Search This Blog

Tuesday, June 3, 2014




Μετά την χθεσινοβραδινή "κλοπή" της Ανακοίνωσης 
Τύπου" της Ελληνικής Κοινότητας, από το blog Makednos, σήμερα ...λεηλατούμε και το σχετικό του σχόλιο για την Αγωγή του οργανισμού κατά της εταιρείας "festival of festivals", των μετόχων αυτής και ενός εργαζόμενου στην Κοινότητα. Σας το ...παραδίδουμε αυτούσιο για ανάγνωση και συμπεράσματα, ενώ τα δικά μας σχόλια θα έρθουν με πρώτη ευκαιρία...

Ενόψει εξελίξεων..

Τελικά ο Ελληνισμός γιά μιά ακόμη φορά στην ιστορία του θα λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια. 





Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο μηνύει όλους τους συντελεστές του "Festival of Festivals" και πρώην υπάλληλο της Κοινότητας γιά να προστατέψει το θεσμό. Να προστατέψει αυτά που χιλιάδες εθελοντές αγωνίστηκαν να κερδίσουν.

Η δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Θα μπορούσε να ήταν όλα διαφορετικά και να υπήρχε πλήρη αρμονία και συνεννόηση.
Όταν όμως κάποιος εκδότης συμπεριφέρεται, εδώ και 2 χρόνια, σαν "νονός" αυτής της παροικίας , θα πρέπει να πάρει το "μάθημα" του.

Δεν γνωρίζουμε τη δικογραφία αλλά γνωρίζουμε πως με κάποιο μικρό χρηματικό αντίτιμο, είναι διαθέσιμη στον καθένα από το δικαστήριο. Θα προσπαθήσουμε να την λάβουμε και να σας μεταφέρουμε λεπτομέρειες.

Εμείς σ' αυτό τον αγώνα που θα δώσει η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, θα σταθούμε στο πλευρό της, Η Κοινότητα έχει δώσει τόσα πολλά στη παροικία και στον Ελληνιμό, που είναι χρέος μας να την προστατέψουμε από σαλτιπάγκους και τυχοδιώκτες που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η προσωπική κονόμα, η αυτοπροβολή και η καταπάτηση των θεσμών.
Κανένα συμβούλιο δεν μπαίνει σ' αυτή τη διαδικασία αν δεν υπάρχουν στοιχεία και εάν δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Κάποιοι προσπάθησαν να "κλείσουν" το στόμα της Κοινότητας μηνύοντας την και στέλνοντας δικηγορικές επιστολές (injunction) να μη "μιλά" γι ' αυτούς. Με το τρόπο αυτό η Κοινότητα πλέον περνά στην αντεπίθεση και μέσω της δικογραφίας, ο καθένας μπορεί να δει κανείς τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις..

Posted by Idas Makednos

No comments:

Post a Comment