Search This Blog

Thursday, May 30, 2013

Εγκαίνια υποκαταστήματος
της Nova Scotia

Το νέο ανακαινισμένο υποκατάστημα της πρώην Εθνικής Τράπεζας, εγκαινίασε χθες το απόγευμα η Nova Scotia η οποία αγόρασε την ελληνική τράπεζα.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί πελάτες του χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος, μεταξύ αυτών πολλοί ομογενείς μεταξύ των οποίων ο μητροπολίτης Σωτήριος.!
Μη με ρωτάτε γιατί αυτή η παρουσία ενός θρησκευτικού ηγέτη σε ένα καθαρά κερδοφόρο κατάστημα… Δεν γνωρίζω. Υπάρχει περίπτωση να έχει εκεί έναν τυπικό λογαριασμό τον οποίο χρησιμοποιεί για να κατατίθεται η σύνταξή του (αφού δεν παίρνει μισθό, δεν έχει καταθέσεις, όπως ισχυρίζεται και ζει μ’ αυτή.!) την μοιράζει, …ό, πως λέει, σε φτωχούς, σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φυσικά την Ορθόδοξη Ακαδημία.!
Μπορεί, επίσης, με την παρουσία του, να ήθελε να καλοπιάσει τους τραπεζίτες να βοηθήσουν την Ελληνική Κοινότητα τώρα που περνάει δύσκολα, ώστε να μη πέσει στα χέρια του, αφού όπως –ξανά- λέει είναι πολύ χρεωμένη και δεν τον συμφέρει να την πάρει.! Άλλο λόγο, για την εκεί παρουσία του, δεν βλέπω, αφού όταν ακούει τη λέξη χρήματα βγάζει σπυράκια, όπως λένε οι γύρω του.!

     

No comments:

Post a Comment