Search This Blog

Monday, February 25, 2013

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ



«Λαϊκή Βραδιά» του Τμήμ. Συλλόγων
Για την ενίσχυση της Κοινότητας

Μπορεί να μην ήταν και …τόσο λαϊκή, όσο την ονόμασαν, αλλά ήταν σίγουρα μια καλή, άριστα οργανωμένη, βραδιά του Τμήματος Συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας για την οικονομική ενίσχυση του ταμείου της.
Έγιναν όλα από εθελοντές οι οποίοι αγαπούν την και βοηθούν πάντα τις τέτοιες προσπάθειές της, μπας και ξεφύγει από την μιζέρια στην οποία την έριξαν και την εγκατέλειψαν οι ηΓΕΤΕΣ της δεκαετίας κ. κ. Μενεγάκης, Γερονικολός και λοιποί…
Η ακούραστη τελετάρχης της βραδιάς κ. Παπαδοπούλου, μαζί με τις υπόλοιπες εθελόντριες κυρίες, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παρακολουθούν και να επεμβαίνουν σε ό, τι ήθελε διόρθωση, για να είναι μια τέλεια εκδήλωση.
Παρόντες ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης με τον γ. γραμματέα Ερμή Ιορδάνους, πολλά μέλη του Συμβουλίου του, σύσσωμο το επανεκλεγέν Δ. Συμβούλιο της Παμμακεδινικής με τον πρόεδρό του κ. Δημ. Κάρα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μάρκχαμ κ. Ιωάννης Λιαγκάκης με την σύζυγό του Δώρα και πάρα πολλοί εκλεκτοί ομογενείς, μερικούς από τους οποίους θα δείτε στις φωτογραφίες μας.  




 












































1 comment:

  1. Πρέπει να το παραδεχτώ ότι είσαι ο πιό αμερόληπτος δημοσιογράφος που έχει περάσει από το σύμπαν. Σ΄ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τα καλά λόγια που έγραψες για μένα αλλά και τις απέραντες φωτογραφίες που μου αφιέρωσες. Έτσι πάντα αμερόληπτος και πληροφοριακός να είσαι.

    ReplyDelete