Search This Blog

Sunday, June 1, 2014

Η ΝΙΚΚΙ ΒΕΝΖ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...


Η Νίκι Μπενζ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον δήμο του Τορόντο στις επερχόμενες εκλογές, θέση που μέχρι σήμερα κατέχει ο Ρομπ Φορντ.
Η Μπενζ δήλωσε στην Toronto Sun: «Μπορώ να κάνω σπουδαία δουλειά στη διοίκηση της πόλης, Αν μπορεί ο Ρομπ Φορντ, τότε μπορώ να το κάνω κι εγώ».
Και ...φυσικά μπορείς. Αν μπορεί η Μαρία Σπυράκη, η Ευα Καϊλή, ο Ζαγοράκης ή ακόμα και ο γέρο-Γλέζος, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ευρωβουλή, γιατί να μην μπορείς εσύ στο δήμο του Τορόντο; Προχώρα, ο λαός μαζί σου...
Η κ. Νίκκι, δεσμεύτηκε ακόμα ότι θα κάνει την 7η Μαΐου ...«Εθνική Ημέρα μ@λ@κι@ς» (χωρίς όμως να εξηγήσει πώς θα γιορτάζεται) ενώ ορκίστηκε ότι η εκλογή της ως Δημάρχου θα δημιουργήσει τεράστια κέρδη για την πόλη μας. Μέχρι ν' αναλάβει πάντως, αν και εφ' όσον εκλεγεί, πλουτίζει το βιογραφικό της με βραβεία σε κατηγορίες όπως «Το πιο καυτό κορμί», «Καλύτερη σκηνή σεξ για ζευγάρια» και «Καλύτερη σκηνή σεξ με τριο».
Μένει να δούμε ποιος θα ξεχωρίσει σ' αυτόν τον -παράξενο– προεκλογικό αγώνα, στον Καναδά. Στην Ελλάδα ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟς ΘΑ ΚΈΡΔΙΖΕ


No comments:

Post a Comment