Search This Blog

Sunday, May 8, 2016

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα της Παμμακεδονικής για τη γιορτή της Μάνας και το καλωσόρισμα της Άνοιξης…




Με μια άριστα –όπως πάντα- οργανωμένη μουσική εκδήλωση τίμησαν τη γιορτή της Μάνας 130 περίπου ομογενείς οι οποίοι παραυρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παμμακεδονικής, στο 406 Ντάνφορθ.
Την εκδήλωση οργάνωσαν με μεράκι τα μέλη του Δ. Συμβουλίου της Οργάνωσης με πρωταγωνιστές την κ. Τερέζα Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Γαϊτάνη, χωρίς φυσικά να υστερούν ο γραμματέας κ. Γιάννης Πύργος και όσοι άλλοι  εργάστηκαν για την προετοιμασία της…
Ακόμα, το όπως πάντα άψογο φαγητό που ετοίμασε ο Νίκος Κωστής του εστιατορίου ΜΕΓΑΣ και η
εκλεκτή μουσική από τον Αντώνη τον Στέφανο και τον Στέλιο, συνέβαλαν ώστε η εκδήλωση να πλησιάσει το τέλειο…
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η κ. Τερέζα Νιλολαΐδου και ο πρόεδρος Δημήτρης Κάρας.
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη γιορτή αυτή προς τιμή της Μάνας και την υποδοχή της Άνοιξης…



























1 comment:

  1. Αγαπητέ Αντίποδα,
    ειλικρινά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του Προέδρου και από εμένα προσωπικα για την θαυμάσια παρουσίαση της μουσικής βραδιάς που διοργάνωσε η Παμμακεδονική Ένωση Οντάριο και για την πληθώρα των φωτογραφιών από την εκδήλωση.
    Προσωπικά θα έλεγα πως η εκδήλωση ήτανε μία από τις πιό επιτυχημένες του εἰδους της. Τιμήθηκε και γιορτάσθηκε η Μάνα και η Άνοιξη και πάνω από όλα τιμήθηκε η περιποίηση και η εξυπηρέτηση όλων των φίλων και Μελών που παρευρέθηκασαν, μέσα στο Μακεδονικό σπίτι με την γνωστή και πατροπαράδοτη αγάπη που πάντα δίνει η μεγάλη αυτή Οργάνωση. Το γλέντι έρχεται από μόνο του μέσα στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
    Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσίαση της εκδήλωσης.
    Γιάνης Πύργος


    ReplyDelete