Search This Blog

Thursday, April 10, 2014




Χωρίς να υποτιμάται η σημασία της έκδοσης έντυπων ομολόγων στις αγορές , αξίζει να μείνει κανείς στις αντιδράσεις ΓΑΠ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς θριαμβολογεί για την " έξοδο στις αγορές μετά από 4 χρόνια ΖΑΠΠΕΙΑ" , ο δε ΣΥΡΙΖΑ δια του κ. Παπαδημούλη (σκέψου να μιλούσε κι ο Σκουρλέτης...) αναρωτιέται γιατί να αφήσουμε τον (ΖΑΠΠΕΙΑΚΟ) δανεισμό με 1,5% για να πάμε στις αγορές με 5% !!!

Η απάντηση και στις δυο πλευρές της υποκρισίας, είναι η υπενθύμιση ότι εξαιτίας της κοινής τους "αντιζαππειακής" στάσης μέχρι το 2012, ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, με διετή δηλαδή παράταση της ασφυξίας, αρνούμενοι να "συναινέσουν στα ΖΑΠΠΕΙΑ του Σαμαρά τα οποία τελικά μας έβγαλαν στις αγορές.!
Με αυτά τα "ΖΑΠΠΕΙΑ" όμως ξαναβγαίνουμε κ όχι με τα μνημόνια του ΓΑΠ.
Με αυτά τα "ΖΑΠΠΕΙΑ" θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με "τοκογλυφικό επιτόκιο" 1,5% μέχρι το 2016, το οποίο υπερασπίζεται σήμερα ο κατά τα άλλα αντιτοκογλύφος κ. Παπαδημούλης. Ενα επιτόκιο , σκληρής διαπραγμάτευσης των "σαμαροβενιζέλων" το 2010, που ΓΑΠ και ΣΥΡΙΖΑ δεν την είδαν ποτέ...
Θέλω να συγχαρώ όσους ακολούθησαν πιστά το Σαμαρά με τα ΖΑΠΠΕΙΑ, και ιδιαίτερα τους εδώ ομογενείς μας, ενθαρρύνοντάς τον ώστε να είμαστε σήμερα στη θέση των αγορών... 

No comments:

Post a Comment