Search This Blog

Friday, September 28, 2012

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...


Πότε θα μαζέψουν τον Καμμένο
 οι κ. κ. Μεϊμαράκης 
και Πεπόνης; 

Ο κ. Μεϊμαράκης που διαμαρτύρεται για προσπάθεια «πολιτικής αποσταθεροποίησης» και ο κ. Πεπόνης που στέλνει τώρα επιστολές στη Βουλή ότι «μέχρι στιγμής όλες οι περιπτώσεις τελούν υπό εκκρεμότητα, ο έλεγχος είναι σε εξέλιξη και δεν δύναται A PRIORI να γίνεται λόγος για παράνομη δραστηριότητα των ελεγχομένων», ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΤΕΨΗ; 
Ο Καμμένος πήγε σήμερα χωρίς λόγο, αλλά μόνο για show, στα δικαστήρια, στη διαδικασία για την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του ο Αντρίκος Παπανδρέου, για τις αθλιότητες που είχε πει ενάντια στον ίδιο, εμπλέκοντας και τον Γιώργο Παπανδρέου. Η αγωγή δεν συζητήθηκε για λόγους που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του δικαστηρίου. (Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Καμμένος έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη αναβολή της δίκης…) 

Παρόλα αυτά ο Καμμένος δήλωσε πάλι σήμερα τα εξής απίθανα: «Για ακόμη μια φορά το μέλος της οικογένειας, που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου δεν προσήλθε στο δικαστήριο, δεν προσήλθε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των
Brockers που αγόρασαν τα CDS δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου, υπάλληλος της εταιρίας UNIGESTION, έκανε αγωγή προκειμένου να απειλήσει εμένα προσωπικά αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να μη μιλούμε… Το έγκλημα που διέπραξε η οικογένειά του, ο ίδιος διέπραξε οικονομικό έγκλημα, γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου αυτά της εταιρίας στην οποία εργάζεται πουλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απόφαση του αδερφού του, πρωθυπουργού της Ελλάδος τότε Γεώργιου Παπανδρέου, ο οποίος είχε προαποφασίσει να μπει η Ελλάδα στον Μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου γνώριζαν δηλαδή εκ των προτέρων ότι θα απογειωθούν η τιμές των spreads άρα εκείνοι που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι». 

Είναι ή δεν είναι αυτό σπίλωση πολιτικού κόσμου κύριε Πρόεδρε της Βουλής; Είναι ή δεν είναι αυτό
a priori κατασκευή ενόχων κύριε Πεπόνη; Πού είναι οι δηλώσεις; Πού είναι οι επιστολές; 

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της αθλιότητας Καμμένου ας δούμε τι έχει ισχυριστεί:
 

1. Ότι ο Γ. Παπανδρέου, όσο ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΝΤ Strauss-Kahn με θέμα συζήτησης την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ! 

2. Ότι την ίδια εποχή, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αγόραζε
CDS επί του ελληνικού δημόσιουχρέους, ότι στοιχημάτισε δηλαδή ένα ποσόστην αύξηση της πιθανότητας χρεοκοπίας της χώρας. 

3. Ότι ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου συμμετέχει σε «κύκλους» και μη κυβερνητικές οργανώσεις που σχετίζονταν με την εταιρεία
IJ Partners που αγόρασε τα CDS αυτά από το ΤΤ. Ότι συμμετέχει και στη Στρατηγική Επιτροπή μιας επενδυτικής εταιρείας (Unigestion) που ασχολείται με CDS. 

4. Ότι ο Γ. Παπανδρέου, μετά την πρωθυπουργοποίησή του, έκανε ηθελημένες κινήσεις που αύξησαν την πιθανότητα της χώρας να
χρεοκοπήσει, αυξάνοντας την αγοραία αξία των συγκεκριμένων CDS,δημιουργώντας έτσι υπεραξία για την IJ Partners. 

5. Ότι από αυτή την υπεραξία ωφελήθηκε ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου, κάτι που εξηγεί τον χαρακτηρισμό του κ. Καμμένου «έμμισθος
broker». 

6. Ότι το Τ.Τ. ζημιώθηκε 60 δισ. από την πώληση των
CDS. 

Ποια είναι όμως τα πραγματικά γεγονότα;
 

1. Πρώτον, ότι τα
CDS αγοράστηκαν και πουλήθηκαν από το Τ.Τ. με διοικητή των γνωστό κ. Φιλιππίδη – το δεξί χέρι του Καραμανλή, επί Ν.Δ., πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και επί διοίκησης που είχε ορίσει η Ν.Δ.! Μόνο ένα 20% αυτών πουλήθηκαν τιςπρώτες 4 μέρες της νέας διοίκησης, εκπληρώνοντας ειλημμένη απόφαση τηςπροηγούμενης διοίκησης. 

2. Δεύτερον, ουδέποτε πουλήθηκαν τα
CDS του Τ.Τ. στην IJ Partners ή στην Unigestion (προκύπτει από γράμμα του διοικητή του Τ.Τ.). 

3. Τρίτον, τα περί 60 δισ. δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα καθώς το
σύνολο όλων των CDS επί Ελληνικού χρέους με το πιστωτικό γεγονός ανήλθε τελικά σε1,85 δις ευρώ.! 

4. Τέταρτον, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου συμμετέχει σε μια επιτροπή
θυγατρικής της Unigestion (την Unigestion-Ethos Sustainability LP) μεκαθαρά συμβουλευτικό ρόλο, και καμιά από τις δυο εταιρίες δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με αγορά CDS. 

5. Τα περί «προαποφασισμένου σχεδίου υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ» είναι οι γνωστές, για γέλια, συνωμοσιολογίες του Καμμένου, ο οποίος φυσικά ήταν και μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, για να μην ξεχνιόμαστε.
 

5. Και τέλος, όλη η αγορά ξέρει ότι οποιοσδήποτε ήθελε να αποκτήσει
CDS, δεν χρειαζόταν να απευθυνθεί ή να οργανώσει ένα ολόκληρο “εγκληματικό” σχέδιο, προκειμένου να αποκτήσει τα συγκεκριμένα CDS του ΤΤ. Μπορούσε να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε μεγάλη διεθνή τράπεζα και να αποκτήσει κατευθείαν όσα CDS ήθελε. 
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;

No comments:

Post a Comment