Search This Blog

Friday, December 13, 2013

Τους καταλάβαμε

Αντιθέτως, προσωπικά με εντυπωσίασε - για μία ακόμη φορά - το επίμονο «στήσιμο» που κάνει ένα, ορισμένο, κόμμα στον Γιώργο. Ο στόχος προφανής. Να καταγραφεί το όποιο σκηνικό με ένα κινητό, να ανέβει στη συνέχεια στο YouTube, να το πάρουν τα διάφορα site στην Αθήνα (και όχι μόνο) και να γίνει η σχετική σπέκουλα εις βάρος του. 

Το «καινούργιο» συνέβη στο Μάντσεστερ. Από μία κατάμεστη αίθουσα, ένας φώναξε στον Γιώργο, την ώρα που αποχωρούσε μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, «ρε Καραγκιόζη». Ακολουθήθηκε η γνωστή διαδικασία, και βγήκαν οι τίτλοι: «Αποδοκιμασίες εις βάρος του Γιώργου στο Μάντσεστερ». Καλά, δεν έχουν βαρεθεί; Και τι φαντάζονται; Οτι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί όλο αυτό; Έλεος, πια...
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

2 comments:

  1. Βραβείο καλύτερου ελληναρά στον φοιτητή του Μάντσεστερ
    Το βραβείο του καλύτερου ελληναρά απένειμε η σύγκλητος του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στον σοφό και θαρραλέο εκείνον Έλληνα φοιτητή ο οποίος με όλο το θάρρος της γνώμης του, στάθηκε όρθιος σε κάποια γωνιά της αίθουσας και βροντοφωνάξει ίσα για να ακουστεί- εκείνο το ανεπανάληπτο "ρε καραγκιόζη".! Ευτυχώς που η κάμερα του Καμμένου των ΑΝ ΕΛ ήταν εκεί και αποθανάτισε το ...γεγονός ώστε να μείνει στην ...ιστορία.
    Μάλιστα υπάρχει πρόταση στην ολομέλεια των καθηγητών να του απονείμουν το πτυχίο πριν την ώρα του και να τον στείλουν πίσω στην Ελλάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του... και να μην τρώει άδικα τα λεφτουδάκια του μπαμπά. Επιστήμονας, λένε, δεν πρόκειται να γίνει, έτσι κι' αλλιώς.!

    ReplyDelete
  2. Timitikh plaketa etimasan kai oi foitites gia tous prytaneis toy panepistimiou Manchester pou kalesan ton mega afto ritora kai politiko na tous milisei kai na na tous metadosh ta fota ths sofias tou.
    Synexiste tora na glifete to Papandreou family eseis kai afiste ton foitith ti ekane h ti tha kanei h an troh ta lefta tou mpampa tou kai to an ginei h oxi epistimonas. Giati malon gia na ginh kapios epistimonas kata th dikh sas gnomh prepei oposdipote prota na einai pasokatzis

    ReplyDelete