Search This Blog

Tuesday, August 4, 2015

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!


'αριστερά' μας έχει αλλάξει τα φώτα και δυστυχώς έχει εγκλωβίσει τη ζωή μας στις δικές της βεβαιότητες που δεν είναι παρά σκέτες ιδεοληψίες και παραδοξότητες.
Έχουμε μπλέξει με τον μικρόκοσμο κάποιων ανθρώπων που ανασαίνουν τους νεοκομμουνιστικούς ρεμβασμούς τους, αδυνατώντας να συλλάβουν τη σημερινή πραγματικότητα. Υπάρχει το ιερατείο του Λαφαζάνη, το ιερατείο του Τσίπρα, τα ιερατεία κάποιων άλλων συνιστωσών που δεν ξέρουν σε ποιον θεό πιστεύουν και υπάρχει και... ο Βαρουφάκης!!!!
Αυτός είναι ο θαυμαστός κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Αυτός ο κόσμος υποσχόταν ότι θα πάει τη χώρα στη νέα εποχή, με απαλλαγμένη την Ελλάδα από to "σάπιο" παρελθόν!!!! Προφήτευε ότι θα δούμε άσπρη μέρα...


Τελικά, όσοι στήριξαν αυτόν τον θλιβερό, "τον Αλέξη τον Τσίπρα", που ακόμη τον περιφέρουν ως "ηγέτη", θα πρέπει να έχουν καταλάβει ότι πόνταραν σε κουτσό άλογο. Αποδείχτηκε ότι ήταν ένας μαθητευόμενος μάγος, ένας μπεχλιβάνης, που ακόμη μηχανεύεται τρόπους και κόλπα για να κρατήσει το κοινό του, και να παραμείνει στην εξουσία.
Βλέπουμε επιπλέον όλους αυτούς τους άξεστους μπασιμπουζούκους του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν βγει στο προσκήνιο και να πουλάνε δημοκρατία και αξιοπρέπεια, αλλά η κραυγαλέα παλαιοκομμουνιστική τους παιδεία συναγωνίζεται την αυθάδεια της προβολής. Τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια φιλοξενούν καθημερινά τους χειμάρρους της αθλιότητας και της ευτέλειας σκέψης και λόγου. Καμιά ντροπή για όσα έχουν κάνει μέσα σε έξι μήνες. 
Νίκος Λαγκαδινός



No comments:

Post a Comment