Search This Blog

Monday, April 7, 2014

GPO-ysterografa-MAKEDNOS


Το 82,1% των πολιτών θέλει ο Γιώργος Παπανδρέου να πάει… σπίτι του

Λόγω των τελευταίων παρεμβάσεων του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική ζωή του τόπου η GPO θέλησε να μετρήσει τη γνώμη των πολιτών απέναντι στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών λοιπόν φαίνεται πως δεν εκτιμά ιδιαίτερα τις παρεμβάσεις Παπανδρέου, ούτε και το γεγονός ότι καταψήφισε το άρθρο για τις τράπεζες στο πολυνομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή.
Ακόμη, λίγοι είναι αυτοί που επιθυμούν να τον δουν να δημιουργεί ένα νέο κόμμα.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΟΔΑ: Είναι ενδεικτικό και συντριπτικό το ποσοστό του 82,1% των πολιτών που θεωρεί πως ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να αποχωρήσει από την πολιτική ζωή της χώρας.
Συμφωνούμε απόλυτα με την GPO να κάνει δημοσκοπήσεις, αφού αυτή είναι η δουλειά της, όμως μήπως θα έπρεπε να μας δώσει αναλυτικά όλα τα νούμερα των ποσοστών; Εντάξει το 82,1% (...φανταστική η ακρίβεια των ποσοστών της.!) είναι ένα μεγάλο, γνωστό και αναμενόμενο -από τέτοιον λαό- νούμερο, αλλά γιατί ως ...σοβαρή εταιρεία δεν μας ανακοινώνει και το ποσοστό των υπέρ των παρεμβάσεων Παπανδρέου, ή ΈΣΤΩ υπέρ της δημιουργίας νέου κόμματος; Ή μήπως το ανακοίνωσε αλλά δεν το είδαν οι συντελεστές του "ysterografa" και του "MAKEDNOS";
 Εκτός κι' αν είναι ομαδικός αντιπαπανδρεισμός κάτι που δεν φαντάζομαι... Εντάξει ο ...δικός μας ΜΑΚΕΔΝΟΣ δεν έχει ευθύνη για τις καταχωρήσεις του "ysterografa", αλλά δεν κατάλαβε ότι η πληροφορία που μας σερβίρει είναι ...ελαττωματική; Απορούμε διότι ΔΕΝ μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες γκάφες.  Λέμε τώρα...
Υ.Γ.  Και με την ευκαιρία μια ερώτηση: Μέχρι τώρα στα σπίτια των 82.1% μένει ο κ. Παπανδρέου;

No comments:

Post a Comment