Search This Blog

Saturday, November 1, 2014

Με τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» γευμάτισαν ο πρωθυπουργός και η Γεωργία Σαμαρά 


Στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τη γυναίκα του Γεωργία και γευμάτισαν με παιδιά που έχουν βρει καταφύγιο εκεί.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το έργο της οργάνωσης και συνεχάρη τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. «Ήρθαμε να σας ευχαριστήσουμε ως μία απλή οικογένεια, αποτελείτε έμπνευση, το έργο σας είναι πολυσήμαντο για όλη την Ελλάδα» τόνισε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ενημερώθηκε πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα δωρίσει στο ΕΚΑΒ άλλες τρεις κινητές μονάδες για νεογνά και παιδιά, πέραν των οκτώ που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης στα Μελίσσια και μίλησαν με τα παιδιά.

Από την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν και έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να περάσουν οι τρεις κινητές μονάδες στο ΕΚΑΒ. Τόνισε ακόμη την ανάγκη να αλλάξει η διαδικασία που ακολουθείται για τις υιοθεσίες.












No comments:

Post a Comment