Search This Blog

Friday, October 31, 2014

Η κακοποίηση της γλώσσας, το "αγαλματάκι" και τα φυλλάδια...


ΔΕΝ τον ενοχλεί η  τόοοοση κακοποίηση που κάνει στη γλώσσας μας, θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα των άλλων.! Αν είναι δυνατόν... Και όμως είναι.!
Θορυβήθηκε λέει και ανατρίχιασε ο κόσμος της παρέλασης διότι κάποιος ομογενής μας μοίραζε φυλλάδια πολιτικού κόμματος της Ελλάδας.!! Λες και ήταν η πρώτη ή η τελευταία φορά που στην Ντάνφορθ μοιράζονται τέτοια φυλλάδια παρόμοιου ή άλλου περιεχομένου.! Δεν κήρυξε παράνομο το κόμμα αυτό η ελληνική Πολιτεία, η ελληνική Βουλή ή η ελληνική Δικαιοσύνη και θα το κάνει ο μεγαλοεκδότης και "επί 47 συναπτά έτη" ...δημοσιογράφος.!
Το έκαναν λέει στην Αμερική, αλλά προφανώς ξεχνάει ότι εδώ είναι Καναδάς με λίγες περισσότερες ελευθερίες... Διότι αν ήταν όπως εκεί τότε θα τον μπουζούριαζαν και οι Καναδοί όπως έκαναν οι Αμερικάνοι, έτσι δεν είναι; Τώρα για το "αλλού παπά ευαγγέλιο" προέρχεται από το αλλού ο παπάς κι' αλλού τα ράσα του ή μήπως εννοείτε το γνωστό σε όλους αλλά όχι σε σας "άλλου παπά Ευαγγέλιο"; Όσο για το τεραστίων διαστάσεων άγαλμα του Μεγαλέξανδρου συνεχίστε να το αποκαλείτε "ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙ", σας τιμά ιδιαιτέρως... 

No comments:

Post a Comment