν των εκτρώσεων (!) καλώντας τους πιστούς να μην το κάνουν…

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων» ισχυρίστηκε.

«Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε, λέγοντάς τους: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”.

 Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος, και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε  ο …σεβαστός παΤΕΡΑΣ Σεραφείμ.!!!

 

7 comments:

  1. Κοιμήσου ήσυχος υβριστή. Η κρίση του Θεού θα υπάρξει και για εσένα και για τον αρχιεπίσκοπό σου που παριστάνετε τους μαλωμένους.

    ReplyDelete
  2. Όταν υβρίζεις κάποιον με ταυτότητα, θα ήτο καλό να λες και το ονοματάκι σου ρε παιδί μου, ώστε να ξέρουμε αν πρέπει να πάρουμε - και πόσο - σοβαρά τα γραφόμενά σου. Γιατί τόση μυστικότητα; Άνθρωπος που έχει μαζί του το Θεό, επιτρέπεται να φοβάται; Ή μπας και τον έχεις ...γραμμένο αλλά σε βολεύει η υποκρισία;

    ReplyDelete
  3. Εσύ υβρίζεις ταλαίπωρε αντίποδα, και όχι ο άλλος που σε ξεσκεπάζει διαβάζοντας τους τίτλους στις αναρτήσεις σου. Τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις ή σε κατευθύνουν «ΑΛΙΤΗΡΙΑ» πνεύματα;

    ReplyDelete
  4. Νομίζω Αντίποδα ότι ο 9:44 κρύβει το όνομά του γιατι φοβάται ότι θα τον ματιάσεις.

    ReplyDelete
  5. Δυστυχισμένε 2:55, τόλμα να τα πεις με το όνομά σου όλα αυτά τα χαζά που λες. Έτσι κάνετε όλοι οι - δήθεν πιστοί - υποκριτές; Αυτούς εννοείς, μήπως, ΑΛΗΤΗΡΙΑ πνεύματα; Διότι αν είναι έτσι, συμφωνώ μαζί σου.!!

    ReplyDelete
  6. Μήπως κυρ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, ο Σερφείμ τα λέει αυτά για να βγει από το καβούκι τους και γίνει λίγο γνωστός και παραπέρα;

    ReplyDelete
  7. Άκουσε να σου πω 7:01. Ο Σεραφείμ δεν έχει ανάγκη να γίνει γνωστός και παραπέρα. Εσύ τρέξε τώρα να πάρεις πρώτος σειρά να κάνεις το εμβόλιό σου και φώναξε και τον αντίποδα να τραβήξει φωτογραφίες σου με την σύριγγα στο μπράτσο για να μας δώσεις το καλό παράδειγμα.

    ReplyDelete