Search This Blog

Sunday, June 1, 2014

Άρχισε ο (κάτι σαν) Τρωικός...


Ξεκίνησε και μέρα με τη μέρα κορυφώνεται ο σύγχρονος Τρωικός πόλεμος στην ελληνική παροικία του Τορόντο. Μόνο που ο εδώ πόλεμος γίνεται όχι για τα μάτια, ούτε για την καρδιά, ούτε για το μπόι, μα ούτε και για την ομορφιά κάποιας ωραίας Ελένης, αλλά μόνο και μόνο για τις γνώσεις της... Και φυσικά όχι γνώσεις επιστημονικές όπως αυτές του Πάππα στα πυρηνικά απόβλητα -ας πούμε- αλλά τις γνώσεις (σε) ...μυστήρια.!
Ναί αγαπητοί μου, για την σκηνοθεσία ενός γάμου και μάλιστα βλάχικου, ξεκίνησε ο Τοροντιακός πόλεμος, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα μέχρι που θα φτάσει... Εκείνο που μόνο ξέρουμε είναι ότι μέχρι στιγμής κερδίζουν οι δικηγόροι των αντιμαχόμενων πλευρών.

Εκείνο που συνέβη και όλοι γνωρίζουμε είναι το ότι η ωραία Ελένη βαρέθηκε το αφεντικό της και βρήκε κάτι καλλίτερο το οποίο πέρα του ότι γνωρίζει το αντικείμενο, πληρώνει καλλίτερα, της μετρητής που λέμε κι' όχι μετά από 4, 5 ή 6 μήνες.! Άσε που η σκηνοθεσία ενός γάμου έχει το ενδιαφέρον της και μαζί η πρωτότυπη παρουσίαση του ΒΑΒΙ που δεν έχει ξαναγίνει ώστε να είναι η παγκόσμια πρώτη.!!
Στην όλη υπόθεση του πολέμου έπαιξαν ρόλο και εκείνα τα κατοχικά δανικά,  υπό τύπον γερμανικού δανείου, τόσο της κυρίας όσο και του Σάββα του λεβέντη μας, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο ...διεθνές δικαστήριο  για να καταγγείλουν το γεγονός μπας και τα εισπράξουν... Και να δείτε που ακόμα και μετά απ' αυτό θα κυκλοφορούν δημόσια χωρίς ίχνος ντροπής...


No comments:

Post a Comment