Search This Blog

Saturday, September 12, 2015

Γιατί τόση κακοήθεια κατά του Γιώργου Παπανδρέου;

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που όλη η αντιπολίτευση, και η κλίκα του ΠΑΣΟΚ, ‘’συμφώνησε’’ να ρίξει την κυβέρνηση , που όπως απεδείχθη έσωσε την Ελλάδα.

Ποτέ άλλοτε, δεν βρέθηκε στα χαρακώματα όλη η αντιπολίτευση.

Ποτέ άλλοτε, η Ελλάδα δεν είχε τόσο ανίκανη, εμπαθή ,ιδιοτελή και τελικά προδοτική ηγεσία στις πολυθρόνες της αντιπολίτευσης που «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της εσχάτης προδοσίας !
Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου 89 Σαμαράς και Τσίπρας, έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που
δεν πέτυχαν τότε οι ΚυρκοΦλωράκηδες.
Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού του Ανδρέα Παπανδρέου.
Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους έλληνες.
Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
Γιατί όμως τόσο και τέτοιο μίσος?
Σήμερα τα γεγονότα τους διαψεύδουν και η ζωή τους ...ξεβρακώνει.
Σήμερα ξέρουμε όλοι, χωρίς καμιά αντίρρηση, ότι τα μέτρα που έλαβε ο Παπανδρέου για να αντιμετωπίσει τη χρεοκοπία Καραμανλή, ήταν τα πλέον κατάλληλα, τα πλέον αποτελεσματικά και τα πλέον ανώδυνα.
Γιατί όλοι τους επιχείρησαν να καλύψουν την χρεοκοπία Καραμανλή και επί πλέον να καταστρέψουν την Ελλάδα προκειμένου να κλέψουν την εξουσία ?
Πόσο απάνθρωπη και εγκληματική ήταν η απάτη τους εις βάρος της Ελλάδας και των ελλήνων?
Και το άκρον άωτον του εγκληματικού θράσους τους, είναι ότι όχι μόνον δεν βοήθησαν την κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά κατέστρεψαν και έκαψαν όλη την Ελλάδα , κατηγορώντας τον Παπανδρέου ως υπεύθυνο της χρεοκοπίας....
Κατέστρεψε ο Παπανδρέου σε .....45 ημέρες και χρεοκόπησε την Ελλάδα?
Κι όμως τα γεγονότα σήμερα, επιβεβαιώνουν τα εγκλήματα της συκοφαντίας, της υπονόμευσης , της διαπλοκής, της τότε αντιπολίτευσης.
Και οι ‘’έντιμοι’’ δημοσιογράφοι , που’’ έλειωναν σίδερα’’ τότε, δεν βρίσκουν ούτε μία λέξη συγγνώμης τόσο στο Γιώργο Παπανδρέου, όσο και στα παιδιά μας που ήδη καταστρέφονται?
Αλλά για ποιούς δημοσιογράφους μιλάμε...?
Για τα ‘’παιδιά" του Μπόμπολα, του Κουρή, του ΔΟΛ, του Βαρδινογιάννη και τόσων άλλων μελών του συστήματος διαπλοκής και παραχάραξης συνειδήσεων και αλήθειας...

No comments:

Post a Comment