Search This Blog

Friday, October 30, 2015

" they are men of the cloth and they deserve respect."


Λάβαμε ένα καλογραμμένο σχόλιο από κάποιον ομογενή ο οποίος ντρέπεται να (μας) πει το όνομά του, αλλά γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και έχει κάτι να πει. Το μεταφέρομε ως κύριο άρθρο ώστε να το δουν και όσοι δεν ψάχνουν πίσω στα σχόλια των παλαιότερων καταχωρήσεων. Το αναδημοσιεύουμε όπως είναι γραμμένο στην αγγλική ώστε να μη κατηγορηθούμε για κάποια ..κακή μετάφραση. Απολαύστε το και αν σας ενδιαφέρει διαβάστε και την δική μας απάντηση, την οποία του στείλαμε για να έχει να πορεύεται... Όποια κριτική καλοδεχούμενη...

Anonymous said...

Would you show up if you hadn't been paid for over 10 months, lost money towards your pension, were accused of various idiotic schemes, were lied to, swore at, and had all dignity ripped out of you....all thanks to the Greek Community. Now you idiots are criticizing priests. Look in the mirror first, they are men of the cloth and they deserve respect.What is Pronia, sounds like "Pornia" too me. I grew up with a Philoptohos and ladies that served their church and people that needed assistance, not communities that were so mismanaged they couldn't afford to pay priests or buy proper candles for the parish. Give me a break....Quit and get out all of you,. you are pathetic!

October 29, 2015 at 3:23 PM
 Delete

κύριε  October, 29, 2015, 3:23...

Είσαι ένα θρασύδειλο ανθρωπάκι, ή μάλλον αλητάκι θα ταίριαζε καλύτερα, αγαπητέ φίλε, που ανάλαβες το ρόλο του δικηγόρου των ιερέων της Κοινότητας και μαζί των πάλαι ποτέ "φιλοπτώχων" τους, αφού ντρέπεσαι να καταθέσεις τη γνώμη σου βάζοντας το  ονοματάκι σου όπως ο "Αντίποδας". Και λέω ότι ο χαρακτηρισμός σου ως αλητάκι θα ταίριαζε καλύτερα, διότι ενώ μεγάλωσες, -όπως γράφεις-, με τις φιλόπτωχες και τις κυρίες που υπηρέτησαν την Εκκλησία, αποκαλείς άλλες Κυρίες με τα όλα τους, ως "πορνία".!!! Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω πόσο καθίκι του κερατά είσαι, εντάξει; (εκτός κι' αν ανήκεις σε οικογένεια κληρικού, που είναι και το πιθανότερο, οπότε πάω πάσο.!!!)
Και τώρα στο ...ψητό: Προσωπικά ΔΕΝ θα πήγαινα στην εργασία μου αν για 5-6 εβδομάδες ΔΕΝ πληρωνόμουν για την δουλειά μου. Γιατί οι "πελάτες" σου ιερείς δεν έκαναν το ίδιο; Πώς ζουν, αυτοί και οι οικογένειές τους, δέκα ολόκληρους μήνες χωρίς χρήματα; Μήπως έχουν ..κομπόδεμα από τους μισθούς των προηγούμενων μηνών, οι οποίοι μαζί με τα τυχερά ίσως να μην είναι και τόοοσο ευκαταφρόνητοι; Ή μήπως -λέω εγώ τώρα- εξ' αιτίας της μη πληρωμής τους, εισέπρατταν, το κάτι τις τους, από το ταμείο των Φιλοπτώχων, ούτως ώστε να ενοχλούνται λίγο από την δημιουργία της "Πρόνοιας"; Δεν ξέρω αν είμαστε ηλίθιοι επειδή κριτικάρουμε τους ιερείς αλλά είμαστε σίγουρα βλάκες που ασχολούμαστε μαζί τους ή μάλλον με το "ύφασμα" όπως πολύ σωστά αποκαλείς το ράσο τους.!!! Διότι τα ανθρωπάκια αυτά είναι κατά πολύ κατώτερα κι' από σένα, δίχως το ...ύφασμα, έτσι δεν είναι;.! Όσο για τη διαχείριση της Κοινότητας αυτή ανήκει στα μέλη της και θα έλεγα -αν δεν έχεις αντίρρηση-, αντί να αλλάξουμε τα μέλη της, να αλλάξεις εσύ Κοινότητα ή ενορία.! Είναι νομίζω ευκολότερο, έτσι δεν νομίζεις κι' εσύ;
Ελπίζω να τα ξαναπούμε...

6 comments:

  1. This attitude is exactly why the Greek community and idiots like you continue to support such a mess. Go Fuck yourself.



    ReplyDelete
    Replies
    1. Α ρε καναδεζάκι, σεβασμός μηδέν. Που καταντήσαμε! Σίγουρα οι γονείς σου, ντρέπονται για σένα, για τον τρόπο που εκφράστηκες. Δεν γουστάρεις αυτά που γράφει ο Αντίποδας; Μην τα διαβάζεις!!!

      Delete
  2. Ένεκα του κρύου πίστευα ότι οι μύγες έχουν εξαφανιστεί, αλλά έπεσα έξω. Μία απ' αυτές ήταν καθισμένη στη μύτη σου και σε πρόδωσε παλιομ@λ@κα. Αυτή τη συμπεριφορά πείρες από τις φιλοπτώχους και τις κυρίες των εκκλησιών με τις οποίες μεγάλωσες, όπως λες, ή είναι η ανατροφή που πείρες από την οικογένεια και τον πνευματικό σου πάτερ; Σαν δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ, παλιοτόμαρα του κερατά...

    ReplyDelete
  3. Κι εγώ σου λέω Αντίποδα, ότι, διαβάζοντας τα σχόλια προσεκτικά, το ύφος γραφής ανήκει σε γυναίκα κατά 99%, όπως και ο φανατισμός και η τυφλή υποστήριξη, ταυτόχρονα με το μίσος εναντίον της Κοινότητας και της ΠΡΟΝΟΙΑΣ, δείχνουν επίσης γυναίκα. Τώρα, το τελευταίο ειδικά σχόλιο, αυτό με την "ευχή", επιβεβαιώνει και το 1% που έλειπε, μιας και δείχνει πως η κυρία, εκτός όλων των άλλων, έχει και να το "κάνει" για πάρα πολλά χρόνια.
    Ότι θυμάται χαίρεται λοιπόν. Μην συνερίζεσαι αγάμητους, έχουν πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά

    ReplyDelete
  4. Μίστερ ΑΝΤΙΠΟΔΑ θα μου επιτρέψεις να πω ότι πολύ τσαντίστηκαν οι κύριοι παπάδες και έβαλαν το κωλόπαιδο να γράψει το Φακγιουρσέλφ. Έχασαν την ψυχραιμία τους διότι προδόθηκαν τα γομάρια! Μόλις γυρίσει ο Σωτήρης να δεις που θα πάρει θέση υπέρ τους...!!!

    ReplyDelete
  5. Προς τον ανώνυμο/η, η ιστοσελίδα αυτή γράφεται από τον 'Αντιποδα' που εκφράζει την δική του γνώμη. Δικαίωμα σου να μην συμφωνείς μαζί του, αλλά ντροπή σου να εκφράζεσαι χρησιμοποιώντας τέτοιο λεξιλόγιο. Δεν γουστάρεις; Κάνε δικιά σου ιστοσελίδα, και εκφράσου όπως θες. Το πήραμε αλά 'καναδέζικα' τώρα, και όταν δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, λέμε στον άλλο να πάει να αυτωθεί; Άντε να μεγαλώσεις λίγο. Μάρω

    ReplyDelete