Search This Blog

Thursday, October 29, 2015

Μια μάζωξη στο "Μεζές"...


Μια πολύωρη συνάντηση -γεύμα ..εργασίας και δοκιμής των κρασιών - είχαν χτες στο εστιατόριο "Μεζές", κάποιοι ομογενείς οι οποίοι καλωσόρισαν τον οινοπαραγωγό Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος επέστρεψε από την Ελλάδα όπου, με την ..βοήθεια του Κώστα Κουτρουμπή, παρακολούθησε τον τρύγο του αμπελώνα του, απ' όπου βγαίνουν και κυκλοφορούν ΚΑΙ στον Καναδά, τα
γνωστά κρασιά "Υπάρχω" και το Νο 1 Reserve. Με την πάροδο της ώρας και μεταξύ οίνου και Μεζέδων ο Παπαδάκος ανακοίνωσε την επέκταση των οινοπαραγωγικών επιχειρήσεων του και στην Ζυθοποιία. Έτσι εδώ και λίγες βδομάδες βρίσκονται στις αποθήκες για να ωριμάσουν, πέντε ειδών διαφορετικών γεύσεων μπύρες ελληνικής πατέντας, κατασκευής και προέλευσης, οι οποίες φυσικά θα κυκλοφορήσουν και στον Καναδά, όπου η μπύρα καταναλώνεται περισσότερο απ' οπουδήποτε αλλού. Οι λάτρεις τις μπύρας, λοιπόν, ας κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.
Μερικά στιγμιώτυπα από την μάζωξη.






Στην παρέα, μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παπαδάκος, ο Νίκος Τσερωτάς, ο Κώστας Κουτρουμπής, ο Γιώργος Κακαρέλης, ο Πασχάλης Τιλέλης, ο Νίκος Μηνιώτης, ο Βασίλης Σκλάβος.

No comments:

Post a Comment