Search This Blog

Monday, April 7, 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Αήρ, πάτερ, η στα Ιαπωνικά: Αέρα πατέρα..

POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERs

Άδικα περιμέναμε.. τσκ τσκ τσκ..
Μας έταξαν τρομερά άρθρα και σε συνέχειες μάλιστα, για τη "Ραμόνα" της Ντάνφορθ, κι εμείς όλο χαρά μείναμε άϋπνοι μη χάσουμε το πολυδιαφημισμένο σήριαλ.
Τελικά, όπως αποδείχτηκε, άνθρακας ο θησαυρός. Τζάμπα χάσαμε και τον ύπνο μας. Για τη "Ραμόνα" ούτε μιλιά, κίχ δεν βγάλανε. Λες να τους "βαστάει" από κάπου και να "την" φοβούνται;
Εμείς πάντως, τους προκαλούμε μπας και τσιμπήσουν... σαν χάνοι που είναι. Κι όπως είπε ο Καίσαρας, «Το άγκιστρον ερρίφθη».. Εμείς αναμένουμε και..ίδωμεν!

Σκανδάλων συνέχεια..
Άλλο ένα σκάνδαλο βγήκε στη φόρα, αυτή τη φορά από τον Μακεδνό, και αφορά κάποια φιλόπτωχο του Scarborough, έναν ιερέα της ίδιας περιοχής, και με επεκτάσεις ως.. την Μητρόπολη.
Τελικά, επαληθευόμαστε για άλλη μια φορά με την καταγγελία αυτή, πως η σήψη στην παροικία μας, έχει απίστευτα βαθειές ρίζες, και πολύ δύσκολα ξεριζώνεται.

Σε κοινωνίες τόσο μικρές, ο καθ' ένας, όλο και είναι συγγενής, κοντοχωριανός, κουμπάρος, κολλητός (και δεν συμμαζεύεται) κάποιου άλλου. Τα συμφέροντα πολλά, κάποιοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση όταν επιβάλλεται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις, που θα δυσαρεστήσουν κάποιους "δικούς" τους.
Δεν είναι εύκολη η κάθαρση..
«Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή..» (και εννοούμε αυτόν που μας φωτίζει, κι όχι κανέναν με πράσσινους, κόκκινους και μπλέ κόκκους..) Να ξέρουμε και τι λέμε.


Γέμισε ο τόπος "προέδρους"
«Δε με νοιάζει κι αν με βρίζουν, όλοι οι πολιτικοί υβρίζονται, αρκεί να με αναφέρουν ως πρόεδρο..»
Αυτά μας σφύριξαν πως ήταν τα λόγια ενός πάρεδρου κάποιου οργανισμού, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, έφαγε τις κατραπακιές του λίγες μέρες πρίν σε κάποια άρθρα, και δικά μας, και του Καιάδα, και του Αντίποδα.

Λοιπόν, να ένα ακόμη "λαλημένο" που ψοφάει για "προεδριλίκια" και θώκους. Δώστε μου προεδριλίκια, θέλω προεδριλίκια.. Πιστεύει το δύσμοιρο πως είναι και "πολιτικός". Βοήθα Παναγιά καλή μας ώρα..
«Βρίζε με εσύ, εξευτέλιζέ με, αρκεί να με αποκαλείς "πρόεδρο", στο κάτω κάτω όλοι βρίζουν τους ...πολιτικούς. Πάρε και ένα κατοστάρικο να με φωτογραφίσεις ενώ βγάζω λόγο..»
Άντε μετά να πάμε οι Έλληνες μπροστά..
TGB

No comments:

Post a Comment