Search This Blog

Saturday, April 20, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Για να ξέρουμε δηλαδή

Έπεσε σήμερα στα χέρια μου ακόμη μια "Μοναδική" ελληνοκαναδική εφημερίδα.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.. και λοιπά γνωστά!


Και θέλω να ρωτήσω ο πτωχός. Γιατί τόση έπαρση με τις "δήθεν" μοναδικότητες; Πώς μπορεί να καυχιέται μια εφημερίδα ότι είναι "μοναδική", τη στιγμή που έχει κι άλλες;

Πώς μπορεί μια εφημερίδα, που θέλει να την παίρνουν στα σοβαρά οι αναγνώστες της, πως προσφέρει "Μοναδική" ενημέρωση, τη στιγμή που κάνει ακριβώς, ότι κάνουν κι ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ;
Δηλαδή, αντιγραφή ειδήσεων από άλλες πηγές, παρουσιάζοντάς τες ως την "εγκυρότερη" ενημέρωση ;


Γιατί το λέω και το φωνάζω; Γιατί, κάνετε ακριβώς το ίδιο λάθος που κάνουν συνεχώς κι όλες οι άλλες. Δείτε με τα μάτια σας για να μην πείτε ότι πήρα τίποτα ληγμένα. Πάρτε μάτι:


Και το βρήκα σε 2 σημεία στην σελίδα για τη Μανωλάδα.
Δηλαδή αν πατήσω επάνω με το ..δάχτυλό μου, θα διαβάσω περισσότερα;
Δε μου κάνετε πλάκα, έτσι; Και πλέον, απευθύνομαι σε όλους σας.
Πιστέψτε με όμως, "δε λέει". Δεν παίζω, κάνετε ζαβολιές.

Και οι ζαβολιές σας, κύριοι “έγκριτοι και ενυπόγραφοι δημοσιογράφοι” των ελληνοκαναδικών ΜΜΕ του Τορόντο, είναι “μοναδικές”..!!
Αν θέλετε να σας παίρνουμε στα σοβαρά και μελλοντικά, αφήστε τις φανφάρες για “εγκυροτερότερες” και ..”μοναδικότερες” ενημερώσεις.
TGB3

1 comment:

  1. Εντάξει ρε παιδιά. Μη ….βαράτε όλοι μαζί ! Μπορεί ο αρχισυντάκτης να βρίσκετε εκτός χώρας και να μην έχει επαφή με το .…περιβάλλον ! Τι πρέπει, δηλαδή, να τον κρεμάσουμε ; Να δείτε πως μόλις με διαβάσει-και θα είναι πολύ σύντομα-στην επόμενη έκδοση ΔΕΝ θα υπάρχει το .…σύνθημα αυτό.
    Πάμε στοίχημα; Και φυσικά όχι…. Πού να τολμήσετε !
    ΌΣΟ για το άλλο, αφήστε το να πάει.. Νομίζετε ότι αν διάβαζαν το άρθρο πριν το δημοσιεύσουν, δεν θα το έσβηναν; Εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ….

    ReplyDelete