Search This Blog

Thursday, October 29, 2015

Οι αβάσταχτες περικοπές μισθών-συντάξεων της κυβέρνησης Παπανδρέου.!


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, πώς επί Παπανδρέου, ..κόπηκαν-σχεδόν εντελώς- οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων.!


Εδώ και μερικά χρόνια καλλιεργείται το σενάριο των υπερβολικών περικοπών σε μισθούς και συντάξεις από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τώρα από τους Τσιπροκαμμένους.!

Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα...

Οι περικοπές λοιπόν σε μισθούς και συντάξεις αν συμπεριλάβουμε
και την φορολογία στο τελικό συνολικό εισόδημα την περίοδο 2011-2014 ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές.Οι μεγάλες περικοπές έγιναν από την κυβέρνηση Παπανδρέου την περίοδο 2009-2011, κατά την οποία πετσοκόπηκαν μεγάλα κομμάτια των εισοδημάτων του εργαζόμενου λαού...

Το παραμύθι λοιπόν και οι άδικες κατηγορίες εναντίον Σαμαρά-Βενιζέλου και ΣΥΡΙΖΑ, περί τεράστιων οριζοντίων περικοπών ΠΡΈΠΕΙ να σταματήσουν.
Το παρακάτω παράδειγμα συνταξιούχου αναδεικνύει την αλήθεια και καταρρίπτει τον μύθο.

Αποδοχές μετά από φόρους έτους 2009: 27.002
Αποδοχές μετά από φόρους έτους 2011: 26.992
Αποδοχές μετά από φόρους έτους 2013: 16.597


Αποδεικνύεται λοιπόν ότι οι μεγάλες περικοπές έγιναν, ΠΡΙΝ από το 2012 και μετά το 2009.! Δηλαδή από την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου...

Για τις λεπτομέρειες, διαβάστε τον πίνακα με την ετήσια μισθολογική κατάσταση συνταξιούχου που αποτυπώνει το μέσο όρο χιλιάδων ανθρώπων με τις αποδοχές από το 2008 μέχρι το 2014.


Η αλήθεια λοιπόν είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που κατασκεύασαν τα Παπανδρεϊκά ΜΜΕ, τα συμφέροντα και οι υπονομευτές των Αντι-μνημονιακών κομμάτων.!!!

Τα συμπεράσματα για τα πάντα, δικά σας... Αν είναι κάποιος που ΔΕΝ κατάλαβε, να το ξαναπώ...


No comments:

Post a Comment