Search This Blog

Monday, September 24, 2012

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ …ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ.!


Διαβάστε τι …σοφίστηκαν
τα παμπόνηρα ζουλάπια.!
Η αγία τριάδα των …τεσσάρων, παρακολουθώντας το …κράξιμο που καταφτάνει από παντού για το πώς είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες των ομογενειακών οργανισμών και μη θέλοντας να τις αφήσουν με τίποτα, σκέφτηκαν την τελευταία στιγμή, να πλησιάσουν τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο για να τον …ψήσουν να συμμετάσχει στο συνέδριο του Κογκρέσου, πληρώνοντας κάποιες πενταροδεκάρες για τα μάτια του κόσμου.! Την κίνηση αυτή αποφάσισε ομόφωνα η επιτροπή συνεδρίου, ξέροντας πολύ καλά ότι ο Νίκωνας δεν …μασάει εύκολα και δεν πέφτει σε τέτοιες παγίδες της πλάκας. Και μάλιστα για να …νομιμοποιηθούν, άρχισαν να λένε εδώ κι’ εκεί ότι αυτοί τους το πρότειναν αλλά οι κοινοτικοί δεν δέχτηκαν, πολεμώντας δήθεν τους θεσμούς. Κάνουν δηλαδή το γάτο ο οποίος …σκούζει κιόλας..! Έτσι, όλες αυτές οι μηδενικούρες οι οποίες νιώθουν ως ψάρια έξω από το νερό χωρίς κάποια καρέκλα οποιουδήποτε οργανισμού, για να επιβιώσουν σοφίζονται πράγματα τα οποία τους γελοιοποιούν ακόμα περισσότερο… και μαζί μ’ αυτούς και τον οργανισμό που υποτίθεται ότι υπηρετούν.! Καρέκλα να ναι κι’ όπως να ’ναι.!!!
Θα μας σώσει ο Δαλακούρας και ο Μάνιος και ο Πάππας ως ελληνισμό.!!!
Λεβέντες, ο μόνος που διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, να ηγηθεί τέτοιων οργανισμών, είναι ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Δημήτρης κάρας, ο οποίος κι’ αν ακόμα δεν θέλει ΠΡΕΠΕΙ να τον κάνετε να ΘΕΛΕΙ, έστω και ως μεταβατικός…
Αν ακολουθήσετε το σχέδιό σας, για την μεταξύ σας διανομή των «ιματίων» του Κογκρέσου, θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών.! Ξέρω πολύ καλά τι λέω… Κάποιοι είναι έτοιμοι για αποκαλύψεις κι’ άντε να τα συμμαζέψουμε κατόπιν… Αυτά.!     

No comments:

Post a Comment