Search This Blog

Sunday, May 26, 2013

«ΤΗΣ ...ΠΟΠΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ» …συνέχεια


Άμεση η απάντηση της κ. Πόπης Σουφλή
στον "Αντιποδα"...


 Αμεση, όπως περιμέναμε, ήταν η απάντηση της …κ. Πόπης.! Με ύφος εισαγγελέα -προφανώς του ιδίου που …παρέλαβε την «αίτηση» των αποδήμων για να νομιμοποιήσει το κόμμα τους- μας …παρατηρεί για «γεγονότα» που δεν είδαμε. Ας αφήσομε όμως την ίδια να μας τα πει:

 «Προφανώς δεν είδατε ότι η ανάρτηση έχει πηγή, και ότι έχει αναρτηθεί σε εκατοντάδες blogs.
Σταθήκατε όμως στη δική μου ανάρτηση, επειδή είχε και σχολιασμό.
Σε φανατικούς υπερασπιστές της Οικογένειας που κατέστρεψε την Ελλάδα, όπως φαίνεται πως είστε, δεν αξίζει καμία απάντηση.
Σας ευχαριστώ για τα … «καλά» σας λόγια.
Πηγαίνετε τώρα να εισπράξετε τον μισθό σας από την Οικογένεια, καθότι επιτελέσατε την αποστολή σας.»

ΚΑΙ φυσικά είδαμε την …πηγή του email αναγνώστη από το Τορόντο, αυτόν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο, και βέβαια την Enimerosi24.gr, αλλά δεν είδαμε ΠΟΥΘΕΝΑ τη διασταύρωση των … «πληροφοριών» σας.! Έτσι κάνετε σήμερα όλοι οι Έλληνες δημοσιογράφοι; Απ' το αυτί και στο δάσκαλο ό, τι μας βολεύει; Το ότι έχει αναρτηθεί σε εκατοντάδες blogs, πιστεύετε ότι είναι άλλοθι για σας; Προσέξατε πόσα μπλογκς αναπαρήγαγαν την … «είδηση», …κλέβοντάς την από σας, μόνο και μόνο για τον … «σχολιασμό» της; Το γεγονός ότι αντιληφθήκατε πως «στάθηκα» στη δική σας ανάρτηση λόγω των σχολίων σας, είναι για σας -και τους επισκέπτες σας- …παρήγορο διότι δείχνει ότι δεν είναι εντελώς ακατοίκητος ο άνω όροφος.!
Σας άρεσε, πάντως, που όλοι αυτοί οι μπλογκατζίδες τσίμπησαν, σας πήραν στα σοβαρά, χωρίς, προφανώς, να γνωρίζουν ότι δεν …είστε, όπως φυσικά ΔΕΝ είναι και οι ίδιοι, και σας έκαναν σούργελο, συγνώμη, φίρμα ήθελα να πω…
Τιμή μου που είμαι ένας απ’ τους πολλούς που μπορώ να δω το έργο που άφησε ο ΓΑΠ στη διετία της πρωθυπουργίας του. Δεν είχα, βλέπετε, την …τύχη να ζω με τα δανικά που (σας) μοίραζε ο Καραμανλής στην πενταετία του, ώστε να διπλασιάσει το χρέος των 165 δις σε 320..!
Όσο για το μισθό μου, κρίνετε, προφανώς, εξ ιδίων (;).!

 (Και κάτι …μεταξύ μας. Είμαι απ’ αυτούς που αποποιούνται, μέχρι τώρα, κάποιες υποχρεώσεις του ελληνικού δημοσίου προς εμένα…) Τέλος, τα λόγια μου είναι σίγουρα καλλίτερα απ’ ότι το δικό σας υβρεολόγιο για ανθρώπους που σίγουρα δεν γνωρίζετε. Ποια σχέση μπορεί να έχει  η κ. Παπανδρέου, στις αποφάσεις του πρώην της, κ. Πόπη ή, ακόμα, πόσο μπορεί να ευθύνεται η ίδια για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού-αδελφού της; Σοβαροί να είμαστε…   

No comments:

Post a Comment