Search This Blog

Tuesday, September 8, 2015

Εκστρατεία της εφημερίδας "The Montreal Greek Times" για την αναδιοργάνωση της SkyGreece.!


"Ο Ελληνισμός της Διασποράς υποστηρίζει την αναδιοργάνωση και επαναλειτουργία της ‪#‎SkyGreece‬. Γενικά, ο Απόδημος Ελληνισμός ανέκαθεν υποστηρίζει το κάθε τι ελληνικό. Εκφράστε και εσείς την υποστήριξή σας αφήνοντας σχόλιο πιο κάτω, και στην έκδοση του Οκτώβρη της εφημερίδας The Montreal Greek Times, θα δημοσιεύσουμε τα καλύτερα σχόλια!"
Το παραπάνω σχόλιο είναι δημοσιευμένο όπως είδατε, στη ελληνόφωνη εφημερίδα "The Montreal Greek Times" του κ.
Γκιουσμά.

Εντάξει, αλλά ας κρατάμε και κάποια σοβαρότητα, έτσι για να 'χουμε να λέμε... Στο Τορόντο απ' ότι γνωρίζω, ξεκίνησε μια προσπάθεια υποστήριξης της αναδιοργάνωσης και επαναλειτουργίας της εταιρίας από ταξιδιώτες οι οποίοι κατάφεραν να επιστρέψουν τελικά με διάφορες άλλες εταιρίες, πληρώνοντας κάπου 1100,1200, 1300 ή και 1500 δολάρια έκαστος. Μια ομάδα εξ' αυτών βρίσκεται κάθε μέρα στο αεροδρόμιο αναζητώντας μεταξύ όσων επιστρέφουν με τις διάφορες πτήσεις άλλων εταιριών, συναδέλφους-επιβάτες της SkyGreece. Μόλις συγκεντρωθούν όσοι περισσότεροι γίνεται θα αρχίσουν τις διάφορες απαραίτητες ενέργειες για την απελευθέρωση του Ταξιάρχη και την επαναλειτουργία του... Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν είναι το ότι ΔΕΝ θα είναι μαζί τους ο ιδρυτής ιερέας για να ευλογήσει αυτούς και τις προσπάθειές τους και δίχως αυτές δεν είμαι σίγουρος αν πετύχουν κάτι καλό. Αν όμως αναλάβει, αντ' αυτού, να τους ευλογήσει ο Σωτήριος, μπορεί να πετύχουν κάτι και ίσως καλύτερα... Ελπίζουμε στην αναδημοσίευση τούτου του σχολίου μας.!

4 comments:

  1. Να μη ξεχάσει η ομάδα των ταλαιπωρημένων νεαρών να βγάλει και δίσκο, να κάνει έρανο, ήθελα να πω, μεταξύ τους, να βγάλουν το γέρο από από τη ψυχρού. Θα αστειεύεστε οπωσδήποτε κ. Αντίποδα, γίνονται αυτά τα πράγματα, η μάλλον η εφημερίδα του Μοντρεάλ έχει χιούμορ. Πολύ χιούμορ.

    ReplyDelete
  2. Μόνον χιούμορ δεν έχει η εφημερίδα αγαπητέ κι' ας λες εσύ ό,τι θέλεις... Βέβαια τα ό,ποια σχόλια κι' αν γραφούν σίγουρα δεν θα έχουν κάποιον αντίκτυπο στους επιχειρηματίες αλλά είναι καλό γιατί όλο και κάποια βοήθεια-όφελος για την εφημερίδα θα προέλθει. ξέρουν αυτοί...

    ReplyDelete
  3. Ο εκδότης της The Montreal Greek Times είναι ο κύριος Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο κ. Γκιούσμας έχει τα Ελληνοκαναδικά ΝΕΑ.

    ReplyDelete
  4. Ζητούμε συγνώμη από τον κ Παπαδόπουλο για τη ...μεταφορά της εφημερίδας του σε άλλα χέρια και από τον κ. Γκιούσμα τον οποίο εμπλέξαμε χωρίς λόγο. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για την επισήμανση και τον συγχαίρουμε για την ενημέρωση του.

    ReplyDelete