Search This Blog

Wednesday, May 14, 2014

Η Ολγα Τρέμη, ο καλαματιανός σύζυγος, το "Ωνάσειο" και η οργή του Νικήτα...

Εξω φρενών ο Κακλαμάνης με την παρουσιάστρια του Mega 

Πυρ και μανία με την Όλγα Τρέμη ήταν το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Σκάι κατήγγειλε την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega (όπου συμμετείχαν oι Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος και Σακελλαρίδης) ότι τον απέκλεισε από το τηλεοπτικό debate, για λόγους ιδιοτελείς...
«Ψάξτε να δείτε πριν από μία βδομάδα ποιος διορίστηκε πρόεδρος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για να καταλάβετε γιατί έπρεπει να εξαργυρώσει το γραμμάτιο η κυρία Τρέμη», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο παρουσιαστής Δ. Οικονόμου, άρπαξε την ευκαιρία: «Εμείς το γνωρίζουμε αλλά αν θέλετε πείτε το», είπε παροτρύνοντας τον Κακλαμάνη να γίνει πιο συγκεκριμένος.
«Ε, ο σύζυγος της κυρίας Τρέμη. Κατά σύμπτωση απ' την Καλαμάτα», συνέχισε ο Κακλαμάνης συνδέοντας το διορισμό του ιατρού Νίκου Νικητέα στο «Ωνάσειο» με τον αποκλεισμό του ιδίου.. απ' το χθεσινοβραδυνό debate του Mega.
Αυτό που έβγαλε εκτός εαυτού τον Κακλαμάνη, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, δεν είναι μόνο ότι αποκλείστηκε από το debate του Mega, αλλά κυρίως μια αποστροφή της Τρέμη ότι δύο εκ των προηγουμένων τριών υποψηφίων θα περάσουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Πάντα αντικειμενική η κ. Όλγα... όπως εξάλλου τα ...συνεταιράκια της, Πρετεντέρης, Τσίμας, Χασαπόπουλος...

1 comment:

  1. Ο Γρηγοράκος μετέθεσε την γυναίκα του από δακτυλογράφο κάποιου νοσοκομείου, ως υπάλληλου της Βουλής για να την έχει κοντά του, ο Σαμαράς διόρισε τον κ. Τρέμη, συγνώμη τον άνδρα της κ. Τρέμη, πρόεδρο στο "Ωνάσειο", ο Άδωνης διόρισε τον πατέρα της κ. Καϊλή Αλέξανδρο, πρόεδρο του Δ. Σ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ..πάντα μέσω ΑΣΕΠ και Δι@υγειας.! Τώρα μένει να δούμε την κ. Νατάσα διευθύντρια του καρδιοχειρουργικού Τμήματος στο "Ωνάσειο", ένεκα ...ειδικότητας.!

    ReplyDelete