Search This Blog

Monday, December 9, 2013

Περί ηγετών ο λόγος...

Οι ηγέτες εκλέγονται ή διορίζονται στη θέση αυτή για να παίρνουνε τις σωστές και γρήγορες, αποφάσεις, όταν πρέπει για το καλό του λαού.
Στην Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο, ο πρόεδρος Αντώνης Αρτεμάκης και ο αντιπρόεδρος Νίκωνας Γεωργακόπουλος με την τελευταία τους απόφαση έδειξαν ότι ΔΕΝ κάνουν τις σωστές επιλογές για το καλό του οργανισμού.
Τους προτάθηκε τελευταία να αναθέσουν σε έναν πεπειραμένο γνωστό παροαγωγό, την διοργάνωση του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν της Κοινότητας και αυτοί αρνήθηκαν.!
Τους πρότεινε, δηλαδή, ένας επαγγελματίας του είδους, να συνδιοργανώσουν μαζί και αντάμα τον χορό της πρωτοχρονιάς κι’ αυτοί του είπαν όχι.! Είπαν δηλαδή όχι σε έναν άνθρωπο ο οποίος μόλις την περασμένη εβδομάδα απόδειξε τις ικανότητές του αφού κατάφερε να γεμίσει μια αίθουσα των 700 θέσεων με μόλις 250 ανθρώπους.! Και μάλιστα αποδεδειγμένα αφού στην εφημερίδα του που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα, είχε δυο φορές την ανακοίνωση “SOLD OUT”…
Δεν νομίζετε, λοιπόν, αγαπητοί μου αναγνώστες ότι ο Νίκωνας και ο Αρτεμάκης ...σαμποτάρουν την Κοινότητα, με παρόμοιες αποφάσεις;
Το χειρότερο είναι το ότι διέρρευσαν σε διάφορα βλογκς την προσφορά του «ατζέντη» λέγοντας ότι «πήρε τον ...πούλο».! Ντροπή τους... Με το δίκιο του αφρίζει και ξαφρίζει από το κακό του ο μεγαλοεκδότης-δημοσιογράφος...
Ούτε την πετυχημένη απλήρωτη εκδήλωσή του στο Χιλτον δεν εκτίμησαν οι αθεόφοβοι...
Ζητώ σήμερα κιόλα από τη θέση ετούτη να μπει το θέμα στην ατζέντα της επόμενης Γ. Συνέλευσης, για τα περαιτέρω... Και αν χρειαστεί θα επανέλθω.

1 comment:

  1. Δεν είναι οι άνθρωποι της Κοινότητας που διαρρέουν αυτές τις πληροφορίες κ. Αντίποδα. Είναι ο ίδιος και οι συν αυτώ που το κάνουν για να βγουν από πάνω….. Αλλά δεν τα καταφέρνουν αφού για να …κοκορευτούν προδίνουν τον εαυτό τους. Μ’ αρέσει πάντως που επιμένει ότι είναι ο «καταλληλότερος» αφού δεν μπόρεσε ούτε ΜΙΑ φορά να διοργανώσει μια πετυχημένη εκδήλωση για λογαριασμό του, με έστω και ένα δολάριο κέρδος…… Τα ξετίναξε τα γεροντάκια που χρηματοδοτούν τις εκδηλώσεις του με την ελπίδα να κάνουν κάποια κέρδη, και φυσικά τον κ. Πάππα-Κώστα που απ’ ότι λέει δεν αντέχει άλλο….!!!! Ευχαριστώ για την αφορμή να πω ότι ξέρω……..

    ReplyDelete