Search This Blog

Tuesday, May 28, 2013

ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ «ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΕΙΟ»
SOS Αρτεμάκη μπας και 
σωθεί η Κοινότητα.!
Ο κόμπος των Μενεγάκη-Σωτήριου, έφτασε στο χτένι.!
Ύστερα από τρία και κάτι χρόνια, από την αποχώρηση της διοίκησης Μενεγάκη-Γερονικολού, ο κόμπος τον οποίο έδεσαν, ώστε να εξοντώσουν οικονομικά την Κοινότητα, έφτασε στο χτένι.!
Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα SOS, έστειλε την Κυριακή το απόγευμα
 από το «Πολυμενάκειο» Πολιτιστικό Κέντρο, ο πρόεδρος Αντώνης Αρτεμάκης, σε μια …απεγνωσμένη προσπάθεια να βρεθούν κάποια χρήματα για τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις της Κοινότητας.
Η συνάντηση αυτή οργανώθηκε από το Τμήμα Συλλόγων και τον κ. Μανόλη Μυλονάκη, ο οποίος και προήδρευε… Ήταν μια συνεδρίαση με μοναδικό στόχο την ενημέρωση των εκπροσώπων των συλλόγων για τα οικονομικά του οργανισμού και την εντατικοποίηση των προσπαθειών εξεύρεσης κάποιων χρημάτων για τη σωτηρία της Κοινότητας. Στη διάρκεια της κουβέντας αναφέρθηκαν πολλές και διάφορες προτάσεις μεταξύ των οποίων και η εκποίηση κάποιου ή κάποιων ακινήτων, ώστε να εξοφληθούν οι τρέχοντες λογαριασμοί και να  μειωθεί το χρέος προς την τράπεζα. Οι προτάσεις αυτές αφού αξιολογηθούν από το Δ. Συμβούλιο θα παρουσιαστούν σε προσεχή Γενική Συνέλευση των μελλών. Επειδή όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν το προεδρείο ζήτησε από τους παρόντες συλλόγους να ανταποκριθούν άμεσα σε κάποιες οικονομικές εισφορές, με το αποτέλεσμα να είναι πενιχρό..!

Ανεξάρτητα, πάντως, από την ό, ποια εξέλιξη των πραγμάτων, εκείνο που έχει σημασία είναι το ότι το «σατανικό» σχέδιο Σωτηρίου-Μενεγάκη για την άλωση της Κοινότητας δια της υπερχρέωσης, πέτυχε σχεδόν απόλυτα.! Έτσι ο μεν Μενεγάκης πήρε τον χρησμό του υποψήφιου βουλευτή (και την βουλευτική έδρα) και σε πολύ λίγο ο Σωτήριος παραλαβαίνει τα κλειδιά της Κοινότητας από την Τράπεζα η οποία είναι ενημερωμένη για το ενδιαφέρον του και την πρόθεσή του να αναλάβει το χρέος των 6.5 εκατομμυρίων δολαρίων…

Όλα εξελίσσονται βάσει του σχεδίου τους ενώ οι ίδιοι κυκλοφορούν ελεύθερα και ξεδιάντροπα, παίζοντάς τους ηΓΕΤΕΣ, ο μεν στην κεφαλή της Εκκλησίας μας και ο άλλος στην Βουλή, μπας και μας σώσει ως κράτος, όπως …έσωσε την Κοινότητα.!!! Υπάρχουν κι’ άλλα τα οποία θα πούμε σύντομα…  

No comments:

Post a Comment